Příspěvek
od Cyklista » pát 02. pro 2016 23:26:37
Tak někdy se stane, že skřet ke mně doběhne, pár vteřin se nic neděje když do něj sekám a pak mě to najednou odhodí, což chápu někdy se animace kouzel neobjeví. Mě ale zajímají případy, kdy ke mně skřet přiběhne, ihned dostane stun, ale i přesto mě po 1-2 vteřinách odhodí a udělí dmg jako kdyby kouzlo plnohodnotně vyvolal, což je ale nesmysl, jak může kouzlit ve stunu... i ninja když dává léčku, což je relativně rychlý kouzlo, a dostane stun tak to nic neudělá, tudíž mi připadá divný proč to tak není i u monster... občas si zajdu do zaniklý na pár bossů, kde je bugnutej třeba drak, kterej když mě omráčí tak odejde docela dost daleko, odkud na mě hází útoky, a až stun skončí (dává myslim že 20ti vteřinovej) tak se doplazí zpátky a pokud v tu dobu nejsem mrtvej tak mě dorazí dalšim útokem což už zabíhám trošku od tématu... jen by mě zajímalo jestli to tak je u těch skřetů (možná i dalších příšer v keri nevim netestoval jsem), tak i u bossů v zaniklý nastavený schválně, že dokážou kouzlit ve stunu nebo jestli je to prostě nějakej bug...
Ale děkuji všem za názory a přeji příjemný víkend
Cyklista