Ak chceš chodiť na zver musíš mať veľkú trpezlivosť lebo ja som chodil na posledné EZA a kým som tam došiel tak som už aj spal. Navyše málokto chodí zver, drop máš podobný až na väčšiu šancu na zbrane od lvl 100 .. ale tie predpokladám nejdeš dropovať.
Takže takto ja som už obchodil celý kerindor, od škretov s dykami po tie posledné eza s BMkom, no vrátil som sa na mino lebo rozhodne najlepší zárobok som mal vždy na mino taktiež naplniť postavu na mino mi trvá asi 20 minút, no na EZÁCH to bol dhlší čas, neviem čím to bolo ale myslím si že to je tým že EZÁ majú podstatne vyšší život a ty keď len prehodíš ozubku za tú druhú čepel od lvl95 tak sa mi zvýšil dmg myslím zo 150k na 180k alebo tak nejak čiže to nebolo omnoho viac a dával som ich pomalšie než minotaurov.
Moja rada je ostat na mino časom pochopíš prečo, ale taktiež som skúšal a chápem tvoje pocity tiež ma minule z nicoho nič zabíjali a dôvod bol ten že im patrí miestnosť a nechcú sa tu tlačiť, aj keď je to len hra a mali by sme sa vedieť medzi sebou dohodnúť, tak ľudia pozerajú len na seba.
Ak chceš ísť predsa len vyšie určite posledný ezo sú na toto najlepší. (aj keď tú zver fakt nemám odtestovanú, ako sa to tam dáva a podobne môže to byť sranda s jaspisom a dobrou schokou..