Návrat starých map do světa Ekury
- strangerino
- Lv.6
- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Návrat starých map do světa Ekury
Ahoj,
v poslední době jsem hodně přemýšlel nad důvodem, proč byly odebraný veškeré staré mapy, které byly velmi zábavné a snad i velmi frekventované, co se hráčské návštěvnosti týče, ale pořád mi nedochází jedno... Proč byly odebrány?
Mluvím tu například o Malé Svaté, kde si mohly zabojovat i menší postavy, protože to už se dnes ani tak moc nedá... Ono totiž těžko bude člověk porovnávat level (třeba 70) s levelem 110+, který už má hotové bio a rozjetou karmu... To prostě nejde, těch 22% do obran je prostě moc a člověk se nikdy takovému hráči nemůže vyrovnat, za předpokladu že oba hráči mají obstojnou výbavu.
Jsem toho názoru, že se v poslední době tým zaměřuje především na úpravy pro velké levely, ale menším postavám se bere a tím pádem jich razantně ubývá, protože se skoro každý žene akorát za vysokým levelem, aby vykročil ze stereotypu (jak jsem psal v jednom z mých příspěvků)...
To samé Velká Svatá, bylo to také fajn zpestření hry a místo, kde hráči mohli vyřádit a pozabíjet pár lidi, ano... Dneska tu sice máme Cidonii, jenže to je z velké části i PvM mapa a spousta lidí tam chodí hlavně kvůli PvM a pak si stěžují, že je neustále někdo zabíjí při PvM činnostech, což podle mě absolutně nedává smysl... Proč by se tyto dva styly hraní měly míchat dohromady v jedné mapě? Tady opět bude platit to, že silnější vyhrává a PvM hráč to určitě nebude... Ani nemluvím o tom, že tam chodí zakomplexovaní jedinci, kteří si léčí své komplexy na PvM hráčích.
Co tím chci říct je to, že když byla Velká Svatá a Malá Svatá, tak byl víceméně klid v hlavních městech a hráči se choděli zabíjet do těchto map...
Vznikaly skupiny prcků s PvP, kteří spolu chodili zabíjet do Malé Svaté a prostě byla to zábava a takové uvolnění od stereotypu... Dnes se malé levely na PvP vůbec nechytají, protože mezi hráči je velká nevyrovnanost, co se levelů a možností týče.
Další věc, kterou bych rád uvítal zpátky je například Kasíno... Člověk se chtěl odreagovat od hry, tak si nasbíral či nakoupil nějaké žetony a prostě to zašel naházet do herních automatů a i když ty výhry nebyly nějaké extra vysoké, tak člověk měl radost z úspěchu a pokud si dobře pamatuji, tak při výhře jackpotu byla v chatu globálně zobrazena zpráva o tom, že člověk vyhrál jackpot, což hráči udělalo mhohkdy ještě větší radost, protože mu pogratulovalo spousta dalších hráčů a to přeci potěší, no ne?
Kdyby se do hry opět vrátily tyto mapy, tak by se zároveň mohly přidat i nové achievementy, například:
- Zabij x hráčů v Malé Svaté (1, 2, 3)
- Zabij x hráčů ve Velké Svaté (1, 2, 3)
- Vyhraj 5x do měsíce jackpot (1, 2, 3)
- Vlož do herních automatů alespoň 2000 žetonů (1, 2, 3)
A co by opětovné přidání map mohlo přinest?
Především by se s největší pravděpodobností vrátilo hodně starých hráčů, ale také by ubylo agresivity ve městech a postavy u skladu by konečně měly klid, protože hráči by si chodili poměřovat své síly do svatých zemí.
Žetony by opět získaly svou hodnotu a hráči by častěji začali chodit do Kerindoru za účelem zisku žetonů, takže by také vzrostla návštěvnost kerindoru.
Na konec bych ještě rád dodal to, že zabití / úmrtí v malé či velké svaté by se nemuselo nutně započítávat do CB, ale mohl by vzniknout nový bodový systém určený právě pro tyto dvě mapy... Což by mohlo na web přinést nové statistiky.
Ukázka:
- Malá Svatá (Řazení podle počtu zabití)
- Velká Svatá (Řazení podle počtu zabití)
A jako dodatek:
- Kasíno (Top výherci jackpotu)
Toť vše pro můj návrh.
Budu moc rád, když mi sdělíte svůj názor na dané téma prostřednictvým komentáře, či hlasováním v anketě!
v poslední době jsem hodně přemýšlel nad důvodem, proč byly odebraný veškeré staré mapy, které byly velmi zábavné a snad i velmi frekventované, co se hráčské návštěvnosti týče, ale pořád mi nedochází jedno... Proč byly odebrány?
Mluvím tu například o Malé Svaté, kde si mohly zabojovat i menší postavy, protože to už se dnes ani tak moc nedá... Ono totiž těžko bude člověk porovnávat level (třeba 70) s levelem 110+, který už má hotové bio a rozjetou karmu... To prostě nejde, těch 22% do obran je prostě moc a člověk se nikdy takovému hráči nemůže vyrovnat, za předpokladu že oba hráči mají obstojnou výbavu.
Jsem toho názoru, že se v poslední době tým zaměřuje především na úpravy pro velké levely, ale menším postavám se bere a tím pádem jich razantně ubývá, protože se skoro každý žene akorát za vysokým levelem, aby vykročil ze stereotypu (jak jsem psal v jednom z mých příspěvků)...
To samé Velká Svatá, bylo to také fajn zpestření hry a místo, kde hráči mohli vyřádit a pozabíjet pár lidi, ano... Dneska tu sice máme Cidonii, jenže to je z velké části i PvM mapa a spousta lidí tam chodí hlavně kvůli PvM a pak si stěžují, že je neustále někdo zabíjí při PvM činnostech, což podle mě absolutně nedává smysl... Proč by se tyto dva styly hraní měly míchat dohromady v jedné mapě? Tady opět bude platit to, že silnější vyhrává a PvM hráč to určitě nebude... Ani nemluvím o tom, že tam chodí zakomplexovaní jedinci, kteří si léčí své komplexy na PvM hráčích.
Co tím chci říct je to, že když byla Velká Svatá a Malá Svatá, tak byl víceméně klid v hlavních městech a hráči se choděli zabíjet do těchto map...
Vznikaly skupiny prcků s PvP, kteří spolu chodili zabíjet do Malé Svaté a prostě byla to zábava a takové uvolnění od stereotypu... Dnes se malé levely na PvP vůbec nechytají, protože mezi hráči je velká nevyrovnanost, co se levelů a možností týče.
Další věc, kterou bych rád uvítal zpátky je například Kasíno... Člověk se chtěl odreagovat od hry, tak si nasbíral či nakoupil nějaké žetony a prostě to zašel naházet do herních automatů a i když ty výhry nebyly nějaké extra vysoké, tak člověk měl radost z úspěchu a pokud si dobře pamatuji, tak při výhře jackpotu byla v chatu globálně zobrazena zpráva o tom, že člověk vyhrál jackpot, což hráči udělalo mhohkdy ještě větší radost, protože mu pogratulovalo spousta dalších hráčů a to přeci potěší, no ne?
Kdyby se do hry opět vrátily tyto mapy, tak by se zároveň mohly přidat i nové achievementy, například:
- Zabij x hráčů v Malé Svaté (1, 2, 3)
- Zabij x hráčů ve Velké Svaté (1, 2, 3)
- Vyhraj 5x do měsíce jackpot (1, 2, 3)
- Vlož do herních automatů alespoň 2000 žetonů (1, 2, 3)
A co by opětovné přidání map mohlo přinest?
Především by se s největší pravděpodobností vrátilo hodně starých hráčů, ale také by ubylo agresivity ve městech a postavy u skladu by konečně měly klid, protože hráči by si chodili poměřovat své síly do svatých zemí.
Žetony by opět získaly svou hodnotu a hráči by častěji začali chodit do Kerindoru za účelem zisku žetonů, takže by také vzrostla návštěvnost kerindoru.
Na konec bych ještě rád dodal to, že zabití / úmrtí v malé či velké svaté by se nemuselo nutně započítávat do CB, ale mohl by vzniknout nový bodový systém určený právě pro tyto dvě mapy... Což by mohlo na web přinést nové statistiky.
Ukázka:
- Malá Svatá (Řazení podle počtu zabití)
- Velká Svatá (Řazení podle počtu zabití)
A jako dodatek:
- Kasíno (Top výherci jackpotu)
Toť vše pro můj návrh.
Budu moc rád, když mi sdělíte svůj názor na dané téma prostřednictvým komentáře, či hlasováním v anketě!
- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
Re: Návrat starých map do světa Ekury
Ahoj, kasíno není zlé, ale nechceme tu přece mít gamblery
A malá svatá + velká svatá
Když už tak nechat Cido(což je vlastně taková velká svatá)
a přidat tu malou svatou do lvl 95, to by přilákalo spoustu lidí, kde není potřeba tolik investovat do výbavy, času do zručky, karmy, bia...
a zabojuje si každý..., návrh pěkný, mohlo by to oživit hru

A malá svatá + velká svatá
Když už tak nechat Cido(což je vlastně taková velká svatá)
a přidat tu malou svatou do lvl 95, to by přilákalo spoustu lidí, kde není potřeba tolik investovat do výbavy, času do zručky, karmy, bia...
a zabojuje si každý..., návrh pěkný, mohlo by to oživit hru

P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Ahoj, super nápad možná by nebylo na škodu když by tento návrh prošel a mapy by se opět přidaly, tak rovnou i v mapě Cidonie zrušit získávání Cbček za zabití hráčů co si tam přišli vydělat a přesunout to získávání CB jen do malé a velké svaté...
- mojeproblemy
- Lv.25
- Dal poděkování: 81 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Zdravím,
souhlasil bych jen se trochu bojím toho že někdo kdo má xxxkkk tak udělá TOP výbavu do malé svaté a všichni kdo si přišli jen trochu užít budou otráveni že někdo tam jen "vyžírá" takže neodsuzuji návrh jak je psáno myslím že by to bylo přínosem pro malé lvl jen se toho trochu obávám
souhlasil bych jen se trochu bojím toho že někdo kdo má xxxkkk tak udělá TOP výbavu do malé svaté a všichni kdo si přišli jen trochu užít budou otráveni že někdo tam jen "vyžírá" takže neodsuzuji návrh jak je psáno myslím že by to bylo přínosem pro malé lvl jen se toho trochu obávám

![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |
-
„Sarkasmus je poslední útočiště těch, kdo prohráli.“ (R. Hoover)
-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Určitě by to bylo super hlavně to kasíno. A co se týče malé svaté, tak ten návrh už tu snad i byl. Záleží jak se vyjádří tým k tomuhle, záleží jak moc by bylo náročné to jsem dát zpátky a jestli o tom vůbec uvažuji.
Určitě by to pár hráčů udělalo stejně jako projekt 40. Ale ten rozdíl tam zas není takový jako když máš dračí +9 a karmu P atd..

mojeproblemy píše:Zdravím,
Určitě by to pár hráčů udělalo stejně jako projekt 40. Ale ten rozdíl tam zas není takový jako když máš dračí +9 a karmu P atd..

-
- Lv.13
- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 87 poděkování
Ja bych byl všemi 10 pro, ale pak je tu samozřejmě lidský faktor, který dokáže bohužel zničit jakýkoliv pokus o zábavu více lidí už jen tím, že se budou chovat tak, že ti rozumní co se chtějí pobavit se seberou a radši odejdou. A jak bylo řečeno, vysoké lvly by si udělali výbavu na prcky, a to pak neni zábava se poměřovat jako nováček nebo člověk co dal do pvp výbavy 2kkk oproti lidem co si z nasyslených peněz seženou vybavu v padesáti násobné hodnotě. A bude jim dělat dobře že tlučou ostatní a ještě se u toho budou chovat tak, že to během několika týdnů bude zase při starém, akorat na menším lvl. Jsem pro tento návrh, ale obávám se, že to kvůli lidskému faktoru není reálné.
Any Means Necessary ... 
WarDogs, jsme zpět !
Moje návrhy:
Spřažení chatu 2 a více cechů
Uložení ID a hesel do launcheru
Rozšíření skupin seznamu přátel
Ďáblova rokle - rozdělení sestupu
Filtry v Hero marketu

WarDogs, jsme zpět !
Moje návrhy:
Spřažení chatu 2 a více cechů
Uložení ID a hesel do launcheru
Rozšíření skupin seznamu přátel
Ďáblova rokle - rozdělení sestupu
Filtry v Hero marketu
- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
Spoiler:
L3XOUN píše:Ja bych byl všemi 10 pro, ale pak je tu samozřejmě lidský faktor, který dokáže bohužel zničit jakýkoliv pokus o zábavu více lidí už jen tím, že se budou chovat tak, že ti rozumní co se chtějí pobavit se seberou a radši odejdou. A jak bylo řečeno, vysoké lvly by si udělali výbavu na prcky, a to pak neni zábava se poměřovat jako nováček nebo člověk co dal do pvp výbavy 2kkk oproti lidem co si z nasyslených peněz seženou vybavu v padesáti násobné hodnotě. A bude jim dělat dobře že tlučou ostatní a ještě se u toho budou chovat tak, že to během několika týdnů bude zase při starém, akorat na menším lvl. Jsem pro tento návrh, ale obávám se, že to kvůli lidskému faktoru není reálné.

P1P097 ©

- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Osobně nejsem proti klidně at sem dají malou svatou
myslím že nejen já ale x dalších by obětovalo pár KKK do menší postavy na pvp.

myslím že nejen já ale x dalších by obětovalo pár KKK do menší postavy na pvp.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Chápu že někteří neumějí číst nebo se jim nechce hledat a hned píšou že tu malá svatá není ... ale opak je pravdou. Malá svatá zde je a funguje tak jak má ale... vzhledem k tomu že je omezena vstupem od lv 50-95 a zisk cb je možný od lv 75 tuším a i to je dnes v podstatě nemožné kdyžj dou získavat CB pouze ve válce říší. Tak tam prostě nikdo nechodí ale stále tu ta mapa je. Velká svatá je prostě Cidonie a pokud někteří zapomněli tak i původní velká svatá byla pvm mapa ( drak,mobové z kerindoru zlehčení,ohně ( metiny lv 100),metiny lv 95,taky tam byl sentinel... a co se týče kasína je tu místo něj tržnice... což si myslím že je lepší než kasíno. K malé svaté se vyjadřil LGM Mithra tuším,že otomto problému vědí,ale že nechtějí dělat žádný krok který by to nevyřěšil uplně. Takže čekají než se vymyslí něco dobrého pro obě možnosti.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv. 12
- Dal poděkování: 137 poděkování
- Dostal poděkování: 137 poděkování
Možno by nebolo od veci urobiť u veliteľa nejaké výzvy, za ktoré by sa hráč odmeňoval CB. Samozrejme každý level iné výzvy... Alebo dať znovu nejaký význam tréningovým stĺpom. Hráč by si u veliteľa kúpil žetón na stĺp a tam by mal podla levelu sprístupnených nepriateľov.
napr. na level 50 - zabi 10x Hae-Tae
na level 70- zabi 10x zubatú s kosou.
na level 80- zabi 5x kerindorskú královnu.
... a takto by sa dalo pokračovať. Na každý level vytvoriť niečo nové a zaujímavé. Myslím že by bolo fajn využiť na to tú jaskyňku, v ktorej sa zabíja démon na ducha. Bolo by to už len na šikovnosti hráča ako by si s tým poradil.
napr. na level 50 - zabi 10x Hae-Tae
na level 70- zabi 10x zubatú s kosou.
na level 80- zabi 5x kerindorskú královnu.
... a takto by sa dalo pokračovať. Na každý level vytvoriť niečo nové a zaujímavé. Myslím že by bolo fajn využiť na to tú jaskyňku, v ktorej sa zabíja démon na ducha. Bolo by to už len na šikovnosti hráča ako by si s tým poradil.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »