Návrat starých map do světa Ekury

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Souhlasíte s mým návrhem?

Ano
40
70%
Ne
14
25%
Ano, ale... (Doplň v komentáři)
3
5%

Celkem hlasů: 57

strangerino
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Návrat starých map do světa Ekury

Příspěvek od strangerino » ned 12. bře 2017 21:49:38

Ahoj,
v poslední době jsem hodně přemýšlel nad důvodem, proč byly odebraný veškeré staré mapy, které byly velmi zábavné a snad i velmi frekventované, co se hráčské návštěvnosti týče, ale pořád mi nedochází jedno... Proč byly odebrány?
Mluvím tu například o Malé Svaté, kde si mohly zabojovat i menší postavy, protože to už se dnes ani tak moc nedá... Ono totiž těžko bude člověk porovnávat level (třeba 70) s levelem 110+, který už má hotové bio a rozjetou karmu... To prostě nejde, těch 22% do obran je prostě moc a člověk se nikdy takovému hráči nemůže vyrovnat, za předpokladu že oba hráči mají obstojnou výbavu.
Jsem toho názoru, že se v poslední době tým zaměřuje především na úpravy pro velké levely, ale menším postavám se bere a tím pádem jich razantně ubývá, protože se skoro každý žene akorát za vysokým levelem, aby vykročil ze stereotypu (jak jsem psal v jednom z mých příspěvků)...
To samé Velká Svatá, bylo to také fajn zpestření hry a místo, kde hráči mohli vyřádit a pozabíjet pár lidi, ano... Dneska tu sice máme Cidonii, jenže to je z velké části i PvM mapa a spousta lidí tam chodí hlavně kvůli PvM a pak si stěžují, že je neustále někdo zabíjí při PvM činnostech, což podle mě absolutně nedává smysl... Proč by se tyto dva styly hraní měly míchat dohromady v jedné mapě? Tady opět bude platit to, že silnější vyhrává a PvM hráč to určitě nebude... Ani nemluvím o tom, že tam chodí zakomplexovaní jedinci, kteří si léčí své komplexy na PvM hráčích.
Co tím chci říct je to, že když byla Velká Svatá a Malá Svatá, tak byl víceméně klid v hlavních městech a hráči se choděli zabíjet do těchto map...
Vznikaly skupiny prcků s PvP, kteří spolu chodili zabíjet do Malé Svaté a prostě byla to zábava a takové uvolnění od stereotypu... Dnes se malé levely na PvP vůbec nechytají, protože mezi hráči je velká nevyrovnanost, co se levelů a možností týče.

Další věc, kterou bych rád uvítal zpátky je například Kasíno... Člověk se chtěl odreagovat od hry, tak si nasbíral či nakoupil nějaké žetony a prostě to zašel naházet do herních automatů a i když ty výhry nebyly nějaké extra vysoké, tak člověk měl radost z úspěchu a pokud si dobře pamatuji, tak při výhře jackpotu byla v chatu globálně zobrazena zpráva o tom, že člověk vyhrál jackpot, což hráči udělalo mhohkdy ještě větší radost, protože mu pogratulovalo spousta dalších hráčů a to přeci potěší, no ne?

Kdyby se do hry opět vrátily tyto mapy, tak by se zároveň mohly přidat i nové achievementy, například:
- Zabij x hráčů v Malé Svaté (1, 2, 3)
- Zabij x hráčů ve Velké Svaté (1, 2, 3)
- Vyhraj 5x do měsíce jackpot (1, 2, 3)
- Vlož do herních automatů alespoň 2000 žetonů (1, 2, 3)

A co by opětovné přidání map mohlo přinest?
Především by se s největší pravděpodobností vrátilo hodně starých hráčů, ale také by ubylo agresivity ve městech a postavy u skladu by konečně měly klid, protože hráči by si chodili poměřovat své síly do svatých zemí.
Žetony by opět získaly svou hodnotu a hráči by častěji začali chodit do Kerindoru za účelem zisku žetonů, takže by také vzrostla návštěvnost kerindoru.

Na konec bych ještě rád dodal to, že zabití / úmrtí v malé či velké svaté by se nemuselo nutně započítávat do CB, ale mohl by vzniknout nový bodový systém určený právě pro tyto dvě mapy... Což by mohlo na web přinést nové statistiky.
Ukázka:
- Malá Svatá (Řazení podle počtu zabití)
- Velká Svatá (Řazení podle počtu zabití)

A jako dodatek:
- Kasíno (Top výherci jackpotu)

Toť vše pro můj návrh.
Budu moc rád, když mi sdělíte svůj názor na dané téma prostřednictvým komentáře, či hlasováním v anketě!

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Re: Návrat starých map do světa Ekury

Příspěvek od Spartaa16 » ned 12. bře 2017 22:06:57

Ahoj, kasíno není zlé, ale nechceme tu přece mít gamblery :)

A malá svatá + velká svatá
Když už tak nechat Cido(což je vlastně taková velká svatá)

a přidat tu malou svatou do lvl 95, to by přilákalo spoustu lidí, kde není potřeba tolik investovat do výbavy, času do zručky, karmy, bia...
a zabojuje si každý..., návrh pěkný, mohlo by to oživit hru :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

CaptainFt
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od CaptainFt » ned 12. bře 2017 22:40:36

Ahoj, super nápad možná by nebylo na škodu když by tento návrh prošel a mapy by se opět přidaly, tak rovnou i v mapě Cidonie zrušit získávání Cbček za zabití hráčů co si tam přišli vydělat a přesunout to získávání CB jen do malé a velké svaté...

mojeproblemy
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 81 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od mojeproblemy » ned 12. bře 2017 22:58:05

Zdravím,
souhlasil bych jen se trochu bojím toho že někdo kdo má xxxkkk tak udělá TOP výbavu do malé svaté a všichni kdo si přišli jen trochu užít budou otráveni že někdo tam jen "vyžírá" takže neodsuzuji návrh jak je psáno myslím že by to bylo přínosem pro malé lvl jen se toho trochu obávám :)
ObrázekJoshPObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
400k+Shinsoo1475xPFullG6PP30
-
-
„Sarkasmus je poslední útočiště těch, kdo prohráli.“ (R. Hoover)

DejvkoB
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od DejvkoB » ned 12. bře 2017 23:47:41

Určitě by to bylo super hlavně to kasíno. A co se týče malé svaté, tak ten návrh už tu snad i byl. Záleží jak se vyjádří tým k tomuhle, záleží jak moc by bylo náročné to jsem dát zpátky a jestli o tom vůbec uvažuji. ;)
mojeproblemy píše:Zdravím,
souhlasil bych jen se trochu bojím toho že někdo kdo má xxxkkk tak udělá TOP výbavu do malé svaté a všichni kdo si přišli jen trochu užít budou otráveni že někdo tam jen "vyžírá" takže neodsuzuji návrh jak je psáno myslím že by to bylo přínosem pro malé lvl jen se toho trochu obávám :)

Určitě by to pár hráčů udělalo stejně jako projekt 40. Ale ten rozdíl tam zas není takový jako když máš dračí +9 a karmu P atd.. :-)

L3XOUN
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Příspěvek od L3XOUN » pon 13. bře 2017 7:44:11

Ja bych byl všemi 10 pro, ale pak je tu samozřejmě lidský faktor, který dokáže bohužel zničit jakýkoliv pokus o zábavu více lidí už jen tím, že se budou chovat tak, že ti rozumní co se chtějí pobavit se seberou a radši odejdou. A jak bylo řečeno, vysoké lvly by si udělali výbavu na prcky, a to pak neni zábava se poměřovat jako nováček nebo člověk co dal do pvp výbavy 2kkk oproti lidem co si z nasyslených peněz seženou vybavu v padesáti násobné hodnotě. A bude jim dělat dobře že tlučou ostatní a ještě se u toho budou chovat tak, že to během několika týdnů bude zase při starém, akorat na menším lvl. Jsem pro tento návrh, ale obávám se, že to kvůli lidskému faktoru není reálné.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » pon 13. bře 2017 8:58:47

Spoiler:
L3XOUN píše:Ja bych byl všemi 10 pro, ale pak je tu samozřejmě lidský faktor, který dokáže bohužel zničit jakýkoliv pokus o zábavu více lidí už jen tím, že se budou chovat tak, že ti rozumní co se chtějí pobavit se seberou a radši odejdou. A jak bylo řečeno, vysoké lvly by si udělali výbavu na prcky, a to pak neni zábava se poměřovat jako nováček nebo člověk co dal do pvp výbavy 2kkk oproti lidem co si z nasyslených peněz seženou vybavu v padesáti násobné hodnotě. A bude jim dělat dobře že tlučou ostatní a ještě se u toho budou chovat tak, že to během několika týdnů bude zase při starém, akorat na menším lvl. Jsem pro tento návrh, ale obávám se, že to kvůli lidskému faktoru není reálné.
Bio do lvl 95 je hotové hned, nějakej baron +9, šperky 3*15 víceméně za pár drobných a věci s talíky už po 2*schop+hú nebo zb stojí do 1kkk, akorát prostě topky budou mít 3*schop, které už něco stojí, já myslím že úplně v pohodě tady by to fungovalo ;)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » pon 13. bře 2017 9:16:48

Osobně nejsem proti klidně at sem dají malou svatou :!:
myslím že nejen já ale x dalších by obětovalo pár KKK do menší postavy na pvp.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » pon 13. bře 2017 10:41:20

Chápu že někteří neumějí číst nebo se jim nechce hledat a hned píšou že tu malá svatá není ... ale opak je pravdou. Malá svatá zde je a funguje tak jak má ale... vzhledem k tomu že je omezena vstupem od lv 50-95 a zisk cb je možný od lv 75 tuším a i to je dnes v podstatě nemožné kdyžj dou získavat CB pouze ve válce říší. Tak tam prostě nikdo nechodí ale stále tu ta mapa je. Velká svatá je prostě Cidonie a pokud někteří zapomněli tak i původní velká svatá byla pvm mapa ( drak,mobové z kerindoru zlehčení,ohně ( metiny lv 100),metiny lv 95,taky tam byl sentinel... a co se týče kasína je tu místo něj tržnice... což si myslím že je lepší než kasíno. K malé svaté se vyjadřil LGM Mithra tuším,že otomto problému vědí,ale že nechtějí dělat žádný krok který by to nevyřěšil uplně. Takže čekají než se vymyslí něco dobrého pro obě možnosti.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

TxGaRxT
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 137 poděkování
Dostal poděkování: 137 poděkování

Příspěvek od TxGaRxT » stř 01. lis 2017 16:01:48

Možno by nebolo od veci urobiť u veliteľa nejaké výzvy, za ktoré by sa hráč odmeňoval CB. Samozrejme každý level iné výzvy... Alebo dať znovu nejaký význam tréningovým stĺpom. Hráč by si u veliteľa kúpil žetón na stĺp a tam by mal podla levelu sprístupnených nepriateľov.
napr. na level 50 - zabi 10x Hae-Tae
na level 70- zabi 10x zubatú s kosou.
na level 80- zabi 5x kerindorskú královnu.
... a takto by sa dalo pokračovať. Na každý level vytvoriť niečo nové a zaujímavé. Myslím že by bolo fajn využiť na to tú jaskyňku, v ktorej sa zabíja démon na ducha. Bolo by to už len na šikovnosti hráča ako by si s tým poradil.
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ asdis « ned 3:39 pm »
opacne.Levy horní-drop
@ Marph « ned 2:30 pm »
Děkuji
@ Tomori « ned 2:06 pm »
Dobrý den, levý horní = drop, pravý horní= OX, levý dolní= fórum a pravý dolní= pečení dortu.
@ asdis « ned 2:00 pm »
lavy dolny je za Pečení dortu
@ diver « ned 1:53 pm »
@Marph,  z fóra by měl být levý dolní tuším
@ Marph « ned 1:43 pm »
Mám 2 horní, s tím, že levý je z ohnivé a pravý by měl být z OX, které jsem dokončil, ale někdo mi psal, že ten je z fóra
@ Marph « ned 1:41 pm »
Jaký dílek je z fóra?
@ Revus « ned 9:54 am »
Jourdonais nebo tak nějak,dobrej ubožák. Ze žluté, 130 lvl. Přijde zničehonic a nonstop zabijí 20 min v kuse, krade drop.
@ Mionix « sob 6:45 pm »
@Uncut69,  všechny části se dají, daly získat ze hry.
@ Uncut69 « sob 5:44 pm »
děkují, a dá se ten amulet co se dostává z OX získat i jinak neví někdo?, popřípadě poslední OX asi nebude že? :D
@ Tomori « sob 5:29 pm »
Uncut69 píše: dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
Do 6. 7. 2025 do 20:00 se může přáníčko posílat.
@ Uncut69 « sob 5:20 pm »
dostává se amulet ještě za přání k výročí ?
@ Mionix « sob 4:55 pm »
@Grout,  Tam se vypisují jen restarty kol ryb. To znamená, když chytnete takovou délku ryby, že dostanete Velkou eventovku a restartuje se kolo.
@ Grout « sob 3:53 pm »
Jak často se na web dopisují statistiky za nejdelší ryby? Včera jsem vylovil dva rekordy a pořád nejsem slavný.. :( :D
@ Mionix « sob 3:52 pm »
@Revus,  Dobrý den, se hrou nic není. Běží. Nyní jsem vypl okno a znova zapl a jsem ve hře. Pravděpodobně budete mít problémy s konektivitou někde na trase do datového centra ve FRA.
@ Revus « sob 2:16 pm »
Nedá se dostat do hry, bud ani nepustí to výběru postav nebo jak vyberu postavu, spadne. Internet mi jde
@ Revus « sob 2:12 pm »
vim o 3 Lidech kterym to nejde a ted uz ani me:D
@ Revus « sob 2:12 pm »
šílený
@ Revus « sob 2:08 pm »
tpc co stou hrou je zase.. :D
@ SELDA « sob 1:42 pm »
Tomori píše: Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
takže i když nemám kompletní amulet, ale mám duši černé pumy - tak mi jí přetvoří na trvalou? :-) díky za info.
@ libast « sob 11:34 am »
Potřebuji levej dolní nebo pravej horní dílek amuletu to už se asi nedá sehnad že ?
@ Tomori « sob 11:27 am »
asdis píše: Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
Dílek za tipovačku i přáníčko dostane "každý". S tím, že výhra správného tipu či nejlepšího přáníčka bude vyhodnoceno po eventu.
@ asdis « sob 11:03 am »
Ten dielik za tipovacku dostane kazdy za ucast alebo len za vyhru?dakujem
@ ChunjoKing « sob 10:36 am »
Ďakujeme
@ Tomori « sob 10:34 am »
Ano, půjde změnit strakatá na černou. Vše tak jak je možné teď.
@ ChunjoKing « sob 10:22 am »
Len taká kontrolná otazočka :D
@ ChunjoKing « sob 10:21 am »
@Tomori,  a dá sa po konci eventu aj zmeniť strakata Puma na čiernu, prosím Vás?
@ Tomori « sob 10:11 am »
Dobrý den, jak jsem již psala, většinou se čeká na více lidí (např. i ty kteří neuvedli jméno nebo uvedli duplicitní a mají sz) dále se předává i univerzální dílek za soutěžní týden (ten končil včera). Jak je psáno v novince, nemusíte se bát, že dílek nesložíte. Jde to i po eventu. A případně duši lze získat i když nemáte kompletní amulet. V případě dalších dotazů mne neváhejte kontaktovat do sz.
@ jogurd007 « sob 9:50 am »
Ahoj. Bude o víkendu OX? Docela by se hodila :)
@ SELDA « sob 9:15 am »
ChunjoKing píše: @SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
ano.... Koukal jsem a nic tam není :-(
@ asdis « sob 9:13 am »
Niekto dostal a niekto nie a tiez nedokoncil OX.Tak neviem .
@ ChunjoKing « sob 4:53 am »
@SELDA,  pozerali ste v IS sklade?
@ SELDA « pát 11:02 pm »
Ahoj, nezapomněli jste na mě s kouskem amuletu ? :-)
@ D3rmott « pát 7:23 pm »
D3rmott
@ Mionix « pát 7:09 pm »
Na testovací válku prosím chviličku vydržte. GA pracuje na nápravě. A omlouváme se za zdržení.
@ ChunjoKing « pát 11:24 am »
@Mionix,  veľa premýšľania, ale pre istotu tak spravím. Ďakujem za odpoveď:)
@ Mionix « pát 10:58 am »
@ChunjoKing,  ozdobte je nyní a máte po starostech.
@ 07lukasek071 « pát 10:27 am »
silouette
@ ChunjoKing « pát 9:35 am »
daju sa dorty ozdobit aj po evente, prosim vas?
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou

Who is chatting

offline Dejvosh 
offline IngJayce 
offline Kazuro 
offline Lenca96 
offline Mionix 
offline Nebiros 
offline OrangEE 
offline Tomori 
offline pitre 
offline radecek24