Zrušení smazání efektů

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Zrušení smazání efektů

Příspěvek od Spartaa16 » čtv 22. čer 2017 18:03:14

Ahojte, dnes jsem šel po dlouhé době swamp a co se nestalo, chtěl jsem smazat 2 soubory s efekty a oba nešli smazat, prý je to zakázané.
Chtěl jsem se zeptat proč?
Dřív nebylo problém dát za hoďku a půl (yangi s dropem) 900-1kkk.
Teď dám sotva 700kk, nehledě na to, že se to kouše daleko víc a přitom mám pc za 20 tisíc. :)
Takže nejenže, otravná cesta do swampu z mostu s dvouma postavama(pro ty co nemají VIP), dále hrabání se v tom bordelu(kde oči večer pěkně pálí) a kde při těch lagách nestíhám přejíždět, buffovat a sbírat věci.
Měsíce jsem mazal efekty, swamp šel jakž takž krásně bez problému.(lagy byly sem tam), krásně jsem množil.
Teď je sice stabilita lepší, nepadá to hlavně, ale za to jsou lagy daleko větší...
Co si o tom myslíte, + jaký byl vlastně účel odstranit efekty? Byla to jedna z map, kde lidi chodili rádi, kde se dá dropovat, plnit expertky, ničit bažinky...

Týme, proč jste udělali z příjemného swampu nepříjemný? :(
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Re: Zrušení smazání efektů

Příspěvek od ondra852 » čtv 22. čer 2017 18:21:48

Tak vis co na nekterych serverech se rozhodli, ze udelaji mapy s nejlepsim vydelkem slozite na umeni hru dobre ovladat, nekde na to mit dobrou vybavu, nekde zalozene na spolupraci vice hracu ... no a na Ekure se nekdo rozhodl, ze nevydelecnejsi mapa bude zalozena na umeni koupit PC za 50k, umet precist 500 nazvu itemu na zemi za vterinu, vyhazet 100 itemu z invenatare za vterinu (bordel co lezi pres vec co chcete sebrat) a jako bonus musis mit namakanej palec, aby jsi udrzel 2 hodiny v kuse mezernik.

Ta mapa je absolutni fail, ale asi to nikomu z teamu za tech par let co tu je jeste nedoslo (nebo Ekuru sponzoruji prodejci a vyrobci herniho hardwaru za to, ze hrace nuti kupovat high-end procesory kvuli hre z roku 2004).

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » čtv 22. čer 2017 18:26:01

popravdě vítám, že se konečně zaujalo stanovisko k pozměňování klienta - což mazání souborů nepochybně bylo
menší příliv yangů ekonomice taky zrovna dvakrát neuškodí...
nezvyklé lagy ve swampu jsou dané tím, že není zas tak moc her, kde bys bojoval proti pětistovce příšer na jedné obrazovce
ale od té doby co provozuji tzv. Mithrovu metodu - tj. buff + mezerník a neobtěžuju se sbíráním nesmyslů ze země, tak si odnáším pěkných 400kk+ a je to daleko méně stresující než kdykoli předtím :)
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » čtv 22. čer 2017 18:32:10

Spoiler:
JohnDoe píše:popravdě vítám, že se konečně zaujalo stanovisko k pozměňování klienta - což mazání souborů nepochybně bylo
menší příliv yangů ekonomice taky zrovna dvakrát neuškodí...
nezvyklé lagy ve swampu jsou dané tím, že není zas tak moc her, kde bys bojoval proti pětistovce příšer na jedné obrazovce
ale od té doby co provozuji tzv. Mithrovu metodu - tj. buff + mezerník a neobtěžuju se sbíráním nesmyslů ze země, tak si odnáším pěkných 400kk+ a je to daleko méně stresující než kdykoli předtím :)
Já už stejně nehraji aktivně, jen si sem tam rád zajdu swamp, tržku, na zahrádku nebo někoho buffovat do války. ;)
Nevadilo by mi vydělávat za swamp klidně i 500kk, ale cestou kde by se to nelagovalo jako kráva, sem tam nenaskočila černá obrazovka...

ondra852-zkoušel jsem to na víc pc, a můj je slušný dost a laguje se to všude(přitom procesor, grafika, ramky) nedostávají vůbec zabrat.
Tak ono je rozdíl mít na sobě 1000 ezoteriků a vidět efekty nebo 1000 ezoušů bez...
A ty hromady plný věci ani nemluvím..., dělám to tak že často přejíždím, sice je pak víc hromádek, ale lepší než se hrabat v jedné gigantické...
Nechápu proč padá tisíc věcí, který stejně nepotřebuji a jen se v tom hrabu. :D
Je to strašně příjemné, když se v tom dropu mám dlabat po 12 hodinách v práci. :hello:
Jak říkám, když jsem smáznul efekty, množil jsem si fakt krásně a lagy byly minimální. :dblwink:
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » čtv 22. čer 2017 20:41:39

Jakákoliv úprava klienta je proti pravidlům. To, že to bylo ještě donedávna "tolerováno" na tom nic nemění. Možná buďte rádi, že se to jen upravilo a že ti, kdož tak činili, nedostali trest za hrubé porušení pravidel.

EDIT:
Pro Ondru: Ta mapa není vůbec fail. Absolutní fail je 100% buff, který postavě zaručuje prakticky nesmrtelnost. S Buffem 85% bys to určitě nenamnožil tak, aby ti to zalagovalo PC. Byl bys rád za dvě skupinky na pláži. Na to ta mapa byla totiž původně stavěná. 100% buff to všechno zničil. Není tedy třeba předělávat mapu. Je třeba vrátit hodnoty požehnání na hratelnou míru.

Pro Johna: Mithrova metoda??? Pobavilo. Aspoň něčím jsem se zapsal do dějin :-D
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 23. čer 2017 9:31:36

Jen dodám svůj názor.
Pokud je pro někoho mapa Swamp takové utrpení a strádání, co nebo kdo ho nutí na tu mapu chodit? Nemusíte. Můžete využívat x jiných map. Pro mě osobně je také jít v kuse 2 hodiny HG utrpení, proto tam nechodím. Jednoduché jak facka. ;-)

A za zamezení úpravy klienta dávám programátorům :up:

Hezký víkend
Cepino

PS: Pokud by se šáhlo do % Požehnání atd, tak by se muselo masivně šáhnout také do síly některých monster na některých mapách. Dokážete si představit že jdete do HG, Cido nebo do Entarianu s 85% Požehnáním? :-D
Naposledy upravil(a) Cepino dne pát 23. čer 2017 11:18:46, celkem upraveno 1 x.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Cyklista
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od Cyklista » pát 23. čer 2017 10:47:04

Jestli jsi dával 1,1kkk za swamp bez VIPka za 1,5h tak je něco docela špatně... když chodíš pravidelně tak se to zlepší. já když jsem chodil dřív swamp denně tak jsem dával 900-1,2 za 2h (VIP + bronz) podle toho jak šel net :lol: včera jsem šel do swampu snad po půl roce a dal jsem 650 + 76 karem nasbíraných na postavu za 2h opět s VIP a bronz prémkem takže časem očekávám zlepšení pokud budu opět chodit pravidelně.

A pro lidi pro které je swamp utrpení se obávám že cesta postupu na tomto serveru je pro ně uzavřená protože jediná další mapa kde se dá v lvl 100 slušně expit je cído a tam 2 zásadní problémy: 1) nedostaneš cb 2) když jo tak si tam na tobě ostatní slupnou jak na malině takže za pár minut stejně končíš

Nevim jak přesně funguje strach u WPčka ale myslim že když si zapne strach a nahodí 85% buff tak se opět dostane na absolutně vyfailených 100% a zase by to bylo tam kde předtím... s rozdílem že ve swampu by sekaly jen wpčka
Nehledě na to nevim jak by se s 85% buffem usekaly ostatní mapy (cído/hg/ent) to by potom byl absolutní fail takový mapy tvořit kdyby nebylo možné je zvládnout
Naposledy upravil(a) Cyklista dne pát 23. čer 2017 12:05:24, celkem upraveno 1 x.

Arminius
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od Arminius » pát 23. čer 2017 11:31:09

Zamna :up: ze team zaujal stanovisko ked predtym sa nevedelo ci je to na tb.

Cyklista-mam pocit ze starch sa tak nepocita. Tiez je premna najvacsi fail 100% buff. Po swampe sa vsetko robilo vzhladom na 100%+ buff (fyzicky utok priser stratil zmysel) a dopadlo to tak, ze skoro vsetky prisery kuzlia :D

Cyklista
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od Cyklista » pát 23. čer 2017 12:14:26

Já wp nikdy nehrál nevim jak to přesně funguje takže jsem psal to jak jsem si myslel že to funguje. očividně jsem se zmýlil ale nevadí. zbytek co jsem napsal pravdivý je.
overall je update zakazující úpravy launcheru dobrej, protože tak to vyrovnává podmínky pro všechny. ale když byly ty úpravy launcheru tak oblíbený právě kvůli swampu tak bych možná na místě administrátorů zauvažoval o nějaký redukci efektů příšer ve swampu. můj notes to dává relativně bez problémů u mně se to laguje spíš když zbytek rodiny taky visí na netu ale znám dost lidí co do swampu nechodí vůbec/bere šamana samobuffa (se kterým se vydělá o něco méně než war/sura+buff) kvůli tomu že jim to počítač/net nezvládá.
Jak se někdo dříve vyjářil. Ta mapa tak byla nastavená tak by se mohlo vyjít vstříc těm co do té mapy nemůžou z výše uvedených důvodů.

neznam
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 50 poděkování

Příspěvek od neznam » pát 23. čer 2017 12:56:52

Ted budu znít asi nevybíravě, ale není to nijak osobní, jen můj názor.

Jestli máš PC za 20 000 Kč, máš lagy, ale hardware není zatěžovaný, tak je něco špatně. Napadá mě pak už jen pomalejší net, jelikož aby PC měl problémy, tak musí být zatížený... Alespon takové zkušenosti s "lagy" mam já.

Je pravda že 100% buff tam dělá strasne moc, ja kdyz zacinal se swampem na hlavní tak jsem behal v proměně s cca 80% buffem a to se pak bojíte každého stunu a jak psal Rosa na větší počet potvor bych si netroufl.

Na druhou stranu i koukat do minulosti na kolik se nosilo dříve je také asi neobjektivní, byly tu doby kdy se vydelaval ranec i v C2 a ted je to pryč, hra se mění a naše zvyky se musí měnit s ní. Bohužel, nebo bohu díky? Kdo ví :)

PS: Jak bylo řečeno, nikdo nikoho nikam chodit nenutí :)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix 
offline Trubice 
offline marexanax