Microsoft .NET Framework
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.1
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Microsoft .NET Framework
Zdravím všechny, chtěl jsem si tak nějak zase zahrát tento metin, tak že si ho znova stáhnu a zahraju, ale je tu malý problém se spuštěním hry po instalaci a zapnutí hry mi píše tady tento text dřív mi na windows 7 šlo vše bez problému co se týka metinu, až teď co mám windows 10 mi tohle to píše net framework jsem zkoušelstáhnout 3.5 verzi instalačka mi zase nejde otevřít s touto verzí. Předem děkuju za ochotu a pomoc.
- Script
- Lv.33
- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1470 poděkování
Re: Microsoft .NET Framework
V základní instalaci Windows 10 součást .NET Framework 3.5 chybí, ale pokud je potřeba, doinstaluje se automaticky z internetu. Tuhle automatickou instalaci může blokovat špatné nastavení Windows, nebo antivirového programu.
Ruční verze:
1) Ovládací panely / Programy / Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows
2) Zaškrtnout položku ".NET Framework 3.5 (zahrnuje .NET 2.0 a 3.0)"
3) Kliknout na OK Potřebné soubory se stáhnou z internetu a doinstalují. Pak by mělo spuštění launcheru proběhnout v pořádku. Jestliže už položka zaškrtnutá byla, je na místě provést reinstalaci (tj. odškrtnutí - OK - zašrktnutí - OK), protože někdy se mohou systémové soubory poškodit (viry ap.).
Pokud nic z toho nepomůže, zašlete celý obsah okna s chybou po rozkliknutí tlačítka buď do tohoto tématu, nebo na náš support.
Ruční verze:
1) Ovládací panely / Programy / Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows
2) Zaškrtnout položku ".NET Framework 3.5 (zahrnuje .NET 2.0 a 3.0)"
3) Kliknout na OK Potřebné soubory se stáhnou z internetu a doinstalují. Pak by mělo spuštění launcheru proběhnout v pořádku. Jestliže už položka zaškrtnutá byla, je na místě provést reinstalaci (tj. odškrtnutí - OK - zašrktnutí - OK), protože někdy se mohou systémové soubory poškodit (viry ap.).
Pokud nic z toho nepomůže, zašlete celý obsah okna s chybou po rozkliknutí tlačítka buď do tohoto tématu, nebo na náš support.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
-
- Lv.1
Díky za rady všechno jsem provledl vypnul net framework v ovládacích panelech, zkusil jsem ho zpátky zapnout krok po kroku dle vašeho návrhu začalo stahování pořebných souborů a poté mi vyskočilo toto :
zkusil jsem krok po kroku všechny možnosti na stránce microsoftu opravení služby windows update ani jedna jejich možnost nemopohla a teď když zapnu ekuru vyskočí mi tady tato tabulka viz obrázek č.2 a po zkoušení instalace net framework verze 3.5 mi opět vyskoči stejná chyba jako při obrázku č.1 viz. obrázek č.3: nevím napadá mě už snad jediná možnost a to přeinstalovat windows za nějaké nápady a návrhy z vaší stránky budu rád děkuju za ochotu.- Script
- Lv.33
Na první pohled se zdá, že je opravdu něco "špatně" s instalací Windows. Ale ještě bych se nevzdával, jsou i alternativní možnosti.
Použít utilitu SFC (system file checker) k opravě poškozených systémových souborů:
Použít utilitu SFC (system file checker) k opravě poškozených systémových souborů:
- Spustit Windows PowerShell jako administrátor:
- Zadat příkaz:
sfc /scannow
a potvrdit klávesou . - Počkat, než se analýza dokončí a pak případně restartovat počítač.
- Zadat příkaz:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
- Počkat, než se oprava dokončí a pak případně restartovat počítač.
- Na disku C: vytvořit novou složku C:\temp (pokud už neexistuje).
- Vložit instalační DVD, nebo bootovatelnou USB klíčenku s Windows 10.
- Instalační médium být určeno pro shodnou architekturu (x86 / x64), jako je architektura instalovaného systému.
- V průzkumníkovi souborů procházet vložené instalační médium:
- V podsložce /sources zkopírovat složku /sxs a následně ji vložit do složky vytvořené v bodě 1 (C:\temp\). Takže celá cesta pak bude C:\temp\sxs\.Ukázka:
- V podsložce /sources zkopírovat složku /sxs a následně ji vložit do složky vytvořené v bodě 1 (C:\temp\). Takže celá cesta pak bude C:\temp\sxs\.
- Zadat příkaz:
Dism.exe /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:C:\temp\sxs\ /LimitAccess
- Po dokončení by měl být .NET Framework 3.5 úspěšně nainstalován.
[GA]Script
-
- Lv.1
Opět jsem udělal vše krok po kroku podle vašeho návrhu a když jsem zadal poslední příkaz nahlásilo mi to dva erorry viz. obrázek :
- Script
- Lv.33
Je zvláštní, že při automatické i ruční instalaci chybí "nějaký soubor", ale oprava systémových souborů nezabírá. Možná by pomohlo podívat se do zmíněného logu utility DISM (C:\Windows\Logs\DISM\dism.log), ale to už je záležitost spíše na podporu Microsoftu.
Všiml jsem si také, že v počítači není nejnovější verze Windows 10 (verze 1703, tzv. "Creators Update"). Možná by stálo za pokus provést upgrade, jestli se tím chyba nevyřeší sama. Pro upgrade stačí přejít na tuhle stránku a postupovat podle pokynů.
Všiml jsem si také, že v počítači není nejnovější verze Windows 10 (verze 1703, tzv. "Creators Update"). Možná by stálo za pokus provést upgrade, jestli se tím chyba nevyřeší sama. Pro upgrade stačí přejít na tuhle stránku a postupovat podle pokynů.
[GA]Script
-
- Lv.1
Děkuju za trpělivost a spoustu nápadů vyřešit tento problém posledních pár dnů. Nakonec mi došla trpělivost a přeinstaloval jsem Windows 10 výsledek je super. Už se mi ekura aktualizuje
přeji hezký den 
děkuju ještě jednou moc za ochotu a můžete toto téma uzamknout 

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »