Dobrý den, včera jsem se pokoušel přihlásit na svůj herní účet ale to se mi nepodařilo protože hra po mně požaduje ověření přes e-mail. E-mail spojený s tímto účtem už ale bohužel není aktivní (nicméně se na něj nedostanu) tak bohužel nový počítač nemůžu schválit.
Zkoušel jsem napsat i ticket na support ale takový ticket je třeba povilt e-mailem ale to v mém případě není možné, protože na ten e-mail nemám přístup. Proto jsem napsal ticket přes účet kamarádky, ale ta dostala odpověď že takové věci se musí řešit pouze s majitelem účtu (se mnou) a že já mám ten ticket napsat. To ale ovšem nejde z důvodu výše uvedeného.
Mohl by se na tuhle moji nešťastnou situaci prosím někdo ze support týmu podívat? Účet pro mně opravdu hodně znamená a nechci jej ztratit a začínat znovu... děkuji.
Zapomenutý/neaktivní e-mail
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
Re: Zapomenutý/neaktivní e-mail
Máš určite nový e-mail, založ si účet na ňom, aj starý bude určite neskôr prepísaný na tvoj aktuálny (nový) e-mail, predpokladám...
Potom to môžeš riešiť osobne zo svojho nového účtu, nie z účtu kamarátky. Keď som sa vrátil po pár rokoch späť ja, mal som rovnaký problém (jednalo sa o môjho starého stunera do keri - ostatné účty som rozdával ako sa mi páčilo), založil som si nové účty na novom e-maili, pretože som mal starý zmazaný z dôvodu nečinnosti na ňom. V tickete som opísal problém, uviedol akékoľvek dôležité informácie, aby som dokázal, že starý email patril mne a jednoducho mi to po preverení informácií prepísali. E-mail v nastaveniach účtov zobrazuje s hviezdičkami, teda by len majiteľ mal vedieť správne napísať svoj e-mail, čo si vlastne ty
Potom to môžeš riešiť osobne zo svojho nového účtu, nie z účtu kamarátky. Keď som sa vrátil po pár rokoch späť ja, mal som rovnaký problém (jednalo sa o môjho starého stunera do keri - ostatné účty som rozdával ako sa mi páčilo), založil som si nové účty na novom e-maili, pretože som mal starý zmazaný z dôvodu nečinnosti na ňom. V tickete som opísal problém, uviedol akékoľvek dôležité informácie, aby som dokázal, že starý email patril mne a jednoducho mi to po preverení informácií prepísali. E-mail v nastaveniach účtov zobrazuje s hviezdičkami, teda by len majiteľ mal vedieť správne napísať svoj e-mail, čo si vlastne ty
druhý pokus! (prvý vyšiel
)
Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!
WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)

Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!

WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)
- megac
- Lv.27
- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
taktiež mám taký účet ale bohužial som sa ani po pár rokoch riešenia k tomu účtu nedostal dokonca ja sa dokážem prihlásiť na ten účet len ten email už neexistuje čo mi potvrdil aj provider emailu že bol z neaktivity zmazaný
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback

- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pokud byl smazaný, tak pokud je někdo natolik vychytralý, tak by mohl udělat novou registraci emailu s tvým "jménem" emailu a mohl tě jednoduše připravit o věci.megac píše:taktiež mám taký účet ale bohužial som sa ani po pár rokoch riešenia k tomu účtu nedostal dokonca ja sa dokážem prihlásiť na ten účet len ten email už neexistuje čo mi potvrdil aj provider emailu že bol z neaktivity zmazaný

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- megac
- Lv.27
- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
eamil s tým menom sa už bohužial znova založiť nedáObchodnik799 píše:Pokud byl smazaný, tak pokud je někdo natolik vychytralý, tak by mohl udělat novou registraci emailu s tvým "jménem" emailu a mohl tě jednoduše připravit o věci.megac píše:taktiež mám taký účet ale bohužial som sa ani po pár rokoch riešenia k tomu účtu nedostal dokonca ja sa dokážem prihlásiť na ten účet len ten email už neexistuje čo mi potvrdil aj provider emailu že bol z neaktivity zmazaný

toto riešenie ma tiež napadlo a riešiel som aj obnovu emailu s adminom Emailu

Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback

- Avery
- Čestný člen
- Dal poděkování: 483 poděkování
- Dostal poděkování: 729 poděkování
Jak už psal někdo z hráčů výše, musíte se na support obrátit sám a ne to řešit přes třetí osobu nebo dokonce zde na fóru. Pro komunikaci s členy týmu slouží právě podpora, na základě tématu žádnou odezvu neočekávejte. Kolegové se Vám tam budou rádi věnovat
.

[BA]Avery
Ekura Team
06.02.2015 - 31.07.2018
Ekura Team
06.02.2015 - 31.07.2018
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 6:14 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:58 pm »

@
TomasFoxx « úte 5:20 pm »

@
Azaril « úte 5:17 pm »

@
Hakan « úte 4:47 pm »