ďakujem za prečítanie, čakám vaše reakcie a názory v komentároch

To mi je jasné že to je zámerne ale prečo to neni aspoň farebne odlíšené? príklad spravená trávnatá plocha kade sa dá chodiť a tam kde nejde tak nech sú hory alebo teda skalycleo píše:Osobně mi také vadí, když dlouho hledám cestičku kudy se ke kosterním ostatkům dostat, ale myslím si, že skutečně je to záměrem, jako ztížení hledání daných kostí, vždy nějaká ta cestička (ne přímá) existuje. Je to jen můj názor.
plačem tu snáď že by som to nezvládol? len vravím ako je tá mapa zle spravenácavallerio3 píše:Prostě se musíš snažit. Plno lidí udělalo několikrát ent biologa už a vypořádali se s tím, proč ne ty? Neremcej a překonání to už mě vytáčí ti tvoje neustále frfňání nad něčím.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Ta mapa není zle udělaná, ale záměrně takto udělaná, aby si cestu musel hledat a ne aby tě to rovnou navedlo. Je to prostě vyšší obtížnost. Máš tam kopeček a na ten se schválně dostaneš pouze jednou cestou, proč jí rovnou vyznačit, když může autor nechat hráče si trochu lámat hlavu. Ke každému kosternímu ostatku se dá dostat, jen to chce trpělivost. A cesta se dá zapamatovat, zejména když máš za sebou pár kol jak píšeš.megac píše:plačem tu snáď že by som to nezvládol? len vravím ako je tá mapa zle spravenácavallerio3 píše:Prostě se musíš snažit. Plno lidí udělalo několikrát ent biologa už a vypořádali se s tím, proč ne ty? Neremcej a překonání to už mě vytáčí ti tvoje neustále frfňání nad něčím.
btv. tiež mám už dosť tých kôl za sebou takže...
a ak ti prekážam tak vôbec nemusíš na moje príspevky reagovať a vravieť k ním niečo. Niesi nútený to čítať a vyjadrovať sa k tomu.
vidíš, ale na tom aj tak skončíme že ja som ten čo tu plače a že to nedokáže, pritom to dokážem a sám som si tým prešiel, len chcem aby bola kvalita tej mapy na úrovni a presne ako píšeš tie textúry sú absurdnéondra852 píše:Pro normalniho cloveka jsou textury v te mape zcela absurdni a nepochopitelne. Osobne si nedokazu predstavit, ze by tohle byl zamer, protoze by to nebylo ani tak zvyseni obtiznosti jako odrazovani hracu od hry a snizovani kvality mapy potazmo serveru. Na druhou stranu chapu, ze celkove jadro a system teto hry pravdepodobne neumoznuje udelat takhle velkou mapu zcela perfektne, aby byla kazda textura zcela presna, nebylo mozne se nikde zaseknout apod. (minimalne v nejakem rozumnem case).
Jen co jsem si precetl o cem je diskuze, tak mi bylo jasne, ze drtiva vetsina prispevku se ponese ve stylu "No to ne! Ja jsem musel jit okolo zabugovane textury, takze je to tak nejlepe jak muze byt a rozhodne se nic nesmi zmenit!" a opet me uzivatele fora nezklamali.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |