Môj návrh by spočíval v tom, že máte shop napríklad s mino 40% 75/10 leštené +6.
Vy máte mino v shope za 1,5kkk. A ľudia to musia takto jednoducho kúpiť alebo napísať správu či nedá zľavu alebo podobné veci.
Takto ma napadlo že by do hry pribudla možnosť kliknutím pravého tlačítka na MINO a bola by tam možnosť KÚPIŤ alebo druhá možnosť NABÍDNOUT.
Pri možnosti kúpiť sa nezmení nič, bude to ako doteraz.
Pri druhej možnosti NABÍDNOUT pribudne okienko s malým obchodovaním cca 6 - 8 slotov, do ktorého môžete ponúknuť určitú sumu yangov alebo ponúknuť iné veci ako zámenu.
Po NABÍDNUTI ponuky príde predajcovi oznámenie alebo správa, prípadne pri MINO mu vyskočí malé (i) akože informácia že kto mu pridal ponuku a čo mu tam ponukol.
Predajca bude mať na výber ponuku odmietnuť alebo prijať či už predá mino za menej yangov alebo to vymení za nejaké iné ponúknuté veci.
Tieto obchody by mohli fungovať aj keby boli postavy OFFLINE (ak by sa náhodou človek s ponukou odhlásil).
Určite by som zhotovil nejaké grafické znázornenie mojej predstavy, ale bohužiaľ neovladám žiadne také programíky

Ak máte nejaké nápady alebo vylepšenia prosím napíšte to sem. Tak isto ak zahlasujete PROTI, tak napíšte prečo.
Ďakujem