Příspěvek
od Pajik » ned 03. pro 2017 13:53:01
Celkově bych ještě dodal, že jeden z hráčů, kteří momentálně končí, má buffa na pranýři se 7 TB za bránění ve hře, neboť v entu údajně přebufovával vlastní říši, z odpovědi, kterou mi poslal a dostal od teamu vyznělo, že nějaké GM usoudilo, že už to je bránění ve hře. Vysvětlí mi tedy někdo, jak může nějaký hráč, přes týden pouze logovat WP, zrušit, odlognout a to samé dokola, dokud tam někdo je s tím, že to tedy není na žádný postih?
Přebuffu se bránit nedalo, no zrušku se bránit taktéž nedá, když někoho sejmete, má zhruba 3 vteřiny, než jde nakliknout, no myslím, že to je dostatek času, aby to zruško poslal. Je škoda, že v entu vidím převážně dropit lidi, co znám, tak v podstatě i kdybych začal dělat to samé, nevím, koho bych kosil, vede mě to k domění, že to dělá někdo, kdo tam už nechodí nebo ani nikdy nechodil, tudíž ho baví "bránit lidem ve hře".
Ještě bych dodal, že ve hradu nemůžeme ani kliknout na tlačítko zpět do města, byť by nás to vykoplo, takže by měly platit nějaká odlišná pravidla než na většinu jiných map. Jinak chci za každý kliknutí do města klíč, neboť to je pak jediná save zóna, kde mě přece nemůže zabít.
A jak píše cepíno, v entu se využívá vážně jen hrad na dropení s tím, že tam jsou pouze 3-4 využitelná místa a ještě s tím, že pokud máme víc jak 2 postavy, tak nemůžeme být skoro nikde jinde než u vetešníka, jinak dokola vstávám s postavama, byť jsou všude rozeseti zaříkávači z důvodu, kteří tam jsou z důvodu, aby jen otravovali.