Omezenost hry velkých levelů - reakce na situaci uplynulých týdnů

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
diver
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 139 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Omezenost hry velkých levelů - reakce na situaci uplynulých týdnů

Příspěvek od diver » sob 13. led 2018 15:18:26

Ahoj, :hello:

Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně rušení v Entarianu. Přijde mi to absolutně na hlavu, už jen z toho, že se proti tomu nelze nijak bránit, změnit CH, nebo cokoliv jiného. Já když už jdu do Entu, tak tam prostě chci hoďku, dvě být a né odcházet po 10minutách a jít úplně někam jinam, kvůli nějakému hráči, který rád kazí hru ostatním. Neřeknu kdyby to šlo sekat trochu bez buffu, ale bez buffu si prostě nikdo neškrtne, ani kdyby sebevíc chtěl.Proto se Vás ptám na Váš názor. Btw. dnes jsem se dozvěděl, že když mu dám 1kkk za hodinu, tak mám na hodinu klid. Docela dobrý vtip. :D

Rád bych tímto příspěvkem apeloval na zdravý rozum GM týmu s přihlídnutím na možnost hry vysokých levelů. Možností výdělku na hře je spousta, ale pro levely 140+ je jich o dost méně(Hg, Entarian,Cidonie). Když se zaměříme jednotlivě na tyto určité mapy, tak jsou vždy něčím omezené. Hg-spousty postav, pokud chceme mít vůbec nějaký slušný drop, nemluvě o výbavě.Cidonie-omezená mapa s potřebou CB, kde je velká pravděpodobnost střetu s pvp hráčem. Entarian-Tato mapa je velice rozsáhlá, je zde více možností k zisku peněz a dropu, ale jen určitá místa jako je hrad jsou pro určitý druh výbavy větší možností k získání dropu a peněz. Hrad je omezen vstupem pomocí klíče a omezenost míst dropu je velice malá. Není zde možnost vyhnout se hráčům, kteří hru znepříjemňují např.:rušení, zabíjení. Také narůstá větší počet hráčů, kteří prostory hradu využívají a možnost sekání v hradu ubývá. Prosím tímto GM team, aby zauvažovali nad přidáním dalších hradů do mapy Entarian, nebo přihozením ostatních CH. Pravděpodobnost, že velké levely nebudou mít prostor pro dropování v hradu ubyde a získají, tak možnost bránit se alespoň lidem, kteří hru znepříjemňují rušením a zabíjením.Tato možnost zde chybí.
kxsRo-RrSjOXsOlnujMnuw.png
Naposledy upravil(a) diver dne sob 13. led 2018 17:02:40, celkem upraveno 4 x.

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Re: Rušení v Entarianu z vašeho pohledu

Příspěvek od M3t0r1 » sob 13. led 2018 15:28:18

Hmm pán je biznismen.
btw. práve si na fórum napísal návod pre ďalších surov čo túžia po rýchlych yangoch. :D
Nič mu neplať, ak ustúpiš len mu dáš pocit že to čo robí je "okey"

Weapon
Lv.2
Lv.2

Re: Omezenost hry velkých levelů - reakce na situaci uplynulých týdnů

Příspěvek od Weapon » sob 13. led 2018 17:33:25

Každý kto má nad IQ 10 pochopil že som si z Vás robil srandu ohladom platenia :) / zbran951

Sanctum
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Sanctum » sob 13. led 2018 17:48:33

Díky za typ

Uděleno varování za spam.
/Avery

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » sob 13. led 2018 18:01:59

Zatím co jsem tam poslední týden šel denně několik hodin, tak musím zaklepat, ani jedno wp :D
Zajímavé je také to, že ty wpčka jejich více a některé hráče ruší všichni wpčkáři, některé hřáče ruší jen někteří wpčka, některé hráče neruší vůbec.
No zatím jsem expil buffku kvůli buffu s kamarádem na 145, dělám výbavu a jestli 100-300kkk přijde v niveč, tak fakt super no.

A brát výkupné za to, že mě někdo nebude rušit, to už trochu mafie ne aneb nedáš mi půlku zisku měsíčně, nevyděláš vůbec a půjdeš do kytiček. :)
Co to je za Yakuzovské manýry tady :D :D

Zase chápu, zisk z Entarianu je lákavý a hafo hráčů se mačká na malém prostoru, což nechápu, když tým udělá tak obrovskou mapu, tak proč neudělá více míst do tak obrovské mapy, osobně ve swampu jen na ezo znám 6-7 míst, bude tam plno nevadí, jdu na orky, kde je zase 5 míst+, nehledě na to, že jsou 4ch!!! V entu pár míst, jedno společné ch a čau, z Entarianu se pomalu ale jistě stává Cidonie :beaten: :)

Zase abych se i zastal týmu, tak barevné stánky, rozšíření skladu, vylepšený prodej u npc, nerfnutí mřenek, zase nemůžeme chtít všechno jak si písknem. :think: Ale je fakt, že kompromis pro obě strany je vždy fajn. :)

Líbil se mi návrh Wojty kde psal, že takové hráče co ruší by si zasloužili na všechny postavy nějakou ošklivou hodnost.
Ideálně i, aby se zobrazovali na mapě a viděl bych, kde jsou.
Aby zkusili, jaké to je, když jim někdo hází zruška pod nohy a ve válce když je loví celá nepřátelská říše. 8-) :twisted:

Tak mě napadlo, kdybych si založil wp a rušil lidi a bral výkupné, že je nebudu rušit, třeba za tu hodinu vydělám víc než samotným dropováním. :lol: :lol: :lol: (vtip s nadsázkou ;) )
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

diver
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od diver » sob 13. led 2018 18:13:09

Weapon píše: sob 13. led 2018 17:33:25 Každý kto má nad IQ 10 pochopil že som si z Vás robil srandu ohladom platenia :) / zbran951
Toto nebyl útok na tebe jako na osobu, ale na ty co kazí hru jiným lidem. :)

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 13. led 2018 20:38:19

Hráčů co tohle dělají je mi celkem líto,musí se buď hrozně nudit nebo nic na hře neumí každopádně jsou zralí na léčbu.
Došlo to již do takových rozměrů,že by s tím tým měl konečně něco začít dělat,tohle už hraničí z vydíráním.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » sob 13. led 2018 20:46:37

Dneska po obědě jsi se tam měl jít podívat opravdová lahůdka to byla, nejen že tam všechny ruší a prudí, ale ještě je poštvává proti sobě, to už s hrou nemá nic společného....mimochodem každého musí bavit přinést si 10 proměn a vyplacat je za dvě hodiny, protože se někdo nudí

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » sob 13. led 2018 23:54:54

Entarian je mapa jako každá jiná, jsou tři NEPŘÁTELSKÉ říše, zrušit kouzlo je úplně stejné útočné kouzlo, jako každé jiné, jen vás nezabije přímo...

Pokud bych si udělal WP a chodil rušit dropy do jakékoli další mapy, kde je jen jedno ch, taky byste bojovali za to, aby se tam zrušit kouzlo omezilo?

Navíc nevidím rozdíl mezi tím, že vám dá zrusko nebo vás zabije přímo...kdyby tam chodil někdo jiný rozdávat kameny nebo prurazy, v konečném důsledku by to úplně stejně vedlo k vaší smrti...potom by se tato i další kouzla měla taky omezit?

Osobně nedropim, jen nechápu, proč by zrovna Entarian měl být privilegován...

Názor
Hraju, protože jsem debil...

diver
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od diver » ned 14. led 2018 0:09:08

yatchman píše: sob 13. led 2018 23:54:54 Entarian je mapa jako každá jiná, jsou tři NEPŘÁTELSKÉ říše, zrušit kouzlo je úplně stejné útočné kouzlo, jako každé jiné, jen vás nezabije přímo...

Pokud bych si udělal WP a chodil rušit dropy do jakékoli další mapy, kde je jen jedno ch, taky byste bojovali za to, aby se tam zrušit kouzlo omezilo?

Navíc nevidím rozdíl mezi tím, že vám dá zrusko nebo vás zabije přímo...kdyby tam chodil někdo jiný rozdávat kameny nebo prurazy, v konečném důsledku by to úplně stejně vedlo k vaší smrti...potom by se tato i další kouzla měla taky omezit?

Osobně nedropim, jen nechápu, proč by zrovna Entarian měl být privilegován...

Názor
To je sice moc pěkné, ale dropeři v jiných mapách mají možnost alespoň změnit to CH, pokud tedy nemyslíš Cidonii.
Btw. určitě by se ti líbilo sekat v mapě, kde potřebuješ maximální buff se zruškem za zádama a nemůžeš to řešit jinak, než odchodem po pár minutách. :-)

O omezeni zruska ani o jinych skillech nepadlo ani slovo.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting