Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně rušení v Entarianu. Přijde mi to absolutně na hlavu, už jen z toho, že se proti tomu nelze nijak bránit, změnit CH, nebo cokoliv jiného. Já když už jdu do Entu, tak tam prostě chci hoďku, dvě být a né odcházet po 10minutách a jít úplně někam jinam, kvůli nějakému hráči, který rád kazí hru ostatním. Neřeknu kdyby to šlo sekat trochu bez buffu, ale bez buffu si prostě nikdo neškrtne, ani kdyby sebevíc chtěl.Proto se Vás ptám na Váš názor. Btw. dnes jsem se dozvěděl, že když mu dám 1kkk za hodinu, tak mám na hodinu klid. Docela dobrý vtip.

Rád bych tímto příspěvkem apeloval na zdravý rozum GM týmu s přihlídnutím na možnost hry vysokých levelů. Možností výdělku na hře je spousta, ale pro levely 140+ je jich o dost méně(Hg, Entarian,Cidonie). Když se zaměříme jednotlivě na tyto určité mapy, tak jsou vždy něčím omezené. Hg-spousty postav, pokud chceme mít vůbec nějaký slušný drop, nemluvě o výbavě.Cidonie-omezená mapa s potřebou CB, kde je velká pravděpodobnost střetu s pvp hráčem. Entarian-Tato mapa je velice rozsáhlá, je zde více možností k zisku peněz a dropu, ale jen určitá místa jako je hrad jsou pro určitý druh výbavy větší možností k získání dropu a peněz. Hrad je omezen vstupem pomocí klíče a omezenost míst dropu je velice malá. Není zde možnost vyhnout se hráčům, kteří hru znepříjemňují např.:rušení, zabíjení. Také narůstá větší počet hráčů, kteří prostory hradu využívají a možnost sekání v hradu ubývá. Prosím tímto GM team, aby zauvažovali nad přidáním dalších hradů do mapy Entarian, nebo přihozením ostatních CH. Pravděpodobnost, že velké levely nebudou mít prostor pro dropování v hradu ubyde a získají, tak možnost bránit se alespoň lidem, kteří hru znepříjemňují rušením a zabíjením.Tato možnost zde chybí.