Omezenost hry velkých levelů - reakce na situaci uplynulých týdnů

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
diver
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 143 poděkování
Dostal poděkování: 84 poděkování

Omezenost hry velkých levelů - reakce na situaci uplynulých týdnů

Příspěvek od diver » sob 13. led 2018 15:18:26

Ahoj, :hello:

Chtěl bych se zeptat na váš názor ohledně rušení v Entarianu. Přijde mi to absolutně na hlavu, už jen z toho, že se proti tomu nelze nijak bránit, změnit CH, nebo cokoliv jiného. Já když už jdu do Entu, tak tam prostě chci hoďku, dvě být a né odcházet po 10minutách a jít úplně někam jinam, kvůli nějakému hráči, který rád kazí hru ostatním. Neřeknu kdyby to šlo sekat trochu bez buffu, ale bez buffu si prostě nikdo neškrtne, ani kdyby sebevíc chtěl.Proto se Vás ptám na Váš názor. Btw. dnes jsem se dozvěděl, že když mu dám 1kkk za hodinu, tak mám na hodinu klid. Docela dobrý vtip. :D

Rád bych tímto příspěvkem apeloval na zdravý rozum GM týmu s přihlídnutím na možnost hry vysokých levelů. Možností výdělku na hře je spousta, ale pro levely 140+ je jich o dost méně(Hg, Entarian,Cidonie). Když se zaměříme jednotlivě na tyto určité mapy, tak jsou vždy něčím omezené. Hg-spousty postav, pokud chceme mít vůbec nějaký slušný drop, nemluvě o výbavě.Cidonie-omezená mapa s potřebou CB, kde je velká pravděpodobnost střetu s pvp hráčem. Entarian-Tato mapa je velice rozsáhlá, je zde více možností k zisku peněz a dropu, ale jen určitá místa jako je hrad jsou pro určitý druh výbavy větší možností k získání dropu a peněz. Hrad je omezen vstupem pomocí klíče a omezenost míst dropu je velice malá. Není zde možnost vyhnout se hráčům, kteří hru znepříjemňují např.:rušení, zabíjení. Také narůstá větší počet hráčů, kteří prostory hradu využívají a možnost sekání v hradu ubývá. Prosím tímto GM team, aby zauvažovali nad přidáním dalších hradů do mapy Entarian, nebo přihozením ostatních CH. Pravděpodobnost, že velké levely nebudou mít prostor pro dropování v hradu ubyde a získají, tak možnost bránit se alespoň lidem, kteří hru znepříjemňují rušením a zabíjením.Tato možnost zde chybí.
kxsRo-RrSjOXsOlnujMnuw.png
Naposledy upravil(a) diver dne sob 13. led 2018 17:02:40, celkem upraveno 4 x.

M3t0r1
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 55 poděkování
Dostal poděkování: 125 poděkování

Re: Rušení v Entarianu z vašeho pohledu

Příspěvek od M3t0r1 » sob 13. led 2018 15:28:18

Hmm pán je biznismen.
btw. práve si na fórum napísal návod pre ďalších surov čo túžia po rýchlych yangoch. :D
Nič mu neplať, ak ustúpiš len mu dáš pocit že to čo robí je "okey"

Weapon
Lv.2
Lv.2

Re: Omezenost hry velkých levelů - reakce na situaci uplynulých týdnů

Příspěvek od Weapon » sob 13. led 2018 17:33:25

Každý kto má nad IQ 10 pochopil že som si z Vás robil srandu ohladom platenia :) / zbran951

Sanctum
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Sanctum » sob 13. led 2018 17:48:33

Díky za typ

Uděleno varování za spam.
/Avery

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » sob 13. led 2018 18:01:59

Zatím co jsem tam poslední týden šel denně několik hodin, tak musím zaklepat, ani jedno wp :D
Zajímavé je také to, že ty wpčka jejich více a některé hráče ruší všichni wpčkáři, některé hřáče ruší jen někteří wpčka, některé hráče neruší vůbec.
No zatím jsem expil buffku kvůli buffu s kamarádem na 145, dělám výbavu a jestli 100-300kkk přijde v niveč, tak fakt super no.

A brát výkupné za to, že mě někdo nebude rušit, to už trochu mafie ne aneb nedáš mi půlku zisku měsíčně, nevyděláš vůbec a půjdeš do kytiček. :)
Co to je za Yakuzovské manýry tady :D :D

Zase chápu, zisk z Entarianu je lákavý a hafo hráčů se mačká na malém prostoru, což nechápu, když tým udělá tak obrovskou mapu, tak proč neudělá více míst do tak obrovské mapy, osobně ve swampu jen na ezo znám 6-7 míst, bude tam plno nevadí, jdu na orky, kde je zase 5 míst+, nehledě na to, že jsou 4ch!!! V entu pár míst, jedno společné ch a čau, z Entarianu se pomalu ale jistě stává Cidonie :beaten: :)

Zase abych se i zastal týmu, tak barevné stánky, rozšíření skladu, vylepšený prodej u npc, nerfnutí mřenek, zase nemůžeme chtít všechno jak si písknem. :think: Ale je fakt, že kompromis pro obě strany je vždy fajn. :)

Líbil se mi návrh Wojty kde psal, že takové hráče co ruší by si zasloužili na všechny postavy nějakou ošklivou hodnost.
Ideálně i, aby se zobrazovali na mapě a viděl bych, kde jsou.
Aby zkusili, jaké to je, když jim někdo hází zruška pod nohy a ve válce když je loví celá nepřátelská říše. 8-) :twisted:

Tak mě napadlo, kdybych si založil wp a rušil lidi a bral výkupné, že je nebudu rušit, třeba za tu hodinu vydělám víc než samotným dropováním. :lol: :lol: :lol: (vtip s nadsázkou ;) )
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

diver
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od diver » sob 13. led 2018 18:13:09

Weapon píše: sob 13. led 2018 17:33:25 Každý kto má nad IQ 10 pochopil že som si z Vás robil srandu ohladom platenia :) / zbran951
Toto nebyl útok na tebe jako na osobu, ale na ty co kazí hru jiným lidem. :)

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 13. led 2018 20:38:19

Hráčů co tohle dělají je mi celkem líto,musí se buď hrozně nudit nebo nic na hře neumí každopádně jsou zralí na léčbu.
Došlo to již do takových rozměrů,že by s tím tým měl konečně něco začít dělat,tohle už hraničí z vydíráním.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

stripes66
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od stripes66 » sob 13. led 2018 20:46:37

Dneska po obědě jsi se tam měl jít podívat opravdová lahůdka to byla, nejen že tam všechny ruší a prudí, ale ještě je poštvává proti sobě, to už s hrou nemá nic společného....mimochodem každého musí bavit přinést si 10 proměn a vyplacat je za dvě hodiny, protože se někdo nudí

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » sob 13. led 2018 23:54:54

Entarian je mapa jako každá jiná, jsou tři NEPŘÁTELSKÉ říše, zrušit kouzlo je úplně stejné útočné kouzlo, jako každé jiné, jen vás nezabije přímo...

Pokud bych si udělal WP a chodil rušit dropy do jakékoli další mapy, kde je jen jedno ch, taky byste bojovali za to, aby se tam zrušit kouzlo omezilo?

Navíc nevidím rozdíl mezi tím, že vám dá zrusko nebo vás zabije přímo...kdyby tam chodil někdo jiný rozdávat kameny nebo prurazy, v konečném důsledku by to úplně stejně vedlo k vaší smrti...potom by se tato i další kouzla měla taky omezit?

Osobně nedropim, jen nechápu, proč by zrovna Entarian měl být privilegován...

Názor
Hraju, protože jsem debil...

diver
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od diver » ned 14. led 2018 0:09:08

yatchman píše: sob 13. led 2018 23:54:54 Entarian je mapa jako každá jiná, jsou tři NEPŘÁTELSKÉ říše, zrušit kouzlo je úplně stejné útočné kouzlo, jako každé jiné, jen vás nezabije přímo...

Pokud bych si udělal WP a chodil rušit dropy do jakékoli další mapy, kde je jen jedno ch, taky byste bojovali za to, aby se tam zrušit kouzlo omezilo?

Navíc nevidím rozdíl mezi tím, že vám dá zrusko nebo vás zabije přímo...kdyby tam chodil někdo jiný rozdávat kameny nebo prurazy, v konečném důsledku by to úplně stejně vedlo k vaší smrti...potom by se tato i další kouzla měla taky omezit?

Osobně nedropim, jen nechápu, proč by zrovna Entarian měl být privilegován...

Názor
To je sice moc pěkné, ale dropeři v jiných mapách mají možnost alespoň změnit to CH, pokud tedy nemyslíš Cidonii.
Btw. určitě by se ti líbilo sekat v mapě, kde potřebuješ maximální buff se zruškem za zádama a nemůžeš to řešit jinak, než odchodem po pár minutách. :-)

O omezeni zruska ani o jinych skillech nepadlo ani slovo.

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ radecek24 « ned 8:48 am »
koupim wara auru 109 az 110 kdyztak pm nebo napsat na postavu radik33
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D

Who is chatting

offline Mionix