EDIT: Děje se pouze u dračího šamana..
![]() | Sinto | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
80k+ min | Shinsoo | 139 | Hotovo | P | G |
Tento problém jsem taky zaznamenal párkrát, v průběhu roku, zřídka se mi to stává. Ve swampu chcípnu nebo v entu, či i ve válce musím 2x, divím se, že mi dojde požehnání a kritik při tom ne. Říkal jsem si dlouho, že asi na to zapomínám nebo, že jsem byl daleko od buffa, nicméně co se mi to stává v entu, tak vím, že je jasné, že daleko nejsem. Mám dojem, že i healer trošku blbne, když se healuji, nedává mi to HP, musím kliknout na moba a pak opět zpátky na danou postavu (v podstatě čerstvě zaměřená, aby byla), opět se stává zřídka..
Pajik píše: ↑čtv 01. úno 2018 21:58:24Tento problém jsem taky zaznamenal párkrát, v průběhu roku, zřídka se mi to stává. Ve swampu chcípnu nebo v entu, či i ve válce musím 2x, divím se, že mi dojde požehnání a kritik při tom ne. Říkal jsem si dlouho, že asi na to zapomínám nebo, že jsem byl daleko od buffa, nicméně co se mi to stává v entu, tak vím, že je jasné, že daleko nejsem. Mám dojem, že i healer trošku blbne, když se healuji, nedává mi to HP, musím kliknout na moba a pak opět zpátky na danou postavu (v podstatě čerstvě zaměřená, aby byla), opět se stává zřídka..