Entarian - u kouzla Zrušit kouzlo již nedojde k odstranění pozitivních efektů při útoku na jinou postavu.
Chápu že to asi bude kvůli tomu že někdo chodí do entu zruškařit a má ohromnou radost z toho že může kazit druhému hru.
Ale také to vnímám jako znevýhodnění jednoho charu oproti ostatním což by se dalo považovat i za určitou diskriminaci.
Pokud by to mělo být spravedlivé měl by každý char přijít o své nejlepší kouzlo v případě útoku na jinou postavu.
Ono totiž kouzla se používají i v obraně při napadení a to mi prábě přišlo trochu nefér. Podle mne by se to mohlo řešit lépe a to třeba PVP ochranou na dané mapě a ne znevýhodnit jeden char kvůli pár jedincům kteří to nemají v hlavě v pořádku. Také by se dalo i za takové jednání postihovat ale to nechám na zvážení Vám všem i GM teamu.
Ono by se pak mohlo stát že přijdou další že je někdo sundavá u metinu nebo na Bossácích a mohl by se dožadovat podobného opatření.
Takže pište pište pište moc mne zajímá názor lidu

Téma přesunuto do správné sekce. Jsem si vědom, že toto je velmi emotivní téma, tak vás žádám o slušnou diskusi k věci ať to nemusíme zamykat a ještě někoho trestat.
/Willy