velmi rád by som si uvolnil miesto v inventári, tak by som potreboval radu ,,ako sa ho zbaviť"
Ovocný pletenec
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
Ovocný pletenec
Ahoj, mám stále v inventári ovecný pletenec z eventu z minulého týždňa a docela rád by som sa ho zbavil, ale je tu taký problém nejde vyhodiť, nejde sním obchodovať, nejde predať...
velmi rád by som si uvolnil miesto v inventári, tak by som potreboval radu ,,ako sa ho zbaviť"

- Přílohy
-
- Screenshot_1.png (28.45 KiB) Zobrazeno 1583 x
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback
- FluffyHero
- Lv.19

- Dal poděkování: 127 poděkování
- Dostal poděkování: 164 poděkování
Re: Ovocný pletenec
Ahoj, mám ten samý problém, akorát mám i tu vodu či co to je. Prozatím jsem to strčil do skladu
doufám, že nebudu muset čekat rok na další den sv. patrika 
Pomůcka: Cechovní alchymisti
- MostEVILEK
- Lv.31

- Dal poděkování: 334 poděkování
- Dostal poděkování: 309 poděkování
Myslíš Whisky?FluffyHero píše: ↑ned 25. bře 2018 14:36:23 Ahoj, mám ten samý problém, akorát mám i tu vodu či co to je. Prozatím jsem to strčil do skladudoufám, že nebudu muset čekat rok na další den sv. patrika
![]()
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

- FluffyHero
- Lv.19

- Dal poděkování: 127 poděkování
- Dostal poděkování: 164 poděkování
Plánuje se to nějak řešit? nebo teda si rok počkáme? 
Pomůcka: Cechovní alchymisti