Zvýšení limitu stohování předmětů

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
Odpovědět

Posun ku předu? Nebo krok zpět?

Souhlas
16
40%
Nesouhlas
24
60%

Celkem hlasů: 40

Celius
Lv.3
Lv.3
Dostal poděkování: 1 poděkování

Zvýšení limitu stohování předmětů

Příspěvek od Celius » úte 24. dub 2018 15:05:16

Jelikož návrh na zvětšení inventáře neprošel, tak by nebylo od věci udělat vyšší stakovaní než 200 - jako třeba u elixírů, všech bylinek, meteorů a všeho co momentálně stakovatelné je. Počet na, které by se stakování navýšilo by činil limit 5 000 ks na 1 políčko v inventáři (nějaké místo navíc by tím vzniklo, sice né moc, ale je to lepší než nějaký okopírovaný batoh z officiálu). Doufám, že tento návrh má šanci na úspěch a týmu se zalíbí (ostatně to doufá každý z nás, že vytvoří návrh, který nejen tým ocení, ale i hráči :)) Tak to je z mé strany k návrhu vše.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Limit stakování předmětů

Příspěvek od Cepino » úte 24. dub 2018 21:26:44

Jen se zeptám. Čeho na jedné lokaci, na jedné dropovací výpravě, nadropuješ více jak 200 kusů?

Děkuji
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Creatiwe
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 180 poděkování
Dostal poděkování: 72 poděkování

Příspěvek od Creatiwe » úte 24. dub 2018 21:38:44

Cepino píše: úte 24. dub 2018 21:26:44 Jen se zeptám. Čeho na jedné lokaci, na jedné dropovací výpravě, nadropuješ více jak 200 kusů?

Děkuji
Napríklad elementy v HG
GAME OVER
*DARKO*

crazy8
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 129 poděkování

Příspěvek od crazy8 » úte 24. dub 2018 22:22:02

bral by som kebyže sa to týka napr. elíkov, kúpiš si jednu veľkosť elíku napr. za 10kkk a má nekonečné dno, aby som po každej výprave nemusel dopĺňať, alebo to isté s plášťami, keby bol nejaký extra balíček s 5000 kusmi plášťov okej, to by bolo fajn.

tak mame tu plášte elíky, ešte by som spravil neajký "toulec" na pergameny návratu kam by sa zmestilo uloženie napr. 20tich rôznych lokácií (teda toulec by obsahoval 20 polí do ktorých by ste si mohli dosadiť pergamen návratu, po preportovaní na danú lokáciu by sa vám v tom toulci okamžite vytvoril duplikát daného pergamenu aby ste nemuseli po každom preportovaní vkladať nový pergamen.

no práve som zväčšil priestor v inventári minimálne o 20 polí ak rátam s tým že mne zaberajú 10 polí elíky 5č. + 5m. a 10 polí mám pre pergameny návratu.

Myslím si že takýmto návrhom ako som teraz napísal by gm tým nanarušil žiadnym spôsobom doterajší priebeh hry, s tvojim názor ale nesúhlasím a to práve preto že možno by to doterajší priebeh hry (aj keď si myslím že áno len sa mi nechce rozmýšlať momentálne že ako... ale hlavne ma na tvojom návrhu znepokojuje to že by sa ekura vybrala smerom ktorým nikdy nešla. Pre objasnenie, ekuru beriem ako klasický metin, proste založená bola na tom že všetko tu šlo na princíp ofiku v podstate, žiadne prehánanie z veľkým lvlom, žiadne mega rýchle expenie ale všetko proste trochu lepšie, rýchlejšie ako na offiku ale s maximálnou mierou. Nieje tu milión kostýmov že by sa v tom ani sagi nevyznal, nieje tu milión druhom zbraní, milion pvm nezmyselne naprogramovaných máp, žiadna 4 ríša ani 5. druh bojovníka, či 6 skill pre vara / ninju. Ekura je proste klasika s inováciami "moderného metinu"
Spoiler:
:lol: metin a moderná hra čo som to napísal.. snáď chápete ako to myslím.
. Proste na ekuru nepatrí tvoj návrh, ako aj nepatril návrh na zväčšenie inventáru, za čo nehovorím pomohlo by mi to, ale nebola by to tá klasika ktorú ekura zastáva. Osobne si myslím že tu treba riešiť práve iné veci ako takéto stakovanie vecí ktoré nám už gm tým aj tak dosť v minulosti zjednodušil.

:heart: :fight: :shinsoo:
Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.

Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.

Talízman účesu

Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 25. dub 2018 7:19:05

Creatiwe píše: úte 24. dub 2018 21:38:44
Cepino píše: úte 24. dub 2018 21:26:44 Jen se zeptám. Čeho na jedné lokaci, na jedné dropovací výpravě, nadropuješ více jak 200 kusů?

Děkuji
Napríklad elementy v HG
Tam ale zas téměř nic jiného nepadá, tak že zbytek inventáře stále volný. A vždy jdeš s minimálně dvěma postavami, tak že místa až až. Jediný smysl mi dává jak píše crazy8 modré a červené elixíry a šípy (na ty je ale již dávno toulec).
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » stř 25. dub 2018 8:37:06

Cepino píše: stř 25. dub 2018 7:19:05
Creatiwe píše: úte 24. dub 2018 21:38:44

Děkuji
Napríklad elementy v HG
Tam ale zas téměř nic jiného nepadá, tak že zbytek inventáře stále volný. A vždy jdeš s minimálně dvěma postavami, tak že místa až až. Jediný smysl mi dává jak píše crazy8 modré a červené elixíry a šípy (na ty je ale již dávno toulec).
Na eliky je spíš opasek viz rozšíření inventáře.
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » stř 25. dub 2018 10:01:40

kdyby třeba opilec ze 14 druhů barevných elíků uměl za mírný poplatek vytvořit megacloumák, tak by to místu v inventáři taky dost pomohlo a i nějaké to klikání by odpadlo
ale zvětšovat inventář nebo navyšovat počty stakovaných předmětů jen proto, že má někdo potřebu tahat s sebou úplně všechno, mi přijde zbytečné
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D

Who is chatting

offline Debis 
offline Fogru 
offline Hakan 
offline Mionix 
offline Pajjuska