Zvýšení limitu stohování předmětů
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
- Lv.3
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Zvýšení limitu stohování předmětů
Jelikož návrh na zvětšení inventáře neprošel, tak by nebylo od věci udělat vyšší stakovaní než 200 - jako třeba u elixírů, všech bylinek, meteorů a všeho co momentálně stakovatelné je. Počet na, které by se stakování navýšilo by činil limit 5 000 ks na 1 políčko v inventáři (nějaké místo navíc by tím vzniklo, sice né moc, ale je to lepší než nějaký okopírovaný batoh z officiálu). Doufám, že tento návrh má šanci na úspěch a týmu se zalíbí (ostatně to doufá každý z nás, že vytvoří návrh, který nejen tým ocení, ale i hráči
) Tak to je z mé strany k návrhu vše.

- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Limit stakování předmětů
Jen se zeptám. Čeho na jedné lokaci, na jedné dropovací výpravě, nadropuješ více jak 200 kusů?
Děkuji
Děkuji
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Creatiwe
- Lv.13
- Dal poděkování: 180 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 129 poděkování
bral by som kebyže sa to týka napr. elíkov, kúpiš si jednu veľkosť elíku napr. za 10kkk a má nekonečné dno, aby som po každej výprave nemusel dopĺňať, alebo to isté s plášťami, keby bol nejaký extra balíček s 5000 kusmi plášťov okej, to by bolo fajn.
tak mame tu plášte elíky, ešte by som spravil neajký "toulec" na pergameny návratu kam by sa zmestilo uloženie napr. 20tich rôznych lokácií (teda toulec by obsahoval 20 polí do ktorých by ste si mohli dosadiť pergamen návratu, po preportovaní na danú lokáciu by sa vám v tom toulci okamžite vytvoril duplikát daného pergamenu aby ste nemuseli po každom preportovaní vkladať nový pergamen.
no práve som zväčšil priestor v inventári minimálne o 20 polí ak rátam s tým že mne zaberajú 10 polí elíky 5č. + 5m. a 10 polí mám pre pergameny návratu.
Myslím si že takýmto návrhom ako som teraz napísal by gm tým nanarušil žiadnym spôsobom doterajší priebeh hry, s tvojim názor ale nesúhlasím a to práve preto že možno by to doterajší priebeh hry (aj keď si myslím že áno len sa mi nechce rozmýšlať momentálne že ako... ale hlavne ma na tvojom návrhu znepokojuje to že by sa ekura vybrala smerom ktorým nikdy nešla. Pre objasnenie, ekuru beriem ako klasický metin, proste založená bola na tom že všetko tu šlo na princíp ofiku v podstate, žiadne prehánanie z veľkým lvlom, žiadne mega rýchle expenie ale všetko proste trochu lepšie, rýchlejšie ako na offiku ale s maximálnou mierou. Nieje tu milión kostýmov že by sa v tom ani sagi nevyznal, nieje tu milión druhom zbraní, milion pvm nezmyselne naprogramovaných máp, žiadna 4 ríša ani 5. druh bojovníka, či 6 skill pre vara / ninju. Ekura je proste klasika s inováciami "moderného metinu"
metin a moderná hra čo som to napísal.. snáď chápete ako to myslím.. Proste na ekuru nepatrí tvoj návrh, ako aj nepatril návrh na zväčšenie inventáru, za čo nehovorím pomohlo by mi to, ale nebola by to tá klasika ktorú ekura zastáva. Osobne si myslím že tu treba riešiť práve iné veci ako takéto stakovanie vecí ktoré nám už gm tým aj tak dosť v minulosti zjednodušil.

tak mame tu plášte elíky, ešte by som spravil neajký "toulec" na pergameny návratu kam by sa zmestilo uloženie napr. 20tich rôznych lokácií (teda toulec by obsahoval 20 polí do ktorých by ste si mohli dosadiť pergamen návratu, po preportovaní na danú lokáciu by sa vám v tom toulci okamžite vytvoril duplikát daného pergamenu aby ste nemuseli po každom preportovaní vkladať nový pergamen.
no práve som zväčšil priestor v inventári minimálne o 20 polí ak rátam s tým že mne zaberajú 10 polí elíky 5č. + 5m. a 10 polí mám pre pergameny návratu.
Myslím si že takýmto návrhom ako som teraz napísal by gm tým nanarušil žiadnym spôsobom doterajší priebeh hry, s tvojim názor ale nesúhlasím a to práve preto že možno by to doterajší priebeh hry (aj keď si myslím že áno len sa mi nechce rozmýšlať momentálne že ako... ale hlavne ma na tvojom návrhu znepokojuje to že by sa ekura vybrala smerom ktorým nikdy nešla. Pre objasnenie, ekuru beriem ako klasický metin, proste založená bola na tom že všetko tu šlo na princíp ofiku v podstate, žiadne prehánanie z veľkým lvlom, žiadne mega rýchle expenie ale všetko proste trochu lepšie, rýchlejšie ako na offiku ale s maximálnou mierou. Nieje tu milión kostýmov že by sa v tom ani sagi nevyznal, nieje tu milión druhom zbraní, milion pvm nezmyselne naprogramovaných máp, žiadna 4 ríša ani 5. druh bojovníka, či 6 skill pre vara / ninju. Ekura je proste klasika s inováciami "moderného metinu"
Spoiler:

Oxymoron (z gréckeho oxys = ostrý, inteligentný + moros = tupý, pomalý, hlúpy) je spojenie slov protirečiaceho si významu, obyčajne podstatného mena a prídavného mena.
Možností je vždy viac, dôležitá je len naša voľba.
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
Talízman účesu
Zvýšme rozmanitosť zvierat na Ekure
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tam ale zas téměř nic jiného nepadá, tak že zbytek inventáře stále volný. A vždy jdeš s minimálně dvěma postavami, tak že místa až až. Jediný smysl mi dává jak píše crazy8 modré a červené elixíry a šípy (na ty je ale již dávno toulec).
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Na eliky je spíš opasek viz rozšíření inventáře.
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv.22
- Dal poděkování: 186 poděkování
- Dostal poděkování: 516 poděkování
kdyby třeba opilec ze 14 druhů barevných elíků uměl za mírný poplatek vytvořit megacloumák, tak by to místu v inventáři taky dost pomohlo a i nějaké to klikání by odpadlo
ale zvětšovat inventář nebo navyšovat počty stakovaných předmětů jen proto, že má někdo potřebu tahat s sebou úplně všechno, mi přijde zbytečné
ale zvětšovat inventář nebo navyšovat počty stakovaných předmětů jen proto, že má někdo potřebu tahat s sebou úplně všechno, mi přijde zbytečné
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin
Temuchin
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « čtv 7:55 pm »

@
silouette « čtv 6:14 pm »

@
Mionix « čtv 5:50 pm »

@
Mionix « čtv 12:43 pm »

@
Mionix « čtv 11:26 am »

@
marexanax « čtv 11:18 am »