Inzerátová tabule na tržnici

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).

Návrh

Souhlasím s návrhem
31
63%
Něco se mi nelíbí, chybí tomu něco
8
16%
Nesouhlasím s návrhem
10
20%

Celkem hlasů: 49

Whoppi
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Inzerátová tabule na tržnici

Příspěvek od Whoppi » čtv 26. črc 2018 18:07:12

Hezký den všem.., :hello:

mám návrh, který by mohl zpříjemnit hledání/prodávání věcí.
Spočívá to v tom, že by se na tržce přidala na určitém místě velká tabule (něco podobného jako je ve městech), na které by visely inzeráty a všichni ostatní by si je mohly přečíst, co kdo zrovna hledá, prodává, kupuje..
Samozřejmě by se ty inzeráty daly na tu tabuli také psát.

:idea: Psaní inzerátů bych omezil na 1 inzerát na postavu, měl by omezený počet písmenek (100), stál by určitý poplatek např. 10kk, ze kterých by mohla jít nějaká částka do říšské poklady, nebo prostě jen serveru, byl by omezen časově třeba 6h s VIP by to mohlo být 12h... v případě, že už by dotyčný, jenž inzerát vystavil neměl o předmět zájem, koupil ho / prodal, tak by se dal jednoduše stáhnout.

:arrow: Příklad.. na tabuli by visel inzerát:
Whoppi: Koupím Úplňkový meč +9 s průměrnou škodou 30+ a kameny +4 - +6

Ten, kdo by si to přečetl, tak by věděl, že Whoppi shání takovýhle meč a třeba ho ten dotyčný zrovna má a chtěl by ho prodat, tak jednoduše napíše :pm: Whoppimu.

:+:
Nemusely by se zakládat postavy v jiných říších z důvodu inzerace.
Usnadní to hledání i prodej.

Děkuji za případné připomínky, dodělávky a názory. Budu rád, když se k tomu vyjádříte ať už s kritikou, vylepšením, nebo projevem souhlasu. :dblwink:
Honza málem králem?
To už se týká jen toho pohádkového Honzy.

05.04. - 12.04. 2021 :shinsoo: :fight:

LycousOriginal
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 36 poděkování

Re: Inzerátová tabule na tržnici

Příspěvek od LycousOriginal » čtv 26. črc 2018 20:37:25

Návrh je v pohodě akorát nesouhlasím s tím, že by inzerát měl být omezen na tak krátkou dobu byl bych aspoň pro týden, jinak více méně souhlasím se vším.

Lusso
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od Lusso » čtv 26. črc 2018 22:38:18

Určitě pro, fajn nápad. Stejně jako Lycan bych byla pro delší dobu inzerátu.

Je nutné šikovně stanovit cenu za inzerát, protože 6h/10kk je nesmyslná částka pro někoho na levelu +-50. Nerada to říkám, ale omezila bych snad i level.. bojím se totiž, že omezení 1 inzerát na postavu by nemělo žádný efekt. Jeden člověk si založí 20+ postav a tabule bude zahlcena. Další problém je zneužití takové tabule - nevzdělaných lékárniček je tu dost. :help:

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 99 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » čtv 26. črc 2018 23:41:50

Mno tady na foru mas prostor k prodeji i poptavce predmetu. Muzes pridat screen. Nejsi omezen poctem znaku. Muzes odeslat PM i kdyz je druha strana offline.
Takze ceduli klidne ano. Ceduli na kterou kdyz ve hre kliknes, otevre ti automaticky v okne prohlizece odkaz na prislusne tema tu na foru.
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Lusso
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od Lusso » čtv 26. črc 2018 23:58:15

Mithra píše: čtv 26. črc 2018 23:41:50 Mno tady na foru mas prostor k prodeji i poptavce predmetu. Muzes pridat screen. Nejsi omezen poctem znaku. Muzes odeslat PM i kdyz je druha strana offline.
Takze ceduli klidne ano. Ceduli na kterou kdyz ve hre kliknes, otevre ti automaticky v okne prohlizece odkaz na prislusne tema tu na foru.
Problém obchodní zóny fóra a fóra celkově je mizivá návštěvnost a rozšířenost mezi hráči. Taková cedule by mohla prospět jak obchodu ve hře, tak fóru samotnému. :up:

Whoppi
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od Whoppi » pát 27. črc 2018 0:32:18

Souhlasím se zvýšením času, ale zas ne na moc dlouho, aby na tabuli nevisely “prošlé“ inzeráty, určitě se totiž najdou i takoví lidé, kteří to zapomenou smazat.

Minimální levl je fajn nápad, zamezilo by to vytváření nových postav. Já jsem tomu chtěl zabránit právě oním zmiňovaným poplatkem, ale je pravdou, že ty větší levly by to nějak neomezovalo. Nicméně určitě bych tam nějaký poplatek nechal, aby tam hráči nepsali nějaké blbiny, protože kdyby to bylo zdarma, tak jsem si 100% vědom, že tam budou lidé psát úplné nesmysly, které se tam určitě tak jako tak objeví, ale tomu by se dalo nějak zabránit, kdyby někdo z týmu byl ochotný 1x denně nebo i vícekrát omrknout tu tabuli a případný nesmysl smazat.
Mithra píše: čtv 26. črc 2018 23:41:50 Mno tady na foru mas prostor k prodeji i poptavce predmetu. Muzes pridat screen. Nejsi omezen poctem znaku. Muzes odeslat PM i kdyz je druha strana offline.
Čekal jsem, že někdo odkáže právě na fórum. Je pravda, že na fóru tahle inzerce funguje, ale popravdě.. Kolik lidí chodí na fórum a kolik lidí je ve hře? Další věc je, že mnozí ani neví jak si založit účet na fóru, nevyznají se tu..
Váš návrh pane Mithro je slibný, ale jak píšu o řádek, dva nad, tak mnoho lidí neumí založit účet na fóru.

Bylo bylo by fajn, kdyby se dala tabule nějak propojit s fórem, příklad: Někdo by něco napsal na tabuli a ten text by se přenesl i sem na fórum, tím by se daly lehce kontrolovat příspěvky a tým by mohl pohodlně mazat nesmysly, které by se tam objevily. Ale chápu, že by to byla další práce a starosti pro vás.
Honza málem králem?
To už se týká jen toho pohádkového Honzy.

05.04. - 12.04. 2021 :shinsoo: :fight:

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » pát 27. črc 2018 1:57:28

Ve hře bych se na to vyprd, při počtu herních postav by na té tabuli bylo takové množství inzerátů, že by to byl naprostej nesmysl. Pokud by se to mělo takhle udělat, udělal bych to spíš bez poplatku, s omezením levelu a s tím, že daná postava musí být online, aby se nestavalo, že obepisete 10 inzerátů a 9 postav bude offline. Klidně by jeden inzerát mohl obsahovat třeba 3-5 věcí a v podstatě by to jen nahradilo spamovani do chatu.

Ideální se mi ale spíš zdá ten odkaz na fórum, můžete mít inzerát jakýkoli na cokoli, hráč si jednoduše klikne a v případě zájmu napíše PM na fóru. Hlavní pozitivum vidím v tom, že se opět zásadně oživí nejen aktivita v obchodní sekci fóra, ale aktivita na fóru vůbec. Na druhou stranu, pokud by opravdu nějaký takový systém vzniknul, současný BM team, podle mého, nemá šanci takový nápor účtů a příspěvků zvládnout bez nových posil.
Hraju, protože jsem debil...

Mitryn
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Mitryn » pát 27. črc 2018 10:22:07

Spoiler:
Jenže doby, kdy se na foru dalo prodat a koupit prakticky cokoliv, jsou již dávno pryč. Teď tam jsou 3 témata a tím to končí. Takže argument s forem absolutně není validní.

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » pát 27. črc 2018 11:13:29

Mitryn píše: pát 27. črc 2018 10:22:07
Spoiler:
Jenže doby, kdy se na foru dalo prodat a koupit prakticky cokoliv, jsou již dávno pryč. Teď tam jsou 3 témata a tím to končí. Takže argument s forem absolutně není validní.
Validní je. Fórum se k obchodu nepoužívá, protože je prostě snazší a jistější prodávat věc ve hře. Pokud fórum spojíš se hrou, nutně dojde ke zlepšení návštěvnosti a využití fóra.
Hraju, protože jsem debil...

Rogan
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 221 poděkování
Dostal poděkování: 38 poděkování

Příspěvek od Rogan » pát 27. črc 2018 12:38:57

Tabuľa ktorá by vás presmerovala na sekciu fóra je skvelý nápad :) :up:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 9:40 pm »
A mohli by to udělat třeba jako premka. Že bys mohl mít ten offline stánek na měsíc za třeba 200-300sd, vedení by vydělalo a lidi by byli spokojeni, že prodali pvm či pvp po roce :D
@ Suko201 « čtv 9:38 pm »
Pokud chcete offline stánky, tak na to jít lépe než finančně přes elektriku, například, že v offline stáncích nebude spotřebak, ale jen pvm a pvp hadry, či eliky max. To si myslím, že by šlo.
@ Suko201 « čtv 9:36 pm »
ChunjoKing píše:
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
jo moje chyba, já myslel grafiku, nečekal sem, že zbytek bere kolem 40-50w dalších. Každopádně nové grafiky 40tky ti berou jen kolem 100w a to jsou 8gb, co zvládají full HD :-) takže nemusí to brát tolik, pokud nemáš 90tky verzi, tam už je to jiná, ale reálně ruku na srdce. Na ekuře takovou grafiku má tak 10% lidi, možná ani to ne. Takže ikdyby mu to bralo mnohem víc než mě, třebas 300,tak určitě měsíčně nedá za elektriku víc jak litr a co je litr v dnešní době? Za mě furt levná částka za elektriku.
@ ChunjoKing « čtv 9:14 pm »
Suko201 píše:
jsemlamka33 píše: Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
a docela by mě zajímalo, kolik teda platíš za elektriku, já mam herní pc, který při největší zátěži bere cca 145W a mam ho zapnutý denně klidně 7h a při plné zátěži 3-5h, víkend i klidně 10-12h s tím,že na plný výkon cca 7-8h výkon + jiné spotřebiče atd a měsíčně mám zálohy 420kč a nedoplácím nikdy nic :-)
veď si napísal, že ti herný PC pri najväčšej záťaži žere 145W, tak ja moc nerozumiem teraz
@ Suko201 « čtv 8:22 pm »
ChunjoKing píše: @Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
nevím no, moje grafika žere víc než 40tky od nvidie a to asi o 1/3, takže nesmysl co píšeš dle mě :D
@ ChunjoKing « čtv 7:47 pm »
@Suko201,  150 watov mi žere notebook, tak to nemáš moc herný PC :D na stánky je si dobre kúpiť starší ntb/low PC
@ Cassper17 « čtv 7:05 pm »
Proism date men medailon na samnaku Tingra dekuji
@ Tomori « čtv 6:43 pm »
libast píše: někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
Dobrý den, PVP zóna kolem piňat je. Včera se to kontrolovalo skrze námitku jednoho hráče :hello:
@ Suko201 « čtv 6:40 pm »
@ libast « čtv 6:39 pm »
někde sem čet že při piňatě bude bloknuto PvP a je vydět že nic
@ Suko201 « čtv 6:37 pm »
vedení už několkrát řeklo, že offline stánky nechce kvůli ekonomice, takže bohužel.
@ Relly « čtv 6:03 pm »
@jsemlamka33, Problém technický to určitě není. Ale ekonomicky, to už ano. Například co se spotřebáků týče, to by šlo rapidně dolů atp. Osobně třeba offline stánky tu vůbec nechci.
@ Grout « čtv 5:43 pm »
Jako ty ceny energií, to je hnus, pak si člověk fakt rozmýšlí jestli má ten stánek dělat nebo počká až stánku bude mít 10, aby se mu to "vyplatilo" :D
@ jsemlamka33 « čtv 5:38 pm »
Dobrý den. Vím,že se vám do toho asi pouštět nechce ale nebylo by od věci se na jednu věc zaměřit?. :)) Offline stánky? Já jen,že by to ocenil uplně každý hráč už jen kvůli učtu za elektřinu a v dnešní době je to fakt znát navíc i zbytečné opotřebení počítače. :) Je to jen návrh ale každý hráč by to ocenil :)) a zase takový problém to udělat nemůže být.
@ SELDA « čtv 5:34 pm »
Malé války
@ Revus « čtv 5:21 pm »
čus, nevíte o někom kdo kupuje chitin?
@ Fogru « čtv 5:20 pm »
jogurd007 píše: Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
Uni
@ jogurd007 « čtv 5:16 pm »
Čus. Za složení slov dostanu jaký kus talismanu? Univerzální a nebo jednu jakoukoliv část. Díky
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
A budou ve statistikách na webu ukazány i záznamy, kolik těch asistů padlo?
@ Suko201 « čtv 5:05 pm »
Chtěl bych ocenit přidání možnosti získat CB za asistkill. Hodněkrát se i mě stalo, že sem dal za nechutnost a zbylo klidně 2k a neměl sem nic, takže super. To abych si zase koupil pvp :-)
@ LazyMole « čtv 1:42 pm »
nechcete dát prosím nějakej nerf těm ledovým golemům v arénce..? :D se skupinou jsme vyčistili každou vlnu pomalu do 10-15s ale na golemech nedostatek dmg... :D celkem masakr co oni snesou
@ Makarov « čtv 1:17 pm »
Jako myslím, že to "oživí" velké války ...... :-)
@ Vydesenej « čtv 12:50 pm »
To bych asi taky tvrdil kdybych byl v týmu :D až čas ukáže
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4
@ noxforko « stř 12:00 pm »
smutne pro ty co maji odpoledni
@ Cassper17 « stř 6:02 am »
Amadori Tingra 15
@ ChunjoKing « stř 2:27 am »
21:00
@ ChunjoKing « stř 2:26 am »
@fenylalanin,  tak posledný len z OX. Dnes, 2.7. v stredu, máš jedinú šancu. Inak pumu neskompletizuješ!!!

Who is chatting