Ahoj lidi. Napadla mě taková věc jak bych pozměnil královský systém. Jelikož větsinou každý král by měl mít i královnu. Tak mě napadla změna co se týče království.
Můj návrh zní. Jelikož na hře je možnost manželství a její využití není nijak velké.
Tak mě napadlo následujicí.
Hráč vybojuje hodnost krále a jeho partner by měl tu hodnost téže akorát omezenou.
Postava která vybojuje kralovský titul. By se v podstatě nezměnila stále stejné možnosti.
Postava která dostane titul skrz manželství by měla omezené možnosti. Nepočítal by se bod do výzvy pod tlačítkem "O". Bonusy by měla omezené. (přiklad 2x denně bonus jakykoliv po dobu 1-3 hodiny) co se týče bonusu ve válce říši neměla by tu možnost nebo napřiklad jen léčení. Co se týče brnění to by mohla mít taky a královský povoz.
Je to řešení, kterým by mohla být větši podpora říše co se bonusů týče a války říší. Když třeba majitel postavy, ktery vybojoval kralovský titul (chodíme do práce do škol)a ne vždy může být majitel na hře, aby mohl vlastní říši podpořit bonusama. Takhle by byla možnost pustit bonusy pro dva lidi. Aniž by musel dávat údaje od postavy.
Je to jen návrh stručně napsaný. Samozřejmě výsledný úpravy můžou být jiné. A mohlo by to mít i své nevyhody, ale to v podstatě může mít cokoliv se přida do hry.
Kralovský systém - drobná úprava
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 35 poděkování
Kralovský systém - drobná úprava
![]() | TraXi | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Mental Warrior | Shinsoo | DonTStress | 160 | FULL | FULL | 5/5 | FULL | 35 |
![]() | Magnezium | Říše | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dagger | Shinsoo | DonTStress | 152 | Full | FULL | 4/5 | FULL | 5 |

- schvarz
- Lv.26
- Dal poděkování: 124 poděkování
- Dostal poděkování: 388 poděkování
Re: Kralovský systém - drobná úprava
Dal jsem NE, protože se mi nelíbí podoba toho návrhu.
Jednak ve smyslu toho, že množství lidí, jejichž partner ekuru hraje a používají manželství mezi sebou, je opravdu málo.
Drtivá většina lidí používá manželství ve hře ke spojení buffky a hlavní postavy, aby se na sebe mohli teleportovat a případně využívat manželské šperky.
Teď si ještě vem tu množinu lidí, která vůbec má nějakou šanci krále dát. Tohle by prostě mělo efekt pro pár hráčů, dost možná ani ne pro všechny 3 říše.
Když už, tak by bylo dobrý, kdyby král mohl vybrat svého zástupce a ten by mohl pouštět bonusy, ale nevozil by se v královském povoze, ani nic podobného. A to už teď víceméně stejně všichni králové dělají - dají přístup na účet svým důvěryhodným kamarádům, kteří ten bonus zapnou. Ano, je to nebezpečná možnost, tým to neschvaluje, ale dělá to velká část králů.
Přijde mi škoda, aby někdo věnoval byť jen půl dne práce na týhle změně, protože ten půlden by mohl věnovat něčemu lepšímu.
Skutečnost je taková, že celý královský systém je špatný, ale to se tady řešilo už mnohokrát. Tahle úprava by ho žádným způsobem nespasila, kór, když někteří králové nemají vůbec zájem pomáhat říši, ale pouze sobě (viz 2-3 hodinové bonusy v shinsoo na drop, yang i xp uprostřed noci ve všední den).
Edit: A přesně jak je v příspěvku pode mnou řečeno - partneři mají přístup na účty svých drahých poloviček a bonus zapnout mohou. Pokud by návrh spočíval v tom, že by bonus mohl zapnout ještě 1 další člověk, vybraný buď králem, případně 2. člověk v tabulce (ten co by byl králem, nebýt toho prvního), tak bych nejspíše souhlasil (ale ani takový návrh situaci o moc lépe neřeší). Ale ani to v návrhu není, proto jsem nesouhlasil.
Ono myšlenka bonusů je hezká, ale skutečnost, že o tom rozhoduje pouhopouze 1 člověk je skutečně naivní. Ne nadarmo se od absolutních monarchií a chalífátů upustilo. Já netvrdím, že chci, abychom si tady o bonusech hlasovali a domluvili se, že ve středu ve 20:15 si pustíme yang na dvě hodiny (ač ono to tak reálně bývá, pokud má král aspoň špetku rozumu). Říkám ale, že současný systém je opravdu mizerný. Nehledě na to, že král skoro ani nemůže jít do války, protože po něm všichni jdou jak po lovné zvěři a dotyčný si nezahraje - to je jen další trestání snaživých pvp hráčů.
Dal jsem NE i právě z toho důvodu, že bych raději, aby se kompletně předělal královský systém do rozumnější podoby. Trávit čas "hašením" současné situace, aby byla přijatelná, je podle mě škoda. Když už hasit, tak opravdu krátké, rychle implementovalné řešení, které dobře řeší situaci. I moje řešení, tzn. výběr pár zástupců, kteří by mohli pouštět bonusy v králově nepřítomnosti, může mít špatný efekt, stejně tak když zástupcem budou další v tabulce. Když to budou lidé, kteří si to pouští tak akorát pro sebe, bude budget vytřískaný už v půlce týdne a zbytek týdne budeme sušit hubu.
Jednak ve smyslu toho, že množství lidí, jejichž partner ekuru hraje a používají manželství mezi sebou, je opravdu málo.
Drtivá většina lidí používá manželství ve hře ke spojení buffky a hlavní postavy, aby se na sebe mohli teleportovat a případně využívat manželské šperky.
Teď si ještě vem tu množinu lidí, která vůbec má nějakou šanci krále dát. Tohle by prostě mělo efekt pro pár hráčů, dost možná ani ne pro všechny 3 říše.
Když už, tak by bylo dobrý, kdyby král mohl vybrat svého zástupce a ten by mohl pouštět bonusy, ale nevozil by se v královském povoze, ani nic podobného. A to už teď víceméně stejně všichni králové dělají - dají přístup na účet svým důvěryhodným kamarádům, kteří ten bonus zapnou. Ano, je to nebezpečná možnost, tým to neschvaluje, ale dělá to velká část králů.
Přijde mi škoda, aby někdo věnoval byť jen půl dne práce na týhle změně, protože ten půlden by mohl věnovat něčemu lepšímu.
Skutečnost je taková, že celý královský systém je špatný, ale to se tady řešilo už mnohokrát. Tahle úprava by ho žádným způsobem nespasila, kór, když někteří králové nemají vůbec zájem pomáhat říši, ale pouze sobě (viz 2-3 hodinové bonusy v shinsoo na drop, yang i xp uprostřed noci ve všední den).
Edit: A přesně jak je v příspěvku pode mnou řečeno - partneři mají přístup na účty svých drahých poloviček a bonus zapnout mohou. Pokud by návrh spočíval v tom, že by bonus mohl zapnout ještě 1 další člověk, vybraný buď králem, případně 2. člověk v tabulce (ten co by byl králem, nebýt toho prvního), tak bych nejspíše souhlasil (ale ani takový návrh situaci o moc lépe neřeší). Ale ani to v návrhu není, proto jsem nesouhlasil.
Ono myšlenka bonusů je hezká, ale skutečnost, že o tom rozhoduje pouhopouze 1 člověk je skutečně naivní. Ne nadarmo se od absolutních monarchií a chalífátů upustilo. Já netvrdím, že chci, abychom si tady o bonusech hlasovali a domluvili se, že ve středu ve 20:15 si pustíme yang na dvě hodiny (ač ono to tak reálně bývá, pokud má král aspoň špetku rozumu). Říkám ale, že současný systém je opravdu mizerný. Nehledě na to, že král skoro ani nemůže jít do války, protože po něm všichni jdou jak po lovné zvěři a dotyčný si nezahraje - to je jen další trestání snaživých pvp hráčů.
Dal jsem NE i právě z toho důvodu, že bych raději, aby se kompletně předělal královský systém do rozumnější podoby. Trávit čas "hašením" současné situace, aby byla přijatelná, je podle mě škoda. Když už hasit, tak opravdu krátké, rychle implementovalné řešení, které dobře řeší situaci. I moje řešení, tzn. výběr pár zástupců, kteří by mohli pouštět bonusy v králově nepřítomnosti, může mít špatný efekt, stejně tak když zástupcem budou další v tabulce. Když to budou lidé, kteří si to pouští tak akorát pro sebe, bude budget vytřískaný už v půlce týdne a zbytek týdne budeme sušit hubu.
Naposledy upravil(a) schvarz dne pát 31. led 2020 23:07:22, celkem upraveno 1 x.
NÁSTROJ NA KOPÁNÍ MAP POKLADU
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020
- Lejno
- Lv.21
- Dal poděkování: 234 poděkování
- Dostal poděkování: 460 poděkování
Návrh je dobre myslený, je pravdou, že keby na postavu kráľa nemá pristup viac ľudí tak púšťanie bonusov je obmedzené, no na druhej strane, koľko ľudí ma v manželstve niekoho reálneho, okrem svojej buffky? Ďalšia vec je tá, že ak už aj niekto má v manželstve naozajstnú druhú polovičku, potom si myslím, že má prístup na oba účty. Môžem sa však mýliť a preto za návrh dávam ANO, nič zlé to spôsobiť nemože, maximálne pomôcť.LOGI06 píše: ↑čtv 30. led 2020 23:23:24 Ahoj lidi. Napadla mě taková věc jak bych pozměnil královský systém. Jelikož větsinou každý král by měl mít i královnu. Tak mě napadla změna co se týče království.
Můj návrh zní. Jelikož na hře je možnost manželství a její využití není nijak velké.
Tak mě napadlo následujicí.
Hráč vybojuje hodnost krále a jeho partner by měl tu hodnost téže akorát omezenou.
Postava která vybojuje kralovský titul. By se v podstatě nezměnila stále stejné možnosti.
Postava která dostane titul skrz manželství by měla omezené možnosti. Nepočítal by se bod do výzvy pod tlačítkem "O". Bonusy by měla omezené. (přiklad 2x denně bonus jakykoliv po dobu 1-3 hodiny) co se týče bonusu ve válce říši neměla by tu možnost nebo napřiklad jen léčení. Co se týče brnění to by mohla mít taky a královský povoz.
Je to řešení, kterým by mohla být větši podpora říše co se bonusů týče a války říší. Když třeba majitel postavy, ktery vybojoval kralovský titul (chodíme do práce do škol)a ne vždy může být majitel na hře, aby mohl vlastní říši podpořit bonusama. Takhle by byla možnost pustit bonusy pro dva lidi. Aniž by musel dávat údaje od postavy.
Je to jen návrh stručně napsaný. Samozřejmě výsledný úpravy můžou být jiné. A mohlo by to mít i své nevyhody, ale to v podstatě může mít cokoliv se přida do hry.
Do tretice všetko dobré...

-
- Lv.8
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Já bych spíše navrhl, aby bonusy od Pondělí do Čtvrtka (noci) nešly zapnout v rozmezí 23:00-6:00 (časy se dají upravit), protože to je jasné, že si Králové poslední dobou zapínání bonusy sami pro sebe (svůj cech, kamarády atd...) O víkendu samozřejmě nechat, jak to je..
Byl jsem svědkem, nejednou (jezdím do práce na 10 ráno) si opravdu zapli Králové třeba v úterý v 8 ráno bonusy a je jasné, že to určitě nebylo "pro blaho celé říše"
Byl jsem svědkem, nejednou (jezdím do práce na 10 ráno) si opravdu zapli Králové třeba v úterý v 8 ráno bonusy a je jasné, že to určitě nebylo "pro blaho celé říše"
- qSTRoNgMANp
- Lv.27
- Dal poděkování: 440 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No, myslím si, že je na každém králi jak vládne ne ? Když si ho "vybojoval", tak at toho klidně využije jen pro sebe.Symbio píše: ↑sob 01. úno 2020 15:40:04 Já bych spíše navrhl, aby bonusy od Pondělí do Čtvrtka (noci) nešly zapnout v rozmezí 23:00-6:00 (časy se dají upravit), protože to je jasné, že si Králové poslední dobou zapínání bonusy sami pro sebe (svůj cech, kamarády atd...) O víkendu samozřejmě nechat, jak to je..

Sice se to jmenuje "král." systém, ale to je pouhý název. Král je volen systémem, ne hráču, takže není důvod vyhovět hráčům, to je spíše už takový bonus navíc, že spouští bonusy, kdy je nejvíce lidí doma.
Horší bylo, když se dalo vyprázdnit pokladna během 20 minut.

![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Spoiler:
schvarz píše: ↑pát 31. led 2020 18:23:42 Dal jsem NE, protože se mi nelíbí podoba toho návrhu.
Stejně, jako v životě, tu tak nějak vládne nevděk. Člověk se může snažit, ale vždy bude někdo naštvaný, třeba jako pan ××× (nemám v plánu dále reagovat, tak aby tu dotyčná osoba hned nebrečela), kterýmu se nepustil před rokem bonus, protože po georgem bylo v pokladně 1,2kkk a ××× ho chtěl v pondělí nebo v úterý (teď nevím, který z těchto dvou dní) mezi 10-12 hodinou a nedokázal pochopit, že priorita jsou války, kde aspoň ta troška, může pomoct na výsledku. Nicméně se rozbrečel a začal nadávat, následně se rozbrečel ještě víc, protože kvůli oněm kecům mu už nikdo od nás pustit bonus ani nechtěl (myslím, že brečí vždy, když je na žluté

Ono pokud, neustále na někoho má někdo kecy, nemůže očekávat, že ten dotyčný, když má krále, se přetrhne a půjde mu pustit vůbec nějaký bonus. Dřív jsme se ptávali, jestli někdo něco chce, ale když všichni v chatu se chovají, jak se chovají, pak pouštět bonusy pro sebe a své kamarády je víceméně jediné logické řešení. Nikdo se nemusí nikomu vnucovat.
Takže záleží pouze na lidech, jak se chovají k ostatním, měli by vědět, co čekat. Každý tu škemrá o bonus, jsou arogantní a jen jej potřebují, tak se umírní a zkouší to, člověk pustí bonus a jen co krále zase nemá, tak aby opět četl nějaké žvásty a kecy. Smutný.. Takže králové se chovají vesměs všichni stejně, sázím na to, že i kdyby toho krále měli jiní, tak by se většina chovala možná ještě hůř. A nastavovat systémem nějaké bonusy pro všechny mi přijde jako blbost, nejsme v demokracii, nehlasujeme o tom, jestli bude válka nebo ne

Taky je tu ještě ten fakt, že král nemá žold vlastně, jeho žoldem je do jisté míry ta pokladna a co když má čas pouze v noci v nějakou tu určitou hodinu? (sice nepravděpodobné, ale stát se to může)

K samotnému návrhu dávám NE. Podle mě je to blbost, jak tu bylo napsané, lidi mají v manželství vlastní postavy (převážně kvůli ent biu) a nebo už mají rovnou sdílené účty. Nějaký partner by to nezachránil, spíše by to bylo jen o vzhledu.

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
Ono v modrej mám teraz asi 35kkk väčšina v modrej bonus nepustí a ani sa nečudujem keď aj niečo pustiš tak ti do PM napíše vždy aspoň 1 alebo do verejného chatu správu ako "prečo len taký a taký bonus, prečo na 2 hodiny a prečo to nepustiš o 20:30 ako každý no väčšina si neuvedomuje že nie každý tam má čas byť stále. Napríklad ja keď nemám čas tak sa snažím dať prístup na postavu niekomu kto má ale nie vždy to ide. A k tomu púšťaniu bonusov pre kamarátov to je docela normálne že nepustiš bonus každému keď sú tam ľudia čo ti nadávajú a potom pýtajú bonus 

-
- Lv.3
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Za mě ne... Není to úplně nápad od cesty,ale vymyslet nějakou další královnu je celkem hloupost.. už si jen vem ,že by dva krale mohl klidně vlastnit jeden hráč.. když už něco takového tak bych propracoval hodnosti ,které aktuálně nedělají defakto nic až na nějaký vstup zdarma a prodloužení ve swampu.. Co třeba Vojevůdce ? Mohl by třeba zapínat bonusy nebo dělat něco částečného jako král.
jen takovej můj poznatek při přečtení nápadu.
Lovu zdar

Lovu zdar
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »