Zdravím, zajímalo by mě jaký je nejefektivnější způsob kování dračích věcí.
Přes 100% vylepšovače a pak magičáky?
Přes věž? Tajemné kováře?
A proč jsou tak oblíbené Pergy draka a Příručky kování, když může věc rupnout?
A rovnou sem propašuju otázku na Cido. Je nějaký způsob, jak na 110+ získat CB ve válce, kde jsou všichni chitinová monstra, nebo se mám smířit s tím, že se do Cido jak budu živ nepodívám?
Díky za odpovědi
Dračí kování
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
- pikasek
- Lv.20
- Dal poděkování: 68 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: Dračí kování
K první otázce, já vždy koval tak, že do +6 klasika 100% kovačky, na +8 přes magiče, a potom jsem vždy udělal několik čistých věcí +6 a s tím šel do věže, když něco vyšlo na +7 tak zkusit první věc na +9. Pergy draka jsou 100% na +1,příručky kování jsou 100% do +3, proto jsou tak oblíbené, nemusíš kupovat tolik dražších pergamenů válečníka.
K druhé otázce, šance dát CB třeba na 110 lvl, ještě za nějakou postavu na blízko je téměř nemožné, nicméně ke vstupu do nynější,nové cidonie, už CB nepotřebuješ, stačí ti udělat si quest, a poté můžeš do cido jak chceš
K druhé otázce, šance dát CB třeba na 110 lvl, ještě za nějakou postavu na blízko je téměř nemožné, nicméně ke vstupu do nynější,nové cidonie, už CB nepotřebuješ, stačí ti udělat si quest, a poté můžeš do cido jak chceš

- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
Pokud kovu něco na +9 a nechci riskovat rupnutí. tak si to nakovu na +8.
na +1 100% pergamen draka
+2 přiručka kováře
+3-4 pergamen válečníka
+5 kovářka
+6 mudrcka
Potom přes magiče házím na +8. Následně poslední pokus si připravím daný předmět 4-6x na +6 a jdu do věže, tam zkusím u kovářů na +7 a rovnou i na +9 přes magičák. Když to vyjde a něco zbude, zbytek naházím kovářům, kdyby to třeba vyšlo
Pokud je to čistý předmět, tak naházet na +5/+6 (lepší +6 ze zkušenosti, i když pravděpodobnostně ne
) a jít prostě do věže..
U těch CB na 110, asi krásná ukázka je video z války za Aliett, kde byla nějaká modrá 110tka bmko (xxx18 myslím), chudáka jsem tam viděl taky, asi 2x jsem ho zabil, ale ten jak vyšel metr od spawnu, hned byl mrtvý, ti lidi, logicky, na tyto hráče čekají, protože to je free CB, hádám, že na aliett na něm pár stovek CB udělal, takže tenhle lvl je asi spíše k prdu na tu válku. A chitiny všichni ještě nemají, ale ty dračí stačí
Edit: On to stihl napsat nahoře pikásek vesměs no
na +1 100% pergamen draka
+2 přiručka kováře
+3-4 pergamen válečníka
+5 kovářka
+6 mudrcka
Potom přes magiče házím na +8. Následně poslední pokus si připravím daný předmět 4-6x na +6 a jdu do věže, tam zkusím u kovářů na +7 a rovnou i na +9 přes magičák. Když to vyjde a něco zbude, zbytek naházím kovářům, kdyby to třeba vyšlo

Pokud je to čistý předmět, tak naházet na +5/+6 (lepší +6 ze zkušenosti, i když pravděpodobnostně ne

U těch CB na 110, asi krásná ukázka je video z války za Aliett, kde byla nějaká modrá 110tka bmko (xxx18 myslím), chudáka jsem tam viděl taky, asi 2x jsem ho zabil, ale ten jak vyšel metr od spawnu, hned byl mrtvý, ti lidi, logicky, na tyto hráče čekají, protože to je free CB, hádám, že na aliett na něm pár stovek CB udělal, takže tenhle lvl je asi spíše k prdu na tu válku. A chitiny všichni ještě nemají, ale ty dračí stačí

Edit: On to stihl napsat nahoře pikásek vesměs no

-
- Lv.21
Díky oběma. To s chozením s +6 věcma do věže by mě asi nenapadlo (nebo napadlo po tom, co bych si spočítal náklady na +7 klasickou cestou
)
Dá se vlastně nějak ovlivnit, který kovář vám padne, nebo do věže taháte i zbraně a šperky?
Jinak jsem dýkař, takže je skoro nemožný se k někomu dostat, aniž bych to dřív neschytal 7 dálkovými kouzly
Aspoň, že ten vstup do Cido změnili

Dá se vlastně nějak ovlivnit, který kovář vám padne, nebo do věže taháte i zbraně a šperky?
Jinak jsem dýkař, takže je skoro nemožný se k někomu dostat, aniž bych to dřív neschytal 7 dálkovými kouzly

Aspoň, že ten vstup do Cido změnili

"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
- Pajik
- Lv.20
- Dal poděkování: 42 poděkování
- Dostal poděkování: 255 poděkování
KahnWeder píše: ↑pon 22. čer 2020 20:41:05 Díky oběma. To s chozením s +6 věcma do věže by mě asi nenapadlo (nebo napadlo po tom, co bych si spočítal náklady na +7 klasickou cestou)
Aspoň, že ten vstup do Cido změnili![]()
Přijde mi, že se to točí dokola v 6. patře. Když jsem šel před pár měsíci v noci, tak jsem měl platnéře, klenota, kováře, takže spíše chodíme na modrou.

- schvarz
- Lv.26
- Dal poděkování: 124 poděkování
- Dostal poděkování: 388 poděkování
Doporučuju fakt chodit až na modrou smrt. Je třeba mít alespoň lvl 120, 31k HP a minimálně 80% na neu. 120lvl páč když zubatou zabije nižší lvl, tak se modrá nespawne. Já nevím, jak a jestli funguje odolnost proti magii a schopnostem. Já modrou smrt zabíjím s WPčkem do HG v proměně, beru 60k, mám 33k ZB (kosti na Zb, kosti schopka, růžový a vit elík) a ustojím ji s rezervou, ani nemusím požehovat, stihnu se dohealovat. Když to na sebe nabereš, tak můžou kamarádi pomoc se sekánim, protože to tankuješ ty. A doporučuju stát zády ke zdi, aby tě v té proměně neodhazovala.
NÁSTROJ NA KOPÁNÍ MAP POKLADU
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020
ONLINE ROZVRH CIDONIE
CHITINOVÁ KALKULAČKA
Návrh: Úhyn bylin (aktivace a časovač elíků)
Návod: Kerindor - BM sura
Návod: Recepty na kostýmy
last edit: 07/04/2020
-
- Lv.21
Díky za tipy s dmg a staty. Je hned lepší aspoň tušit, do čeho člověk jdeschvarz píše: ↑pon 22. čer 2020 21:41:16 Doporučuju fakt chodit až na modrou smrt. Je třeba mít alespoň lvl 120, 31k HP a minimálně 80% na neu. 120lvl páč když zubatou zabije nižší lvl, tak se modrá nespawne. Já nevím, jak a jestli funguje odolnost proti magii a schopnostem. Já modrou smrt zabíjím s WPčkem do HG v proměně, beru 60k, mám 33k ZB (kosti na Zb, kosti schopka, růžový a vit elík) a ustojím ji s rezervou, ani nemusím požehovat, stihnu se dohealovat. Když to na sebe nabereš, tak můžou kamarádi pomoc se sekánim, protože to tankuješ ty. A doporučuju stát zády ke zdi, aby tě v té proměně neodhazovala.

Když člověk kove věci z HG, tak většinou má neusmrc namaxovaný, takže to je ideální.
A v archivu jsem našel, že schopka na ni platí, tak pro doplnění.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Vydesenej « ned 3:24 pm »

@
Makarov « ned 2:57 pm »

@
Bisky « ned 2:06 pm »

@
TomasFoxx « ned 8:41 am »

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »