A jak to vypadá s těma říšema? Stále zavřené?

"Topky" lamy pri sklade vysekavat nemusia.. tie idu po pvpckaroch.. Co sa realne v tych prvych mestach ani nedialo.. boli tam len decka co robili bordel.. je do slova a do pismena IRELENVANTNE ci su rise otvorene alebo zavrene.. akurat takto je tam vecsi klud a novacikovia vidia aktivitu v prvom meste a ne mesto duchov koli prave takym deckam.Sabon píše: ↑pát 17. črc 2020 6:30:22 Dekuji za odpověď, no tak to lákají tuším od roku 2017 / 2018 teď nechci kecatjinak už sem psal kvůli těm risim, že metin je prostě pvp a já bral vždycky jako motivaci topky co to vymlati u skladu a i kvůli Tomu jsem kdysi dělal pvp, tohle mě mrzí asi nejvíc, ale pokud vím, tak by se to mohlo otevřít po té změně, tak snad, do té doby uvidím...
Mě vždycky hrozně vadilo zabíjení, hlavně u zahrádky, ale abych řekla pravdu, u skladu mi to docela chybí, aspoň bylo živo! Teď se tam musí pouštět bossovéSabon píše: ↑pát 17. črc 2020 6:30:22 Dekuji za odpověď, no tak to lákají tuším od roku 2017 / 2018 teď nechci kecatjinak už sem psal kvůli těm risim, že metin je prostě pvp a já bral vždycky jako motivaci topky co to vymlati u skladu a i kvůli Tomu jsem kdysi dělal pvp, tohle mě mrzí asi nejvíc, ale pokud vím, tak by se to mohlo otevřít po té změně, tak snad, do té doby uvidím...
Přesně, aspoň se to hecloNiggaRozek69 píše: ↑pát 17. črc 2020 14:16:46Mě vždycky hrozně vadilo zabíjení, hlavně u zahrádky, ale abych řekla pravdu, u skladu mi to docela chybí, aspoň bylo živo! Teď se tam musí pouštět bossovéSabon píše: ↑pát 17. črc 2020 6:30:22 Dekuji za odpověď, no tak to lákají tuším od roku 2017 / 2018 teď nechci kecatjinak už sem psal kvůli těm risim, že metin je prostě pvp a já bral vždycky jako motivaci topky co to vymlati u skladu a i kvůli Tomu jsem kdysi dělal pvp, tohle mě mrzí asi nejvíc, ale pokud vím, tak by se to mohlo otevřít po té změně, tak snad, do té doby uvidím...
![]()
Byla bych pro přidání ochranné zóny u zahrádky a těsně u skladu, takový ten typ aby se na tom nedal postavit shop (jak to bylo v Kazmadanu).