najlepší spôsob expenia na lvl145+

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

najlepší spôsob expenia na lvl145+

Příspěvek od Anderson » ned 13. zář 2020 18:26:38

Zdravíčko všetkým :)
som tu opäť s dotazom :lol:
chcel som sa spýtať, kde je asi najlepší spôsob expenia na lvl 145. (a vyššie)
môj momentálny lvl je 133, a expím v HGčku, chodíme s kamarátom, bohužiaľ my dvaja dokopy máme 6 postáv + zháňame buffa atď, no dokopy je to asi okolo tých 8-10 ľudí na výpravu s tým, že ideme cca 2-3 na exp čo teda znemožňuje efektívne expenie, ale keďže viac postav nemáme nič sa nedá robiť..
problém je v tom, že aj s vecami na bzk, prémkom a expákom dávam teraz nejakých 40-50% za HGčko (prvé 2 patrá).. čo mi dojde extrémne málo vzhľadom k tomu, že mi ešte zostáva dooosť lvlov na to, aby som splnil môj vyššie uvedený cieľ.

Rozmýšlal som aj nad enta, problém ale je v tom, že na enta nemám výbavu a ani 80kkk navyše, aby som ju urobil. neviem v akom rozmedzí sa pohybuje cena expu, ale myslím, že to takisto neni najnižšia suma.

Preto sa chcem len spýtať, že aké ešte cca mám možnosti okrem týchto.. sám predpokladám, že jediné čo mi zostáva, bud zohnať viac ľudí na HG, alebo zaplatiť niekomu, aby ma expol v ente, ale pre istotu sa pýtam, či sa nenájde nejaký špekulant, ktorý má iný nápad :D
ende

Selema
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Re: najlepší spôsob expenia na lvl145+

Příspěvek od Selema » ned 13. zář 2020 18:34:44

No realně máš jedinou možnost. V HG to jde do té 150 ještě jakštakš ale hodně pomalu. A když se budeš expit s ent vybavou za 80kkk předpokladam že tedy BM na molu,tak to půjde asi stejně jako v tom HG. Hodím ti sem screen cen, za které jsem expila když jsem expila. Pár lidí jsem vyexpila a nikdo nenadával.
95216296_856215844858618_1157096028134965248_o.jpg
Nad 150 už to je podle dohody, nikdo ti nechce dávat 5kkk ze 159-160 ale realně, to expíš třeba 5+ hodin u vetešníka s full skup.

Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Wolfikk » ned 13. zář 2020 19:03:25

VIP a jet expertky ve swampu stoji to par kk a pujde to v klidu

Ade
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Ade » ned 13. zář 2020 19:17:36

Kdyby si měl zájem tak můj ceník expení v entu na červené je takový:

120 - 130Lv = 200kk / Level
130 - 140Lv = 500Kk / Level
140 - 150Lv = 1kkk / Level
150 - 155Lv = 2,5kkk / Level

:shinsoo: :shinsoo: :shinsoo:
Kompletka již v boji ...
Aktivní návrhy: VÍCEÚČELOVÉ NASTAVENÍ HRY
INOVACE VÁLEK ŘÍŠÍ

Selema
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Selema » ned 13. zář 2020 20:05:10

Adeho nepochopíš, malej lv dá levně,ale velkej draze :D

NOACH
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od NOACH » ned 13. zář 2020 20:07:28

Napis 7lukass on ma expil za 450/level od 138 do 145 mas to asi najlacnejšie

disaster1591
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 59 poděkování
Dostal poděkování: 70 poděkování

Příspěvek od disaster1591 » ned 13. zář 2020 22:48:45

Ja som expil v HG od 145-156 a do toho som koval 1.5k chitinu co tiez zozralo zopar levelov. Zaklad je mat 8-clennu skupinu a pokrytych aspon 12 vstupov+ samozrejme co najlepsia bzk vybava. Po 150 to ide krasne, bez bonusu a metly na exp mas za jedno HG na 145 44-46%, okolo 147-148 to je mierne pod 40 a 149,150 cca 30-35%. Okolo lvlu 152 ti to da cca 23-25%, horsie uz to zacina byt pri lvli 152+ kde uz mas okolo 20% za hg. Ak si dobre pamatam na lvli 154 to davalo 16%, na 155 13%, 156 11% (vsetko bez bonusu od krala a metly na exp). Ked som chodil sam tak HG trvalo tak 7-8min dlhsie, ked sme boli 2 tak to clovek ani nepoznal. Nedavno som expil 145-150 a mal som to za 12hg cca( mal som bonus zo svatyne 20%) Kazdopadne,po tu 158 si to schopny doexpit v hg a zvysne 2 lvli das na expertkach/ pockas na vianocny event.

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 42 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Příspěvek od Pajik » pon 14. zář 2020 15:19:15

Ono asi záleží i na tom, jaký char expíš, osobně jsem třeba healera expil ze 140 na 150 na expertkách. Je to dobré odreagování, nikam se nehoníš, nikdo neotravuje, řekl bych, že lvly 158-160 se expí i o něco rychleji na expertkách. Hlavně k tomu nic moc nepotřebuješ, takhle zaplatíš ranec za exp, je to fajn, lidi jako my se o to postarají a i u toho něco vydělají.
Ceny na exp jsou dost podobné, protože až na Adeho zřejmě vychází z jednoho ceníku, který jsme zde měli ještě dávno před tím, než někteří začali entit (taky, to může být náhoda, ale třeba bykuki (nevím, kde teď hraje), měl ceník vesměs stejný jak my, jen někde slevnil 50kk na lvl), takže bych počítal stejnou částku (120 - 145 = 10-12kkk)

Samozřejmě tím, že ty ceníky zde všichni vesele zveřejňují si můžeš vypočítat, jaké lvly chceš u koho expit. :D

Osobně bych však doporučil expertky, i daggera jsem expil poslední 2 lvly na 160 na nich. Co se týče HG atd, tak záleží, jak spěcháš, pokud nespěcháš třeba skoro vůbec, za chvilku zde máš sněhuláky, kde to expnuli i tací experti jako krudan. :D
Obrázek

HelloWorld
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od HelloWorld » pon 14. zář 2020 16:53:35

Spoiler:
Pajik píše: pon 14. zář 2020 15:19:15 Ono asi záleží i na tom, jaký char expíš, osobně jsem třeba healera expil ze 140 na 150 na expertkách. Je to dobré odreagování, nikam se nehoníš, nikdo neotravuje, řekl bych, že lvly 158-160 se expí i o něco rychleji na expertkách. Hlavně k tomu nic moc nepotřebuješ, takhle zaplatíš ranec za exp, je to fajn, lidi jako my se o to postarají a i u toho něco vydělají.
Ceny na exp jsou dost podobné, protože až na Adeho zřejmě vychází z jednoho ceníku, který jsme zde měli ještě dávno před tím, než někteří začali entit (taky, to může být náhoda, ale třeba bykuki (nevím, kde teď hraje), měl ceník vesměs stejný jak my, jen někde slevnil 50kk na lvl), takže bych počítal stejnou částku (120 - 145 = 10-12kkk)

Samozřejmě tím, že ty ceníky zde všichni vesele zveřejňují si můžeš vypočítat, jaké lvly chceš u koho expit. :D

Osobně bych však doporučil expertky, i daggera jsem expil poslední 2 lvly na 160 na nich. Co se týče HG atd, tak záleží, jak spěcháš, pokud nespěcháš třeba skoro vůbec, za chvilku zde máš sněhuláky, kde to expnuli i tací experti jako krudan. :D
Expertkami se myslí swamp, kde se dělají jen liché mise, protože sudé trvají podstatně déle? Nebo se plní expertky i v jiných lokacích? Případně hraje to někdo stylem, že kliká expertky a co padne, to jde zabít?
Nedávno jsem se dostal nad lvl 120, takže jediné které dělám, jsou právě ty liché swampové. Zajímal by mě však názor zkušenějších hráčů, kde jinde se dají využít a hlavně jak je co nejefektivněji plnit. Mým stylem občas vykliknu 20 expertek než vůbec padne ta lichá do swampu a pak si říkám, že to možná nebude ten nejlepší způsob dělání expertek.

schvarz
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 124 poděkování
Dostal poděkování: 388 poděkování

Příspěvek od schvarz » pon 14. zář 2020 17:53:28

HelloWorld píše: pon 14. zář 2020 16:53:35
Spoiler:
Pajik píše: pon 14. zář 2020 15:19:15 Ono asi záleží i na tom, jaký char expíš, osobně jsem třeba healera expil ze 140 na 150 na expertkách. Je to dobré odreagování, nikam se nehoníš, nikdo neotravuje, řekl bych, že lvly 158-160 se expí i o něco rychleji na expertkách. Hlavně k tomu nic moc nepotřebuješ, takhle zaplatíš ranec za exp, je to fajn, lidi jako my se o to postarají a i u toho něco vydělají.

Expertkami se myslí swamp, kde se dělají jen liché mise, protože sudé trvají podstatně déle? Nebo se plní expertky i v jiných lokacích? Případně hraje to někdo stylem, že kliká expertky a co padne, to jde zabít?
Nedávno jsem se dostal nad lvl 120, takže jediné které dělám, jsou právě ty liché swampové. Zajímal by mě však názor zkušenějších hráčů, kde jinde se dají využít a hlavně jak je co nejefektivněji plnit. Mým stylem občas vykliknu 20 expertek než vůbec padne ta lichá do swampu a pak si říkám, že to možná nebude ten nejlepší způsob dělání expertek.
Ty lichý swampový vycházejí časově nejlíp. Tolik misí, jako jsou ty lichý swampový, nemáš v jiný lokaci, který by byly stejně dobře plnitelný. Tolik expertek, co zmákneš ve swampu za 2 hodinky, nestihneš nikde jinde. Důležitý je mít hlavně VIP, abys vždy dostal zkušenosti.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)

Who is chatting