chtěl bych se zeptat jak nejlépe zhodnotit yangy cca 70kkk, tím že dělám pouze na BMku 109 a jinou postavu nemám, tak bych do té částky musel sehnat i postavu. Nevím jak to vypadá třbea s cido, za mě je tam dost plno a ještě je to časově omezené
co s yangama
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Sabon
- Lv.15

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
co s yangama
Zdravím všechyn hráče Ekury,
chtěl bych se zeptat jak nejlépe zhodnotit yangy cca 70kkk, tím že dělám pouze na BMku 109 a jinou postavu nemám, tak bych do té částky musel sehnat i postavu. Nevím jak to vypadá třbea s cido, za mě je tam dost plno a ještě je to časově omezené
jinak děkuji za všechny rady a nápady.
-
Trubice
- Lv. 11

- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 59 poděkování
Re: co s yangama
Ahoj,
nechápu proč se ptáš furt dokola
to je nějaká challenge ? Tajný úkol ? bo co
viewtopic.php?t=123469
viewtopic.php?t=123469
-
Sabon
- Lv.15

- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Re: co s yangama
To se omlouvám o tenhle příspěvek sem byl požádán. Zapomněl jsem, že jsem dělal stejný prispevek už dříve, tim pádem může býtTrubice píše: ↑pon 04. led 2021 12:58:24 Ahoj,
viewtopic.php?t=123469