Hráči, kt. herbaria asi všetci vedia, že po kliknutí myšou na prázdne políčko na záhradke a následne stlačením klávesy enter vám hra sama zasadí prvú možnú bylinku ak ju máte v inventári.
Viď. obrázok
príklad 1. mám u seba len koreň gango a šerík, tak hra sama zasadí gango (lebo je v riadku pred šeríkom)
príklad 2. mám u seba rododendron a smetánku, po stlačení enteru hra sama zasadí rododendron (rovnaký dôvod)
príklad 3. mám u seba z každej možnej bylinky 2ks tak hra zasadí broskev (lebo je to úplne prvá možnosť ktorú hra dostane na výber)
Ale ako vidíte na obrázku, v inventári nemám nič len samzi a zelené byliny a po stlačení enteru hra ignoruje prítomnosť samzi a zasadí mi zelenú bylinu

Je mi jasné, že sa to dá vyriešiť spôsobom všetko preč a nechať len samzi, alebo to klikať poctivo myšou, ale už dosť času zaberie niekoľko krát denne pozbierať desiatky postáv, behanie medzi NPC a kraftenie elíkov, nie ešte pravidelne čistiť inventár od byliniek, ktoré momentálne nepotrebujem sadiť lebo ich mám dostatok.
Nechcem nič kritizovať, ale ani neviem či to už niekto riešil a či vôbec niekto takú banalitu nahlasoval

Edit.: Datle + Sam-zi by měly být již v klasickém pořadí. (Od další údržby). /Lacius