jsem to po značně dlouhé době a rád bych se zeptal na nejefektivnější způsob (%) na úspěšné křupnutí vodka zpět na BS. Na tržnici jich lze vidět spoustu, kdežto já si vzpomínám na své 5x15, které jsem úspěšně kovnul až na vodko +9.

Děkuji.
Ne, úspěšnost pergamenu draka se měnila už před lety. Dřív se to tím rupalo, ale už ne. Nejlepší je používat klasický požehnaný pergamen.
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |
Myslím, že perg draka už je lepší od +3, ale ruku do ohně za to nedám.schvarz píše: ↑úte 02. lis 2021 15:12:57Ne, úspěšnost pergamenu draka se měnila už před lety. Dřív se to tím rupalo, ale už ne. Nejlepší je používat klasický požehnaný pergamen.
Pergamen draka má 100% úspěšnost z +0 na +1, doslova tam není šance, že to rupne. S požehnaným je to 75% šance na úspěchu, takže 25% šance na rupnutí.
Jedinej moment, kdy má smysl používat perg draka je v momentě, že už to máš třeba +6 a chceš to rupnout, protože tam už má perg draka menší šanci jak klasickej požehnanej pergamen.
Já netuším, jak ty čísla jdou, je to možný.MichaelScott píše: ↑úte 02. lis 2021 21:47:43Myslím, že perg draka už je lepší od +3, ale ruku do ohně za to nedám.schvarz píše: ↑úte 02. lis 2021 15:12:57Ne, úspěšnost pergamenu draka se měnila už před lety. Dřív se to tím rupalo, ale už ne. Nejlepší je používat klasický požehnaný pergamen.
Pergamen draka má 100% úspěšnost z +0 na +1, doslova tam není šance, že to rupne. S požehnaným je to 75% šance na úspěchu, takže 25% šance na rupnutí.
Jedinej moment, kdy má smysl používat perg draka je v momentě, že už to máš třeba +6 a chceš to rupnout, protože tam už má perg draka menší šanci jak klasickej požehnanej pergamen.![]()