Neresi tikety ap.
proto prilozim hodinovy prurez mou "nic nedelanim" (pripominam ze tohle delam minimalne obden cca 5 - 6 hodin v kuse)
Start 6:00 (uz sem tu od 4:00 cca nekde sem na foru odpovidal v tom case +/-)
I kdyz ted to bude pomalejsi nebot budu malinko psat sem

tak jedem

1. Tiket = dobry vecer stahl jsem si ten metin2 ale nemuzu se tam zaregistrovat pise mi to Počet nový účtů pro tuto chvíli je již vyčerpán, zkuste později. dekuji moc skuste to nejak napravit (TIKET UZAVREN -> tohle se hleda na foru, nebo zkousi kdy je "spravny cas"
2. Dobry den namuzu zmnenit heslo a vim proc ale ta chiba nejde odstranit chybou je to ze kdyz napisu ze chci zmnenit heslo od uctu CENSORED tak to pride na email CENSORED@sezna.cz ale zadna sezna neexistuje a muj email je CENSORED@seznam.cz prosim opravte to a napiste mi na email:CENSORED@seznam.cz dekuj. (EMAIL RUCNE OPRAVEN + 51 dalsich stejnych preklepu abych to nekdy v blizke budoucnosti nedelal znova)
3. Bránenie hre (Dle screenu je na pozici kde muze dat restart ve meste, toto neni proti pravidlum)
4. Dobrý den píšu z tohoto účtu protože z účtu CENSORED nemohu je tam závažná chyba nevím jak ji popsat tak sem přiložím obrázek prosím zpravte to kvůli tomu si nemohu změnit heslo ani vám napsat ticket děkuji za pochopení. (TEN SAMY CO 2ka >> proste DUAL TICKET, zavreno)
5. Dobrý den mám seklou postavu v portu a debug nefunguje čekal sem 2 hodiny možná i déle a nic prosím jestli byste mě nemohli hodit do města nebo aspoň nikam kde bi to šlo postava se jmenuje Trhal předem děkuji (PREKONTROLOVANY SOURADNICE, HRAC JE NA HRATELNE POZICI, UZAVRENO)
6. ahoj GM mam problem nemuzu spustit mt2 sindicate nevíš proč počítač mi nechce najit lancher pls pmuz mi co stim (ODKAZAN NA REINSTALL KLIENTA)
7. Zdravim. Dnes (17.12, 21,32 som išiel s manželkou do velkej svaté zemi. Kúpil som si SD, logol sa do svatej, začalo to načítavať a vyplo mi hru. Robil som to mnohokrát, ale nepomohlo nič. Zapol som 2. postavu a tá normálne nabehla. Dík za pomoc. (Chybi mu patche s mapou svate zeme)
8. dobry den doufam ze jsem vam to poslal do spravneho temata tady vam přikladam screen o tom jak se mne dnes pokusil jeden hrac okrast - přisel ke mne a napsal mi tohle : (PRILOZEN NEPRUKAZNY SCREEN kde je jenom jedna veta, kdyby pockal na dalsi kde mu zkusi vnutit tu starou techniku ANI ano ani ne byl by zabanovan)
9. Dobrý den.
Dnes (17.12 2010) CCA ve 22:00 jsem odnesl ztracenou ozdobu teleporterovy v poušti.
Když jsem ji odevzdal dostal jsem obyčejnou truhlici kouknu na svou postavu a nemam brnění.
Měl jsem od lvl 54 +8 (na wary)
Prosím kouněte se do nějaké databáze.
Děkuji.
(jedina postava ktera v tu dobu hrala od zacatku hry na sobe nemela brneni +8/ na postave hral 4 dny a nic +8 na ucet nedal, nevylepsil, nevytahl z truhly)
10.Dobrý den chtěl bych se zeptat přoč mi vánoční banky neukazují v invenáři když mi padnou mám tam pak prázné místa v inventáři a nedí se mi tam davat věci ale kdyz jsem to skoušel odevzdávat k ledoý královně tak mi to šlo jezdit za teleporterama ale kdyz jsem dostal odmenu tak zase mi nic do inventáre neprislo,ale v inventari je mam ale nejsou videt prosím vyresteto dekuji.(NEMATE AKTUALNI PATCH hry)
11. Dobry den po dnešní aktualizaci mám problém přihlásit se do hry nechce načíst všechny data mám vin vista děkuji (na W vista je nutno hru spoustet jako spravce (volba je v nabidce po zmacknuti pravym tlacitkem mysi na Launcheru hry))
12. Ahoj te GM a GA potřeboval bych aby jste mi povolili jeden účet založte mi ho do 23:55 prosím =) ID: xxxxxx A heslo mi dejte xxxxxxxx
díky s přeji dobrou noc (ZAVRENO BEZ ODPOVEDI)
13. me se stratilo DGA+9 bonus 2k zb a zabiják lvů +9 bonus 24%krityk.
(PROHLEDANY LOGY CCA tyden spatky od podani tiketu a zadne brneni tam nikde nefigurovalo v hodnote +9 / zavreno )
14. Zdravim.
Chcel som sa opytat. Som valecnik Silne telo a mam Vsetky schopnosti na G a este mi ostavaju zbytocne body na zvysenie lvl schpnosti ale nemam ich kam davat. Da sa este naucit naucit nejaka ina schopnost alebo je to vsetko co mozem sa naucit.
(tyto body jsou jiz nevyuzitelne)
15. dne 18.12.2010 konflikt se žlutými, sprosté nadávky, nakonec znemožnění hry, viz foto (na fotce hrac ktery dostal Obchod po smrti / hrac dostal co si zaslouzil)
16. Dobrý den asi pred 1 dnem jsem se přihlásil na konto a věci pryč. Měl jsem zde rib +9 tygra +9 bitevni stit +9 helma 0 lvl +8 boty 1500zb nahrdelnik 1000zb naramek +9 od lvl 15 dvakrat ebenove nausnice+9 a mnoho dalsich veci

17. nemuzu spustit muj ucet je tam naky new a na email mi nic neprislo muze te to prosim co nejdriv udelat dekuju moc.
(po dvou dnech je stejne ucet ktery neni aktivovan zrusen, mezi tim si udelal dalsi)
18. chci nahlasit hackera Perout,kredyman (vybiram a lehce upravuji predpripravenou odpoved : Bez průkazného screenu nelze nic dokazovat. Proto pokud screen máte, tak jej dodejte prosím.
Pokud né, tak pro příště si jej udělejte.
Pro uznání screenu je nutno, aby byla nafocena kompletní komunikace obou stran.
Screen se pořizuje přímo hrou (tlačítkem PRINT SCREEN) a je uložen ve složce screenshot.
Neupravujte jej žádnými nástroji a ponechte jej ve formátu JPG. Jiné náš support nepřijmá.
Děkujeme
Nicmene Perout je jiz zabanovan za cheating
kredyman jiz take neni mezi nami)
19. Dobrý den nejde mi furt sindicate a to zničeho nic ! proste sem se odhlasil ze si neco idelam v kuchini když přídu nešlo mi to mam fotku co mi to píše (STARE HLASENI, ktere je opraveno zavreno)
20. Typický příklad okrádání hráčů rozhovor v příloze
(krasne naskreenovano cely rozhovor, zadavam ban s ID tiketu pro pripadne dohady a dekuji za nahlaseni a zavirame)
21. mohu se zeptat ja vymazu postavu kydz nevim vymazavaci heslo
(Heslo je možno si nechat zaslat z webu vyplněním formuláře v nastavení účtu)
22. Já už doopravdy nechapu co je s tim laucherem podle pokynu na foru jsem ho nechal prez noc odblokovat. Rano jsem zapnu lauchrar a šel normálně poté jsem laucher vypnu a skusil znovu a laucher se vypnul. Tak jsem ho spustil jako spávce a šel znovu jsem ho vypnul a znovu se pokousel zapnou a zase mi hlasi : Počítač zablokován : BLOKACE/ VYPÍNÁNÍ Laucheru / UNBLOCK v nočních hodinách. Muzete mi uz konecne rict co delam spatne ????? (DALSI STARE HLASENI, NEMA CENU JIZ ODPOVIDAT)
23. nemuzu najit kod pro smazani postavy (Heslo je možno si nechat zaslat z webu vyplněním formuláře v nastavení účtu)
24. dobry den mam problem nejde mi spustit launcher co mam delat ?(kontrola uctu, stav OK, naposledy hrano 1.1.11, zaviram)
25. Dobrý den mám problěm s e-mailem píše mi to že nemůžu změnit své heslo protože,tam prý nemám žádný registrační e-mail.. poraďte mi prosím.Děkuju za odpověd
(opravdu nema nastaven Email, cili odpoved : nejprve je nutno si nastavit email (pomoci funkce zmena emailu) pote jiz bude mozno normalne zmenit heslo + zavrit)
26. Při spuštění se ukaže:chyba načítání dat
přitom spouštím jako správce a mám povolený přístup na internet
(asi momentalni chyba nebot dle kontroly hral naposledy 2011-01-01 20:00:42, zavreno)
27. Caute ,mam pro vas heckerov ,dam jich mena i foto

(vsichni 3 jsou jiz delsi dobu zablokovani, nicmene dekujeme i tak za nahlaseni CLOSE)
28. nejde mi změnit registrační e-mail
co mám dělat?
(chybel vam zavinac v reg. mailu, opraveno)
29. Tady přikládám obrázek.
(opet blbosti)
30. okradli mne gm o bitevak +9
(prohledano cca tyden z5 a zadny bitevak +9 tam nebyl, zavreno)
31. Prosíím moc mam postavu lvl 61 chodim na metiny 55 za 1 metin mi to da okolo 15% ale pri rate 100% na exp ktorý bol 18.12. som rozbil 1metin abol som lvl 63 prosím ako to je mozne a chcem sa opytat ci by slo aby ste ma vratili znova na lvl 61 pretoze ja nechcem byt 63lvl prosíím a prajem pekny den
(exp bug ktery se nam povedl, nicmene se lvl vracely ze

32. na postave hyperwar sem vas zadal aby ste mi dali STANDARTNI SCHPNOSTI od 0 A NIE SCHOPNOST!!!!!!!!!!!!MAL SOM TAM 4 xP PADIT TTROJAK ZURKO AURA SMRST 14 ZaDAM O NAPRAVU!!VOPRED DIKI
(kouknu se na vypis a vidim ze jiz bylo opravovano jinym GM, takze pouze kontrola zda jsou skilly ok a CLOSE)
33. zdravím, absolutně se mi bugli BZK !!!!!!!!!!
kolem 11:00 sem šel na metin a měl sem lvl 91 a nějakých 30% BZK k tomu. Zničil sem jeden metin, dalo mě to na 0% bzk . říkám si oukej,) doexpím to. šel jsem na další a najedou lvl up a měl sem lvl 92. skusím etě jeden a lvl 93. Už končím neexpím, žádám o vrácení lvl 91 a mých 30% bzk které jsem měl.
Takže upozornuju na !!!!!!! BUG !!!!!!!!!!
( tesně předtím sem šel zasadit na zahrádku semínka[poprvé] tak to je možná v tom nějakej bug nebo já nwm co .
jedná se o postavu DarkCorel
(ZDE NECHAVAM JMENO aby ste videli ze mame i slusne hrace, zaviram pac uz je zpatky na lvl po LVL rollback)
34. Prodaval jsem jednom klukovy lucku+8 za 5kk ukazali se mi v inventari potom mně to vyhodilo ze serveru přihlasil jsem se a tych 5kk jsem nemnel.Ta postava na které se to stalo se jmenuje CENSORED je to moje postava.
(Ve vašem ITEM SHOP SKLADU byla dodána náhrada)
35. Ahoj GM GA,
dělala sem metin 75 a pred jeho znicenim sem mela lvl 76 a 24% a po zniceni metinu mi skocil lvl 77 a 30%, tak sme tech 30% dala do cechu a dala dalsi metin a zas sem mela 30%. Tak prosim o navraceni na lvl 76. Děkuji za vyreseni
(dalsi CLOSE)
36. cau muzu se zeptat ptoc mam zablokovany yangy a sklad prej to je kvuli nadavkam sem rekla sice 2 ale on me napadal a nadaval pozadudju prosim o navraceni 3 policek skladu a samostatny zbirani yang dekuju a je to na jmeno : ef
(vzhledem k vanocnim darku v podobe vraceni a prodluzovani skladu a ruky neni treba odpovidat, CLOSE)
a to mame 7:01
vyrizeno 36 tiketu, kolik bylo opravnenych si lze snadno spocitat
jen dodam, texty jsou neupraveny a v plnem zneni krome jmen uctu, mailu ap.