Stun a healer
- Ostea
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Stun a healer
Ahoj,
dneska se mi stala taková nepříjemná věc. Jdu si Watery, střetnem se s healerem a on na mě hodí zaříkat blesk. Nic zvláštního, dal mi stun, to je ok, ale že ten stun trval asi 8 sekund. To samé se stalo manželovi u téhož maníka. Díky za názory.
dneska se mi stala taková nepříjemná věc. Jdu si Watery, střetnem se s healerem a on na mě hodí zaříkat blesk. Nic zvláštního, dal mi stun, to je ok, ale že ten stun trval asi 8 sekund. To samé se stalo manželovi u téhož maníka. Díky za názory.
"Hledám lidi, co přemýšlí stejně pomalu jako já..." Albert Einstein

Re: Stun a healer
no nwm stun +8 je trochu zase moc, vim že healer muže dat stun na minutu z bonusem ze skupiny, ten normalni stun je kolem asi 2-3s nwm presně no
NowasekxP šaman healer lv108
Říše shinsoo
Cech Povoden
Říše shinsoo
Cech Povoden
ja nechci nikoho osocoval ale vim o tom ze existuje jeden hack ktery prodluzu jestun praktycky na nekoncecno ale taky vim ze kdyz jsou dobre udelane bonusia bony ze skupky jak rekl nowasek tak ten stuj muze byt cca na minutu
- Ostea
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Tak děkuji za odpovědi. Sekal do mě, já se branil klasicky řev, střílení , talisman. Hodil na mě zaříkat a stun. Pak do mě začal házet ty jeho drápy apod. Asi 4 kouzla stačil hodit z toho 1 2x. Fakt nevím, čím to mohlo být, ale jestli nehackoval, tak klobouk dolů. Tohle je super zbran 

"Hledám lidi, co přemýšlí stejně pomalu jako já..." Albert Einstein

- Powersss
- Lv.15
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vite jak na to muzete trefit stun i na 50sekund cca...Mrknete na official servery na youtube...
Jo tak 8s se vám zdá dost stačí dát delší dobu trvání skillu a malchius mi dal stun na 78s 

-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Dropere, takze koukam, ze jsi asi pobral vsechnu moudrost sveta. Ani jeden z udaju co tu pises neni mozny.
Klasicky stun trva cca 3s. Tak a stun od samanova zarikani se da prodlouzit pomoci bonusu za vedeni (konkretne prodlouzeni delky trvani kouzla). A tato schopnost je od M6 (kdy to prida 32s) az do P (kdy pridava 61s).
Proto stun, ktery ti lecitel da muze byt v rozmezi cca 35-64s. Proto je tech 8s docela podezrelych.
Jedina moznost, kdyz nebudu brat v potaz hacky, je nekolik stunu. Co tim myslim?
Vezmeme si priklad s 8s.
Dotycny dal stun pomoci zarikani. Bezi ty 3s. Behem te doby seka a kouzli a jestli ma dostatek % na omraceni, je zde moznost, ze te znova zastunuje seknutim. Bezi tim padem dal stun. A takto si ten stun NEPRIMO prodluzuje diky sekani.
A ted tech tvych 78s musi byt obdobny pripad, kdy ti dal stun, pravdepodobne prodlouzeny z vedeni, a nez stihl zkoncil, zastunoval te znova zarikanim a zacala se ta doba pocitat znova.
Ale jestli ti dal stun zarikanim, a pak jste cekali a merili nez to zkonci, tak bud pouzival hacky nebo jen neumis stopovat cas
Klasicky stun trva cca 3s. Tak a stun od samanova zarikani se da prodlouzit pomoci bonusu za vedeni (konkretne prodlouzeni delky trvani kouzla). A tato schopnost je od M6 (kdy to prida 32s) az do P (kdy pridava 61s).
Proto stun, ktery ti lecitel da muze byt v rozmezi cca 35-64s. Proto je tech 8s docela podezrelych.
Jedina moznost, kdyz nebudu brat v potaz hacky, je nekolik stunu. Co tim myslim?
Vezmeme si priklad s 8s.
Dotycny dal stun pomoci zarikani. Bezi ty 3s. Behem te doby seka a kouzli a jestli ma dostatek % na omraceni, je zde moznost, ze te znova zastunuje seknutim. Bezi tim padem dal stun. A takto si ten stun NEPRIMO prodluzuje diky sekani.
A ted tech tvych 78s musi byt obdobny pripad, kdy ti dal stun, pravdepodobne prodlouzeny z vedeni, a nez stihl zkoncil, zastunoval te znova zarikanim a zacala se ta doba pocitat znova.
Ale jestli ti dal stun zarikanim, a pak jste cekali a merili nez to zkonci, tak bud pouzival hacky nebo jen neumis stopovat cas

pechy - Shaman Healer 89 - Hl. postava
Gambrinuska - Weapon Sura 91 - Dropík
Všichni Chunjo
Všichni Chunjo
No tak sorry ale počítal jsem to jen tak pro sebe někdo neříká že je to nějaký přesný čas měřený stopkami ! Asi máš pravdu ale 8s se opravdu dá zaříkat
- Cassandra
- Lv.20
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Já bych řekla, že pechy to vysvětlil dost jasně :-)
Jinak dropere, pokud vím není to Malchius, ale Malchus :-)
Záběr z offi serveru z Us dost jasně ověřený je třeba tady.
Jinak dropere, pokud vím není to Malchius, ale Malchus :-)
Záběr z offi serveru z Us dost jasně ověřený je třeba tady.
Fide, sed cui vide. Důvěřuj, ale dívej se komu.
-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Za léčitele hraji víc jak dva roky, a věř mi, že na jedno zaříkání 8s nedáš. Stun ze zaříkání trvá opravdu cca 3s.
A je mi jasne, ze jste to nestopovali, ale kdyz uz zde neco tedy uvadis, tak bud napis priblizne, cca nebo neco obdobneho a nechrl jen tak ruzna cisla, kdyz ani presne nevis kolik to bylo. Nehlede na to, ze 15s o kterych jsi se seknul (minimalne) je uz docela dlouho doba na to aby jsi to postrehl .)
A je mi jasne, ze jste to nestopovali, ale kdyz uz zde neco tedy uvadis, tak bud napis priblizne, cca nebo neco obdobneho a nechrl jen tak ruzna cisla, kdyz ani presne nevis kolik to bylo. Nehlede na to, ze 15s o kterych jsi se seknul (minimalne) je uz docela dlouho doba na to aby jsi to postrehl .)
pechy - Shaman Healer 89 - Hl. postava
Všichni Chunjo
Všichni Chunjo
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « stř 11:44 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:44 pm »

@
Narsi « stř 7:43 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:41 pm »

@
Mionix « stř 5:46 pm »

@
Suko201 « stř 5:04 pm »