Vsadím se že většina poreferujete draka než healera le uvědomte si že healer je vám možná i víc k užitku
Drak:kritik,odolnost,reflektovat- používají ho všichni protože jsou na něm závislý
Healer:Rychlost pohybu,kouzel , Ošetřit s max INT i třeba +-8k+ 100% šance (na P) zrušit otravu,zpomalení, útok+ taky se to hodí
kdyz poradnej buf na drop nebo metiny tak oba dva protoze od healera utok + na P se docela dost hodi a do valek risi nebo cechu se od healera taky hodi bezet kuli rychlosti kouzla ale na pvm kritik je kritik nebudu hlasovat kazdy ma neco dosebe
ja rikam od healera na pvp do valek risi nebo cechu uplne super buff bezet na pvm zas super utok+ od draciho samana je pozehnani akorat an pvm protoze kouzla to nesnizuje pokad vim zrcadlit mno to ej taky buf nebuf a pomoc draka se hodi jak do pvm tak i do pvp
Tak se k tomu vyjádřím ,ale celé jsem to nečetla.. Za mě teda rozhodně je na BUFF lepší dračí Dejme tomu že nejvíc aurařů chce buffy.. A warrové používají INTELIGENCI ? No to si nemyslím Rozhodně léčitel není k zahození , ale zamysli se.. S léčitelem , pokud se chceš ošetřit a přepínat okna (pokud je to tvá postava), tak mezitím "zemřeš" Podle mě ještě nemáš moc zkušeností s šamany (ale neříkám že já jich mám plnou hlavu)
36duší a "áleluja" P.. Je to možný ? :( Platinum > 4ever Skončila jsem za šamanku.. Hezky posloužila ,ale teď mám v plánu rozšířit mou ninjicu > Sharyl Chunjo *Na blbou otázku, blbá odpověď :P
Já nekritizuju, ale když jsi healer tak poznáš co je pro koho lepší.., takovýmu mentálovi bude požehnání na nic, tak je to o tom kde a na jaký char ten buff dáváš..
Shrnu Jednodušše všeobecně na buffy je lepší dračí
36duší a "áleluja" P.. Je to možný ? :( Platinum > 4ever Skončila jsem za šamanku.. Hezky posloužila ,ale teď mám v plánu rozšířit mou ninjicu > Sharyl Chunjo *Na blbou otázku, blbá odpověď :P