BM-PVP int vs. utok na char
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
- headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Re: BM-PVP int vs. utok na char
ak sa ti podari tak aj obe ale skor tie utoky aj ked int nad 200 je podla mna brutal
- princik
- Lv.26

mno
ale ja chci mit 1 vybavu a ta bude vypadat tak ze v kazde vice bude budto utok na wary i na sury a nebo obrana na warya sila/obrana na sury proste v kazde veci neco s warem a surem ale zkusim dat ZB i int
dalsi komenty pls
dalsi komenty pls
pokud chceš něco ustát, tak si tam nandej obrany... útoky a inteligenci ne.
- headshotkeeper
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
warovia pre Bm niesu problem ustat skor si daj na ninjov obrany ich trojte virenie bere dost vela s lv 65 si davam warov aj 90 v pvp a to je cisto na PVM
ohledně pvp dělají největší potíže surové a ninjovéheadshotkeeper píše:warovia pre Bm niesu problem ustat skor si daj na ninjov obrany ich trojte virenie bere dost vela s lv 65 si davam warov aj 90 v pvp a to je cisto na PVM
Většina válečníků se dá vzládnout dobře
- DragonShade
- Lv.22

- Dostal poděkování: 4 poděkování
toto se mi líbíLisha píše:ohledně pvp dělají největší potíže surové a ninjovéheadshotkeeper píše:warovia pre Bm niesu problem ustat skor si daj na ninjov obrany ich trojte virenie bere dost vela s lv 65 si davam warov aj 90 v pvp a to je cisto na PVM
Většina válečníků se dá vzládnout dobře
Ale jo máš pravdu, válečníky podcenuji dostatečně, bych řeklaDragonShade píše:toto se mi líbíLisha píše:ohledně pvp dělají největší potíže surové a ninjovéheadshotkeeper píše:warovia pre Bm niesu problem ustat skor si daj na ninjov obrany ich trojte virenie bere dost vela s lv 65 si davam warov aj 90 v pvp a to je cisto na PVM
Většina válečníků se dá vzládnout dobřeto podcenování válečníků,a já si říkám proč těm Bmkům ve war říší beru tolik
- princik
- Lv.26

tak vsem diky lidi a este ohledne ochrany na P kdyz je tro na P berou mi este moby MB ? kdyz do me sekaji ? a mam ochranu ? slysel jsem ze to naopak pribiva ,je to pravda ?
diky
diky
když máš dostatečnou inteligenci, tak ti to mb přidává, když na tebe útočí příšery/bossové/hráčiprincik píše:tak vsem diky lidi a este ohledne ochrany na P kdyz je tro na P berou mi este moby MB ? kdyz do me sekaji ? a mam ochranu ? slysel jsem ze to naopak pribiva ,je to pravda ?
diky