BM sura a exp
-
xXkiblikXx
- Lv.6

BM sura a exp
cs lidi chtěl bych se zeptat jak dobře či špatně se expí s bm surou ? zatím mam 69 BM (na PvP) ale časem bych z něj udělal hlavní postavu . předem dík 
Re: BM sura a exp
s ranou plameny, temnou ochranou a ranou ducha a pár % na příšery se s nim expí výborně.
Dobře se to kombinuje s MH. NApláštuješ si moby párkrát sekneš použiješ Boj ze hřbetu, slezeš, hodíš kámen, dáš ránu plameny, zaser párkrát sekneš atd... a je to fakt good s MH.
já teda použiji ránu plameny, ránu ducha, párkrát seknu(klidně bez koně) a téměř vše ležíECO-FIVE píše:Dobře se to kombinuje s MH. NApláštuješ si moby párkrát sekneš použiješ Boj ze hřbetu, slezeš, hodíš kámen, dáš ránu plameny, zaser párkrát sekneš atd... a je to fakt good s MH.
To jde leda na pvp, ale ne při expeníDrOPer57 píše:Když je opravdu hodně dáváš tak zapni ducha a čekej![]()
To jsem zažil nějaký fullař PVP zapnul ducha a čekal až mě zabije a já mu bral 1,5k na smrst 
-
xXkiblikXx
- Lv.6

Tak to je debilita na PvM je lepší rána ducha než kámen a odkdy kamenem dáš přes 15k a ránou přes 10k a budeš rád
ted jsem vůbec nepochopila, jak jsi to myslelDrOPer57 píše:Tak to je debilita na PvM je lepší rána ducha než kámen a odkdy kamenem dáš přes 15k a ránou přes 10k a budeš rád