Kult draků

Přijďte si odpočinout do sekce plné příběhů. Přečtěte si příběhy staré, tvořte nové!
SiriusWhite
Lv.7
Lv.7

Kult draků

Příspěvek od SiriusWhite » sob 26. bře 2011 19:02:20

Byl příjemný letní den, vánek si hrál s korunami stromů a na nebi nebyl jediný mráček. Město Joan podřimovalo po skvělém obědě a jen několik Ninjů si zkoušelo na náměsti nové způsoby maskování, v tom se od jižní brány začal ozývat těžký dusot kopyt válečného koně. Na něm seděl ztrhaný průzkumník Locken, pot z něj doslova tekl vodopádem. Ninjové ho dotáhli do hospůdky kde sedělo jen několik lidí. Lockenovi, dobrému příteli Velitele, silnému a mladému muži dali napít a nechali ho se vydýchat ačkoliv každý z nich potlačoval silné nutkání se ho zeptat co se to vlastně stalo? "Dra....dra..drac...draci" sýpal unavený průzkumník, mezitím duchaplný kuchař Octavio vzbudil Biologa, který přiběhl s léčivými extrakty které vracely sílu. Po vypití celé lahvičky vzácného extraktu byl Locken konečně schopen mluvit.

"Draci, oni zmizeli ze svých slují a úkrytů a nemůžeme je najít, ale chytili jsme jednoho duchovního Setaou, který pod těžkým mučením prozradil že draky už nebaví být lovenou zvěří, která posiluje naše hrdiny a proto svolávají armádu, armádu gigantických rozměru aby zničili celou lidskou rasu, a utvořili si tento svět podle svého" vypravoval Locken, sedící na křesle v koutě Velitelova obydlí. Jeho výraz značil strach, velký strach. V Pokoji kromě Uriela,Velitele a Lockena byli ještě tři ninjové clanu Zvadlé kopřivy. Náhle do místnosti vtrhl válečník Sehin, samozřejmě že jeho náhlé vrthnutí do domu všechny vyděsilo zvláště Lockena. " Pane, vesnice Furhli je naprosto zničena, nikdo neví co se stalo, jediné co tam zbylo bylo pár cárů zakrvácených šatů a ohořelých trámů z budov, nic víc" pravil udýchaný válečník. To bylo ale na Velitele dost, vyběhl z domu a zamířil k královskému paláci na kopci nad vesnicí, kde bydlil královský pár.

Král Benin s královnou Éresé vládli říši Chunjo už 10 let moudře a spravedlivě, ovšem válečné zkušenosti mladý královský pár neměl. Dveře do královského paláce se rozrazily a v nich stál Velitel, který se mimochodem s králem dobře znal, vždyť byl jeho učitelem šermu. Velitel přiběhl k králi a poklonil se a potom spustil: "Veličenstvo, draci se vzbouřili a staví armádu, vesnice u severních hranic je naprosto spálená, svolejte armádu, hrdiny, všechny co můžou držet a používat zbraň ať zaůtočime dřív než draci shromáždí neporazitelnou armádu" Král se nadechl aby promluvil, ovšem obrovská rána ve vesnici a spousty výkřiků dokáží utnout jakoukoliv větu. Král spolu s Velitelem utíkali před palác, ale to co uviděli jim svázalo nohy.
Uprostřed náměstí stál drak, žlutý drak Chunja. V legendách by jste ho našli jako hodného draka který vždy pomáhal své říši, teď to ovšem vypadalo jinak, v jeho jinak opálových očich převažovala temně rudá barva, doširoka otevřená tlama s tísíci velkých zubu schopných rozkousnout balvan velký jako kůň, ale co bylo však nejpodivnější, bylo sedlo, sedlo a na něm bojovník. Helma černá jako noční obloha, s červenými znaky v neznámém jazyce, jen dvě modré oči v ní zářily jako diamanty v jílci meče. Brnění exotického tvaru a tmavě fialové barvy, jednou rukou se držel sedla, v druhé měl meč, takový meč by mu záviděl naprosto každý bez ohledu na to kdo to je. Jílec dosti podobný Meči barona, ovšem čepel, ůzká jako děťská dlaň, v půlce lehké rozšíření a špice meče byla zaoblena do slzy, meč svítil jasně žlutou barvou, nejspíše v reakci na blízkost draka. Byl to Meč Chunjo. Meč silný zničit svou mocí celé armády, čerpá energii z lidu Chunja a používat jej může jen pár lidí. Zpod přilby se ozval hlas temnější než zdi Jeskyně Vyhnanství, a promlouval k lidem" Váš čas se blíží ke konci, bratrstvo draků již nehodlá dále sloužit lidem, kteří z nás získávají naši sílu a zkušenosti, jako by byly jejich. Sehin který se již nehodlal dívat jak to "stvoření" zasévá strach do srdcí lidí použil schopnost kterou ho učili od malička, natáhl svůj meč nad hlavu, meč začal jiskřit modro-červenou barvou, Sehin mečem švihl a z něho vyletěl jakýsi blesk který zasáhl tohoto neznámého "jezdce". Zdálo se že jezdec to ani nepostřehl, opak byl pravdou. Jezdec spadl ze sedla na zem, Sehinův výcvik této schopnosti byl lepší než brnění které chánilo jezdce. Ovšem drak má mozek, a umí ho používat, drak bez jezdce je slabší než s ním. Drakovy oči doslova vzplály, jediné co se dalo postřehnout bylo rychlé trhnutí hlavou. Drak vzal do svých mohutných tlam svého omráčeného jezdce a odletěl, Sehin stál na místě bez pohybu. V tom se jeho tělo doslova rozpůlilo, nohy zvlášt, trup zvlášt. Byla to nechutná podívaná, zem pod ním byla okamžitě zalita spoustou krve.

Nyní si již nikdo nemyslel že by zpráva kterou přinesl Locken byla nepravdivá. Uriel jak to bývá se okamžitě vrhl do obrovské knihovny v paláci a začal hledat informace o dracích, a věcích které by se v boji proti nim daly uplatnit. Bohužel se jeho zlá předtucha splnila. V jedné staré knížce našel legendu o spojení draků. Zjisitl že když se spojí draci všech zemí, získají neuvěřitelou sílu kterou si nejde ani vybavit. A bohužel draků v celé zemi Metinu je spousta. Začal závod s draky, o to kdo dřív získá informace vedoucí k zbraním či radám jak zvítězit v tomto dost nerovném souboji.

PS: Napište prosím do komentářů vás dojem z tohoto malého dílka a jestli mám pokračovat ;) díky za kritiku a mimochodem: Dojde i na další říše krom Chunja, aby to nebyly kecy ;)
Milenius - LvL 80
Full +9, 88% Příšerky
Čepel - P
Brnko - P
Strach - P
Vír - G7
Prst - 1
Zrušit - 1

despr
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování

Re: Kult draků

Příspěvek od despr » ned 27. bře 2011 6:03:29

Čtu a čtu až se pročtu dolů a tam už nic. Heeej ja chci pokračování :D Už ted se těším. Mooooc pěkné.

SiriusWhite
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od SiriusWhite » ned 27. bře 2011 8:22:28

Měla to být malá ochutnávka, ovšem pochvaly od někoho kdo napsal Balthazara si velmi cením. 2. pokračování je rozpracované
Milenius - LvL 80
Full +9, 88% Příšerky
Čepel - P
Brnko - P
Strach - P
Vír - G7
Prst - 1
Zrušit - 1

Abigalle
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od Abigalle » ned 27. bře 2011 18:41:46

Pěkné, rozhodně to pokračování napiš :)

ThePunisher
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od ThePunisher » ned 27. bře 2011 19:52:51

pěkné
Naposledy upravil(a) ThePunisher dne ned 27. bře 2011 20:16:39, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

:jinno:

Cassandra
Lv.20
Lv.20
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Cassandra » ned 27. bře 2011 20:03:02

Se s těmi příběhy nějak roztrhl pytel :-)
Fide, sed cui vide. Důvěřuj, ale dívej se komu.

despr
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od despr » ned 27. bře 2011 20:04:49

Cassandra píše:Se s těmi příběhy nějak roztrhl pytel :-)
Taky jsem si všiml. Je dobře že lidi netráví čas jenom sekaním do příšer :D

Cassandra
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Cassandra » ned 27. bře 2011 20:07:28

Já si je v nudě přečtu, ale momentálně se mi šest nebo kolik jich je číst nechce :D

Já jsem chtěla taky něco napsat, ale nemám totálně žádnou inspiraci.

Jinak k příběhu - je to moc pěkný :)

despr
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od despr » ned 27. bře 2011 20:09:51

Cassandra píše:Já si je v nudě přečtu, ale momentálně se mi šest nebo kolik jich je číst nechce :D

Já jsem chtěla taky něco napsat, ale nemám totálně žádnou inspiraci.

Jinak k příběhu - je to moc pěkný :)
Ta inspirace příjde zničeho nic. Něco dělaš a pak tě to trkne. ;)

Cassandra
Lv.20
Lv.20

Příspěvek od Cassandra » ned 27. bře 2011 20:12:03

Na rovninu - Jsem líná něco psát :D

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Revus « úte 10:25 pm »
80 pozehu za kerindor :D
@ Revus « úte 9:19 pm »
ulet
xddd
Kerindor paráda ty mobky no xD Ted už ani nefunguje 2K hp z vedení který včera šlo, :D
@ Nonepovideeej « úte 8:13 pm »
Také Ti za vše moc děkuji, Mio! Užívej volnosti a sem tam se stav na pokec na hře. ;)
@ LittleNessa « úte 4:56 pm »
Také se připojím .. I když jsem s mnohým co jsi kdy napsal nesouhlasila úplně.. I tak díky za odvedenou práci a přeji Ti mnoho úspěchů v tom fungování v reálném životě :up:
@ Grout « úte 1:01 am »
Díky Mio, měj se hezky! :)
@ kovardominik « pon 8:29 pm »
Díky za vše co jsi pro nás udělal :up:
@ Mionix « ned 10:24 am »
Ano, nějaká úprava Arény před nějakou dobou proběhla. Nyní je drop rovnoměrnější. Mylseli jsme i na bufující dračí šamany, bez kterých by se to nedalo. Na druhou stranu ti, co jsou AFK závěrečný certifikát nedostanou.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D

Who is chatting

offline Fogru 
offline Mionix 
offline asdis