Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
-
Zeleninový Salátek
- Lv.25

- Dostal poděkování: 20 poděkování
Příspěvek
od Zeleninový Salátek » úte 03. kvě 2011 19:03:39
Protože mě začínají štvát ty neustále dotazy,tak jsem se pokusil vytvořit návod do casína.
Předem bych chtěl všechny upozornit,že je to velmi návyková věc a pokud máte málo peněz,rozhodně do něj nemá smysl chodit-je to ztráta času.
KUDY DO CASÍNA?
Do casína se každý dostane od Yonaha(hrnčíře) z 1. města.Na obrázku máte jeho polohu v modré říši.

CASÍNO-VÝCHOD A ŽETONY
VÝCHOD:Po vstupu do casína se ocitnete před zdí a před vámi je dlouhá chodba.Pokud budete chtít odejít,trochu pootočte kamerou a klikněte na tohoto panáčka.

ŽETONY:Pokud se vydáte tou dlouhou chodbou rovně,dojdete až k tomuto človíčkovi(viz:obrázek).Po kliknutí na něj vám prozradí aktuální stav JACKPOTU(níže vysvětleno) a také si můžete dokoupit žetony.Žetony si můžete koupit v různých balíčcích,maximální je ale 200.Cena žetonů se pokaždé mění-čím více hrajete,tím více stojí.Já to měl na 102 levelu kolem 110 000.Po koupení budou žetony v inventáři.Teď obrázek toho človíčka,u kterého se kupují.

AUTOMAT
Na minimapě je zobrazen zelenou tečkou,takže jej rozhodně najdete.Až jej budete chtít spustit a začít hrát,přetáhněte z inventáře žetony na automat a hra automaticky začne.Takto automat vypadá.

HRA
Po přetáhnutí žetonu na automat hra začne.Uvidíte několik věcí:
1)Aktuální stav JACKPOTU(níže vysvětleno).
2)Kredit(trochu zlobí,ale měl by ukazovat,kolik do něj bylo vámi dáno žetonů).
3)3 obrázky(kusy kamenů,perly,znaky říší,sindicate znak atd.)
4)Výhru(pokud nějaká je).
5)2 možnosti-konec a pokračovat(to snad nemusím vysvětlovat-konec někdy zlobí,takže někdy budete muset automat zavřít a zase otevřít.
VÝHRY
Jsou 4 možnosti,co se po hře stane:žádná výhra,lehká výhra,těžká výhra,JACKPOT.Vyhrávají se POUZE peníze!
žádná výhra:Žádný obrázek není dvakrát(například bílá perla,modrý znak říše,stříbrný prut)
lehká výhra:1 obrázek je 2x(například 2x bílá perla a stříbrný prut).
těžká výhra:1 obrázek je 3x(například 3x bílá perla).
JACKPOT:Pouze SINDICATE znak je 3x.
Ovlivňování výher
Každý si všiml,že výhry se mění(2x modrý znak říše je například za 1kk,2x sindicate znak je za 5kk a podobně).Mění se to v druhu té věci,která padne.Pokud na tu věc najedete,zjistíte,kolik můžete vyhrát v případě lehké a těžké výhry(případně JACKPOTU).
JACKPOT
Největší možná výhra.Podle toho,kolik hráči prosází,tak veliký bude JACKPOT.Můžete jej vyhrát pouze sindicate znakem(samozřejmě 3x).Pokud se vám to povede,vyhráváte celou tu částku,která byla napsána na automatu a u Yohana.
NEPŘIČTENÍ VÝHER
Bohužel,nic není dokonalé a tak se často stává,že se výhry nepřičtou.Pokud na automat půjdete klidně a nebudu klikat jako šílení na pokračovat,mělo by se to trochu omezit.Já ovšem pevně věřím,že se to časem opraví.
A teď už by to snad mělo být všechno.Za veškeré nesrovnalosti nebo některé nedoplněné věci se omlouvám.Pokud víte ještě něco,tak mi to napiště a já to sem doplním.
Přeji všem hodně štěstí v novém a nádherně vyzdobeném casínu!
Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.
CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší
-
$TX$
- Lv.15

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Příspěvek
od $TX$ » úte 03. kvě 2011 19:56:50
Musím ťa trochu opraviť. Cena žetónu je podľa JACKPOTU. Takže keď je JACKPOT 100kk, žetón stojí 100k. Vždy od JACKPOTU odstrániš jedno písmeno K.
-
kkeer
- Lv.1

Příspěvek
od kkeer » úte 03. kvě 2011 20:05:27
Měl jsem 2x znak žluté říše a 1y bílou perlu. Podle návodu toměla být lehká výhra ale nic jsem nedostal.. Proč??
Každej musí bejt tak trochu magor, jinak by byl doopravdy blázen
Kdo si hraje nezlobí

-
despr
- Lv.20

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Příspěvek
od despr » úte 03. kvě 2011 20:09:38
je to ASI takhle: pokud chcete lehkou výhru tak musí být 2 symboly nahoře, pokud jsou odděleny jiným a nebo jsou vedle sebe dole tak neplatí.
-
Markoman
- Lv. 12

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Příspěvek
od Markoman » úte 03. kvě 2011 20:10:47
kkeer píše:Měl jsem 2x znak žluté říše a 1y bílou perlu. Podle návodu toměla být lehká výhra ale nic jsem nedostal.. Proč??
nejspis to je tim, ze jsi nemel ty 2 znaky vedle sebe. Stalo se mi, ze kdyz jsem mel sice 2 stejne znaky, ale jeden byl nahore a 2. dole, nic jsem nevyhral

Linux is like a teepee - no Windows, no Gates, Apache inside.
Mám mnoho podob !!!
Občas jsem velkej BOB
někdy trošku menší BOBničitel
a určitě by se ještě nějaká podoba našla 
-
Zeleninový Salátek
- Lv.25

- Dostal poděkování: 20 poděkování
Příspěvek
od Zeleninový Salátek » úte 03. kvě 2011 20:14:33
To se mi stalo také,většinou mi na to pomohlo trochu zpomalit.
TX-Za tu dobu,co jsem vsázel,se JACKPOT zvýšil o 20kk.Bylo na něm kolem 150kk.Ale stále mi stálo dokoupení žetonů 120k,tak nevím,kdo mluví pravdu.
Přišel jsem,viděl jsem a nevěřil vlastním očím.
Mám rád svoje klubíčko.
CHAOS-ZMATEK-PANIKA-TO JE MOJE TAKTIKA!
Ten co chrastí s myší
-
$TX$
- Lv.15

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Příspěvek
od $TX$ » úte 03. kvě 2011 20:17:05
Zeleninový Salátek píše:To se mi stalo také,většinou mi na to pomohlo trochu zpomalit.
TX-Za tu dobu,co jsem vsázel,se JACKPOT zvýšil o 20kk.Bylo na něm kolem 150kk.Ale stále mi stálo dokoupení žetonů 120k,tak nevím,kdo mluví pravdu.
Tak neviem, už to tu niekto hovoril a ja mám ceny podľa jackpotu.
-
Batistaa
- Lv.8

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Příspěvek
od Batistaa » stř 04. kvě 2011 9:30:38
Yonah to píše, že cena žetonů je podle jackpotu, ale dává slevy pro gamblery
A že jich už několik je, protože včera se tam někteří snažili vyměnit věci za žetony