Bm sura expíčko
Bm sura expíčko
Čus lidi mám Bm suru lvl 72 a nevím kde mám expit a by to hodně expilo a abych to dávaal." 
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
Re: Bm sura expíčko
tak se trochu popiš .. výbava skilly a podobně ... takhle ti asi neřeknu zda-li si to budeš dávat
spárovatí nebo červení pavouci do 79L (rána plameny, rána ducha, temná ochrana P podmínkou pro braní celé místnosti najednou). Ale stačí si to tam brát po dvou-třech, což i s kouzly G a bez koně jde jde víc než dost dobře a místnost stíháš čistit s přehledem, než se ti objeví noví.
Od 79 do 92 se dobře expí v cw1/c1- nebo jak tomu říkáte(na finalongju to tenkát bylo ATLANTIS, což byl asi nevýstižnější název) - na golemenech nebo červený les na stromech. Myslím, že to bylo na šamance i na bm surce asi tak 1-2hodiny na level(postupně se čas zvyšoval
) ).
Od 79 do 92 se dobře expí v cw1/c1- nebo jak tomu říkáte(na finalongju to tenkát bylo ATLANTIS, což byl asi nevýstižnější název) - na golemenech nebo červený les na stromech. Myslím, že to bylo na šamance i na bm surce asi tak 1-2hodiny na level(postupně se čas zvyšoval
Já v cawe2 expil z BM surou od lvl 70 do lvl 80, za cca 2,5hodiny, jdi až dozadu na pavouky dávaj víc expů než ty na začátku a jsou zhruba stejně silný.
-
Altairofwar
- Lv.7

- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Parthia všechno zveličuje já expil s výbavou na wara co sem měl, obranu jsem měl sotva 700, jedák taky totálně naprd, zb asi jen 12k a šel jsem na pařezy a měl sem jen Gčka a šlo to v poho.
otázka jak dlouho chceš ten level dělatKarl píše:Parthia všechno zveličuje já expil s výbavou na wara co sem měl, obranu jsem měl sotva 700, jedák taky totálně naprd, zb asi jen 12k a šel jsem na pařezy a měl sem jen Gčka a šlo to v poho.
Jinak na 70L jsem měla 3 P