Bug?
- Žampion
- Lv.21

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Bug?
nevíte nahodou co to je,když do sebe necham mlatit,tak se rozebehne,dela to pouze mužska postava a dost me to štve,asi se zase zpátky prehodím na ženu....a propo nema nekdo kouzlo zmeny? dam 100kk 
- Žampion
- Lv.21

- Žampion
- Lv.21

Re: Bug?
Proste mi nejak nesedi,kdyz jsem za nej zacinal,tak jsem ji mej jako buffku ale nakonec se z ni stala hlavni postava,tak jsem koupil kouzlo zmeny a najednou je to des,expim ve swampu a kdyz se zastavim,abych nahodil buff tak se mi rozebehne,samanka tohle nedelala...ale jednu vyhodu to preci jenom ma,uz mi nikdo nepise "mas kluka a nechces se mnou chodit" uz jenom "buff pls"
- Žampion
- Lv.21

no je fakt že 80% šamanek jsou jenom buffky a abych řekl pravdu tak šamana kluka buffa vidím malokdy...tech 20% ostatních maj muj respekt
-
forumman
- Lv.19

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 102 poděkování
Taky mě tenhle bug štve, asi zkusím napsat ticket na jeho odstranění, jelikož má hlavní ženskou
, mám buffera chlapa,abych s ním mohl být ve svazku manželském, přepnu okno a koukám jak ten blázen utíká přes celý swamp a pak ho mám expit?
Je furt v tahu, prostě klasickej chlap
Je furt v tahu, prostě klasickej chlap
- GurenaimeYuraki
- Lv.23

- Dal poděkování: 54 poděkování
- Dostal poděkování: 175 poděkování
Ono já jsem si po předchozích zkušenostech raději založil bufferku,než buffera.
Neboť nemíním hlídat jestli mi zrovna neběží přez půl mapy.Nejvíce mi na šamanech vadí neozvučený boj z koně a již zmínění bug.
Neboť nemíním hlídat jestli mi zrovna neběží přez půl mapy.Nejvíce mi na šamanech vadí neozvučený boj z koně a již zmínění bug.
- Žampion
- Lv.21

no,sice se na to da zvyknout ale ja si na to zvykat nechci,při nejbližší přílezitosti z nej opět bude žena