WP sura 100 vs Bossove
WP sura 100 vs Bossove
Sem sura WP 100lvl a chtel bych se zeptat co potrebuju na to abych si daval v pohode bossy jako smrtka drak atd a nemusel bejt v promene.Jakou zbran,kolik mit utok,kolik obranu, kolik % na koho a jestli to dam bez buffu.
Re: WP sura 100 vs Bossove
Čauko, na draka (vodní) ti bude stačiť takych 60-80% na zvierata + v PvP bonoch príšery samozrejme. To daš v pohode, teda mal by si, keď nie tak bude treba buff. K tej obrane zas, tipnem že zo začar brnkom máš 1000+ takže to ti bude uplne stačiť.
A smrťka, tak už je o inom.
Ale wp by nemal mať problem, ak máš tam vezmi aj buff. Bonusy neusmrcený najlepšie full a príšery v pvp s int. najlepšie.
A najlepšie k neusmrceným keby ti vyšla buď absorce alebo obnova ZB.
Zbraň taký dobrý Baron s kameny navrat,kritik,nest.
To je môj názor, vypočuj si aj iných preistotu a ak mám niečo zle tak to poopravte prosím.
A smrťka, tak už je o inom.

To je môj názor, vypočuj si aj iných preistotu a ak mám niečo zle tak to poopravte prosím.
yoville píše:Čauko, na draka (vodní) ti bude stačiť takych 60-80% na zvierata + v PvP bonoch príšery samozrejme. To daš v pohode, teda mal by si, keď nie tak bude treba buff. K tej obrane zas, tipnem že zo začar brnkom máš 1000+ takže to ti bude uplne stačiť.
A smrťka, tak už je o inom.Ale wp by nemal mať problem, ak máš tam vezmi aj buff. Bonusy neusmrcený najlepšie full a príšery v pvp s int. najlepšie.

Sorry ale já musel... na vodního draka 60-80% zvířata ?! Já ho dával s 40% na zvířata s baronem,8% otrava a jel jsem,když byl buff tak jsem ho sundal dřív než mu otrava spadla...to samé generál....40% dábel (ale dělal jsme ho s jedákem..) a opět lehl dřív než spadla otrava.
Na miss jsem měl boty od lvl 75+6,sokola s 15%miss,shell+5 a vyhybko.
Obrana něco kolem 900.
Hehe...36 hodin týdně škola,10.5 hodin týdně trénink a do toho 40 minut denně dojíždění 
Ekura ? ...Maybe....maybe

Ekura ? ...Maybe....maybe
Ty moc nevis o cem mluvis, je pravda, ze drak je pohodicka, toho das docela dobre i bez bonusu dneska
, ale smrtka to je neco jineho. Dat ji bez promeny je docela problem, ma to regen jako prasatko, tudiz potrebujes otravu a vetsi utok, nez ji dojde otrava, aby byla dole. Samozrejme aspon 60 % na neusmrcene.

WP sura, lv 117, MaF
"War! Fu*k the system! ....But I'm little bit bit bit, show!" SOAD - Fu*k the system
"War! Fu*k the system! ....But I'm little bit bit bit, show!" SOAD - Fu*k the system
No to si pán keď si ho dal so 40%.McFencer píše:yoville píše:Čauko, na draka (vodní) ti bude stačiť takych 60-80% na zvierata + v PvP bonoch príšery samozrejme. To daš v pohode, teda mal by si, keď nie tak bude treba buff. K tej obrane zas, tipnem že zo začar brnkom máš 1000+ takže to ti bude uplne stačiť.
A smrťka, tak už je o inom.Ale wp by nemal mať problem, ak máš tam vezmi aj buff. Bonusy neusmrcený najlepšie full a príšery v pvp s int. najlepšie.
To je môj názor, vypočuj si aj iných preistotu a ak mám niečo zle tak to poopravte prosím.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry ale já musel... na vodního draka 60-80% zvířata ?! Já ho dával s 40% na zvířata s baronem,8% otrava a jel jsem,když byl buff tak jsem ho sundal dřív než mu otrava spadla...to samé generál....40% dábel (ale dělal jsme ho s jedákem..) a opět lehl dřív než spadla otrava.
Na miss jsem měl boty od lvl 75+6,sokola s 15%miss,shell+5 a vyhybko.
Obrana něco kolem 900.
Ja ho dal tak tiež so 46% v pohode a čo. Tych 60% to má poistku, lepšie mať viac ako menej, ale veď OK, keď to berieš takto.

Chcel som aby ste poopravili niečo keď som napísal zle, ale miesto toho toto. To že takto odpovedáš namiesto normálnej odpovede svedčí len o tebe.

A twenty ja som napísal že smrťka je už o inom, ale beriem.

Hádať sa ja nejdem, ale ako napísať sa to dalo fakt aj inak.

-
- Lv.8
- Kontaktovat uživatele:
Twenty1 píše:Ty moc nevis o cem mluvis, je pravda, ze drak je pohodicka, toho das docela dobre i bez bonusu dneska, ale smrtka to je neco jineho. Dat ji bez promeny je docela problem, ma to regen jako prasatko, tudiz potrebujes otravu a vetsi utok, nez ji dojde otrava, aby byla dole. Samozrejme aspon 60 % na neusmrcene.
smrtka bez promeny neni problem .)
- Lukyn09
- Lv.8
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Na vodního draka potřebuješ minimálně 18 k zb ale pokud tě trefí kritikem nepomuže ani to
Spoiler:
Lukyn09 wp sura 110
Anxunamon lvl 101
Anxunamon lvl 101
Nevím jestli by nebl lepší baron s kamenama Kritik+6,Prunik+6,příšera+6..
mám takovýho BARONA a návrat mě vůbec nechybí
ale dej si samozdřejmě co chceš 

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »