-
Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2986 poděkování
Příspěvek
od Saggitarius » stř 07. pro 2011 15:13:17
Vzhledem k tomu, že nás již nebaví stále odpovídat jak gramofonová deska na banální otázky, budou v tomto příspěvku sepsány a tikety pouze odkazovány sem. Děkujeme za pochopení.
Jak zjistím heslo k účtu?
- Heslo k účtu nelze zjistit, je nedekodovatelné, lze maximálně nechat nastavit nové. K tomu slouží tento odkaz na webu hry, kde je nutno vše správně vyplnit. Poté vám dorazí na e-mail odkaz, kterým nové heslo nastavíte.
Jak zjistím heslo ke skladu?
- Heslo ke skladu je možno si odeslat z nastavení účtu na webu.
Můžete mi přejmenovat postavu?
- Ne, jméno jaké si zvolíte je na Vás, proto je dobré si jej pořádně vybrat. Jen ve výjmečných případech lze přejmenování provést a to zejména pokud je herní jméno mimo pravidla hry a nelze již postavu smazat (lvl 100+).
Mohu si nechat změnit jméno na fóru?- Ano, o změny jmen na fóru se stará Board Administrator. Změna však není vašim právem, při žádosti posuzujeme mimo jiné také vaše chování na fóru (warny, bany), na základě nichž lze žádost o změnu zamítnout. Důvodem mohou být i příliš časté změny vašeho nicku. Pro bližší informace kontaktujte [BA].
Funguje ještě možnost zakoupení SD převodem na bankovní účet?
Dostal/a jsem TB (trestné body) na svůj účet. Kdy se mi vrátí bonusy?
- Aktuální podmínky a termíny vrácení bonusů jsou sepsány v pravidlech hry, konkrétně v oddíle Postihy a blokace.
Nejde mi spustit hra/launcher. Co mám dělat?
- Řešení nejčastějších problémů naleznete přímo na webu hry v sekci ke stažení. Méně obvyklé problémy můžete nalézt v tomto příspěvku na fóru hry. Pokud vám žádný výše uvedený způsob nepomůže, obraťte se na support. Nezapomeňte však přiložit soubory důležité pro diagnostiku chyby (viz toto téma).
Další budou jistě následovat.
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
part 3
Powerm píše: @Saggitarius ta velká aktualizace se plánuje na kdy?
2010
Suko201 píše: ja bych treba misto velkeho updatu ocenil offline stanky
a načo ti bude offline stánok keď už teraz milión vecí leží na trhu prachom ? A bude ešte viac.. veci nemá kto kupovať keďže ľudia len ubúdajú miesto toho aby sa robilo niečo preto aby pribúdali.
Ok, ďakujeme za tvoj názor.
ja bych treba misto velkeho updatu ocenil offline stanky
@TomasFoxx, Nebuď agresivní
tys to ted proste vyresil ze ses ho zeptal
@Powerm, jo chvili pockej a on ti odepise presne kdy brasko
@Saggitarius ta velká aktualizace se plánuje na kdy?
A pak že si vedení nečte fórko hroznej člověk, co to napsal
@Saggitarius, Je Tadyyyyy

jáá niic
Njn, překlep při korektuře. Se stává, děkujeme za nahlášení. Překlep opraven.
Hakan píše: Hakan píše: Dnes je to přesně 3 měsíce co se přidal Valentýnský event. Více než 2 měsíce od MDŽ a téměř 2 měsíce od eventu svatého Patrika. Myslím si, že to už je více než dost času aby si nějaká hrozně zaneprázdněná duše v týmu, k tomu sedla a za hodinu ten tupý článek napsala....

peace
Jen si to něco odložím
nebude nic chapeš ,neni čas ,brzy bude sindicate2 chapeš
Hakan píše: Dnes je to přesně 3 měsíce co se přidal Valentýnský event. Více než 2 měsíce od MDŽ a téměř 2 měsíce od eventu svatého Patrika. Myslím si, že to už je více než dost času aby si nějaká hrozně zaneprázdněná duše v týmu, k tomu sedla a za hodinu ten tupý článek napsala....

peace
Jen si to něco odložím
@Euphoria, TB a odebrání odměn
Jaký trest dostaly postavy, které porušily pravidla steeplechase? Na pranýři to není uvedeno....
Budoucnost ekury - vlákno uzamčeno
@Sirrey, a ty jsi kdo lamíku
@TomasFoxx, Ty zrovna.
@Kurinozka,
@Ivetka, logni ekuru, udělam ti pořadek s postavama ty lamko
Zdar, upřímně mi je líto, že ekura a obecně metin tak upadá. Jen když si člověk vzpomene na starý časy, co?

Před deseti lety to byly jiné přetahovačky
tak mě do toho týmu už konečně dejte já tam zjednám pořádek
V klidu je to teprve 3. týden. Bohužel není dostatek členů na to s tím něco udělat, případně když se o tom ví to pohlídat a spustit ručně
to už je celkom smiešne
zase vám nefungujou vlajky
Odměny za Lektvar čarodějnice a za správné střelce v hokejové tipovačce byly předány. Prosím o kontrolu, byla to moje premiéra.
Tak jako.... Vážně mi nevýjde výsledek o minutu??????
@Mionix, Budeš házet zlatým jablkem?
@Mionix, Budeš házet zlatým jablkem?
@Mionix, Pravda pravda zítra je sobota, to bude excelentní vojenská přehlídka se začátkem v 19:00. Jen aby se těchto přehlídek za chvíli někdo účastnil
@Hakan,
@Dejvx, zítra pořádáme přehlídku. Ještě že máme silnou armádu. Přijďte. Já přijdu? S čerty nejsou žerty.
@Mionix,
@Dejvx, Vy taky?
@Mionix, já taky
@Hakan, já taky
@gagefranjo, já taky
@Hakan, Já se ti divím, že ještě vůbec něco očekáváš
Hakan píše: Dnes je to přesně 3 měsíce co se přidal Valentýnský event. Více než 2 měsíce od MDŽ a téměř 2 měsíce od eventu svatého Patrika. Myslím si, že to už je více než dost času aby si nějaká hrozně zaneprázdněná duše v týmu, k tomu sedla a za hodinu ten tupý článek napsala....

peace
Tady si někdo za rychlost zaslouží prémie
dal by sem někdo prosím pozvánku na DC ekury od komunity?
Vlajky puštěné. Zmenšil jsem počet nápověd.
Pracuji nyní na vlajkách, budou během pár minut spuštěny.
@Mionix, já nechápu kde bereš tu sílu odepisovat lidem jako je ten caix do témat

já bych to hned mazal
Pitulix píše: Euphoria píše: @Mionix Super, moc díky, včera nešlo vidět, dnes už je
Jaký máš výhody?
Přesně, jak říká MoCKeR

oranžové jméno a VIP obrázek, jinak jsme si ničeho jiného nevšimla
Teď chápu proč se tu ta sorta drží, mají svého vůdce. Tohle napsat a být v pořádku nejde dohromady, navíc se zajímat kdo kde chodí na nějaké kravyny, evidentně jeden z těch pisálku komentářů na Seznamu
@Skullhlav, tak šup tygře, já myslel že to od pana Caixe byla ironie. Nechodíš náhodou na Vrábelovi demonstrace? Dle tvých ruských vlaječek v příspěvcích a stylu psaní?
sarkastická odpověď od "vedení této hry " myslím že menší defenestrace by neuškodila
@Caix, No to je mi novinka, že tato hra se bez bonusů nedá hrát.
@Caix, Nezapomeň, ty yangy se neztratí, máš o to víc bonusů když se k tomu dostane aktivní král
Caix píše: udelejte pls nekdo neco s tim ulrike v cervene uz se to neda moc hrat bez bonusu, to mame vsichni jit do modre?
proč do modré, žlutých chodí dost do válek

jinak jediná rada je, válčit
Caix píše: udelejte pls nekdo neco s tim ulrike v cervene uz se to neda moc hrat bez bonusu, to mame vsichni jit do modre?
Plakať choď na tiket. Keby si tím neodohnal ľudí tak vás tam nemusí hrať 5