AmoresPerros píše:No me jako samanovi to vyhovuje

...
Ale vazne,je to fakt,swamp je primo stvoreny pro samana,ale zase jinde preci jenom samani pokulhavaji,treba rokle,tak WP vladne...jinak bych si nejak nevsiml,ze by WP nejak stradal ve swampu,neboj,mam skusenosti dost s WP...buff stejne potrebuje kazda postava tam,na ezo urcite....
Je mi jasný, že to šamanům vyhovuje a ani se nedivím, není to mířeno proti šamanům
Jde mi o to,že chápu, že obrany byly přidány, aby si nikdo nestěžoval, že je to moc lehké s wp, ale dopadlo to tak, že šaman, který má ve všech hrách tohoto typu být postavou kouzlící, tak bere sekáním mnohem víc metinu než wp sura s kouzlem na pomoc k sekání, trošku paradox...
A nejde o to, že by wp strádal či nestrádal, nakonec to usekáš s každou postavou, ale aby kouzelník vynikal hodnotou sekání mi přijde trochu zvláštní...
A k té rokli: To je mapa, kam stejně bohužel nikdo nechodí téměř, hra se ubírá jiným směrem a navíc málokdo včetně mě má x hodin na to být v jedné mapě...
Edit: Pokud to nejsou obrany na charaktery(popravdě nevím, čerpal jsem z toho co tu kdysi o tom někdo psal) ale na zbraně, je výsledek naprosto stejný, takže to pohled na daný problém nemění, jelikož wp sura si zvon do ruky nevezme a výsledek je stále stejný