Ty nic nedoporučuj, starej se o svoje Kranium, hlavně, že vy se umíte chovat (dneska jsem zažil na metinech 90). Zatím s timto cechem nemám zkušenosti. Ber to jako refffffffffFufenka12 píše:S tímto cechem problém nemám, a patří mezi normální a slušné cechy jak na Chunjo tak i na sindicate...
V TOM PŘÍPADĚ CECH VŘELE DOPORUČUJU
Rhey... Řeknu ti to takhle, já nemám čas furt sedět na "prdeli" u metinu jako ty, a ani se nebudu starat o cech, já nevrdím že náš cech je svatý, já za to nemohu že prostě členové Kranium berou do cechu kámoše které já neznám...Rhey píše:Ty nic nedoporučuj, starej se o svoje Kranium, hlavně, že vy se umíte chovat (dneska jsem zažil na metinech 90). Zatím s timto cechem nemám zkušenosti. Ber to jako refffffffffFufenka12 píše:S tímto cechem problém nemám, a patří mezi normální a slušné cechy jak na Chunjo tak i na sindicate...
Tys to nezečala? Až nám nebudeš psát pod cech blbosti typu --> Tento cech rozhodně nedoporučuju, házet největší bordel na náš cech, tak to budu brát po dobrém, a neber si moje jméno laskavě do huby. Absolutně mě neznáš, nevíš, jakej jsem, tak nic prosimtě nehodnoť.Fufenka12 píše:Rhey... Řeknu ti to takhle, já nemám čas furt sedět na "prdeli" u metinu jako ty, a ani se nebudu starat o cech, já nevrdím že náš cech je svatý, já za to nemohu že prostě členové Kranium berou do cechu kámoše které já neznám...Rhey píše:Ty nic nedoporučuj, starej se o svoje Kranium, hlavně, že vy se umíte chovat (dneska jsem zažil na metinech 90). Zatím s timto cechem nemám zkušenosti. Ber to jako refffffffffFufenka12 píše:S tímto cechem problém nemám, a patří mezi normální a slušné cechy jak na Chunjo tak i na sindicate...
A nebud laskavě furt naštvaný kvůli té Perle, já sem řekla svůj názor a ten už prostě NEOVLIVNÍŠ
Ale já nemám problém se furt hádat, já ani tu hádku začít nechtěla![]()
Takže je na tobě ( nebo spíše vás ) jestli tu hádku ukončíte po dobrém, nebo po zlém..
D3NJIMU jsem se omluvil, psal, ať se to neřeší. Jde vidět, že jsi nikdy nevedla dobrej cech, protože každýmu vůdci jde o to, aby jeho cech měl nějaké cíle a prosperoval, mě se to už splnilo a jsme den odedne lepšíFufenka12 píše:Trole, promin, ale prostě musím odpovědět
Ach Rhey... Já tě znát nemusim, mě stačí když vidím jak se chováš k hráčum na sindicate![]()
![]()
Dobře, hádat se chceš, mě to problém nedělá, prostě nedokážeš snášet že váš cech neni NEJLEPŠÍ, a taky vám o to jde, já se ani nedivim že vás polovina sindicate nesnáší![]()
...
A ano, nezačala jsem to, jen sem řekla svůj názor ( a to neni ani nadávka ).. tak laskavě ty drž hubičku
To ano, máš pravdu, nevedla jsem dobrej cech ..Rhey píše:D3NJIMU jsem se omluvil, psal, ať se to neřeší. Jde vidět, že jsi nikdy nevedla dobrej cech, protože každýmu vůdci jde o to, aby jeho cech měl nějaké cíle a prosperoval, mě se to už splnilo a jsme den odedne lepšíFufenka12 píše:Trole, promin, ale prostě musím odpovědět
Ach Rhey... Já tě znát nemusim, mě stačí když vidím jak se chováš k hráčum na sindicate![]()
![]()
Dobře, hádat se chceš, mě to problém nedělá, prostě nedokážeš snášet že váš cech neni NEJLEPŠÍ, a taky vám o to jde, já se ani nedivim že vás polovina sindicate nesnáší![]()
...
A ano, nezačala jsem to, jen sem řekla svůj názor ( a to neni ani nadávka ).. tak laskavě ty drž hubičku