Hups tohle se nezdarilo o kamen duse si neprisel
nieco taketo tam pise
E: uz mi to ide len som musel chvilku pockat

Hledět na to takhle mě nikdy nenapadlo a vzhledem k tomu, že jsem to ani nikdy přesně nespočítal, nám nezbývá, než tomuhle věřit a býti optimistyHonzaM píše:Já mám zase pocit, že to je uděláno naschvál, a pokaždé když se napíše HUPS ... tak to je , jako by si přečetl duši (která se neuznala) ... jinými slovy 36 duší na P je max počet. A kdyby se ti 3x napsalo HUPS, tak už je to jenom 33 ... snad to chápete ... i když sem to tady nikdy neviděl potvrzené, v praxi mi to celkem vychází
sklamu teHonzaM píše:Já mám zase pocit, že to je uděláno naschvál, a pokaždé když se napíše HUPS ... tak to je , jako by si přečetl duši (která se neuznala) ... jinými slovy 36 duší na P je max počet. A kdyby se ti 3x napsalo HUPS, tak už je to jenom 33 ... snad to chápete ... i když sem to tady nikdy neviděl potvrzené, v praxi mi to celkem vychází
tá teória je bohužiaľ blbosť (môžem len potvrdiť)SannyB píše:sklamu teHonzaM píše:Já mám zase pocit, že to je uděláno naschvál, a pokaždé když se napíše HUPS ... tak to je , jako by si přečetl duši (která se neuznala) ... jinými slovy 36 duší na P je max počet. A kdyby se ti 3x napsalo HUPS, tak už je to jenom 33 ... snad to chápete ... i když sem to tady nikdy neviděl potvrzené, v praxi mi to celkem vycházítvá teorie je hloupost.
Delal sem Pčka asi na 15 postavach a zakaždým mi vyšli všechny skilly na 36 duší presne .. i když psalo hups i když nepsalo hups ..
nekdy se stalo že 1 skill vyšel treba na 30 duši ale pak dalši vyšel až na 42..