Postavy vs. prunik
Postavy vs. prunik
Ahoj
Mám na vás lidi dotaz nevim zdali se mi vyplatí udělat si náhrdelník z nebeskejch? někteří tvrdí že purnik funguje i surovi a jiní zase tvrdí že prunik je BM surovi na nic. co myslíte mám začít dělat nebeskej náhrdelník nebo se mám držet i na dále těch ametisovejch ?
Mám na vás lidi dotaz nevim zdali se mi vyplatí udělat si náhrdelník z nebeskejch? někteří tvrdí že purnik funguje i surovi a jiní zase tvrdí že prunik je BM surovi na nic. co myslíte mám začít dělat nebeskej náhrdelník nebo se mám držet i na dále těch ametisovejch ?
Re: BM sura vs. prunik
tak se tedy pokusim udělat náhrdelník z nebeskejch snad to nebudou další vyhozený yengi 
tak průnik funguje všem postavám ale ne pro každou se vyplatí.šamani se v PvP radši drži dál od soopeře a jenom hází skilly-tak se jim nevyplatí dávat si % na průnik.Stejně tak se to myslím nevyplatí tobě.Ale je to jen můj názor
no blbě jsem položil otázku myslel jsem spíš jestli funguje na kouzla je fakt že v boji nepoužívám nic než kouzla takže prunik na sekání by mi byl na nic 
U sury se na průnik vykašli, na kouzelch se skoro neprojeví. Je lepší sázet na kritik 
Jinak u dračích šamanů se průnik hodí... ono ty pronikavé kritiky jsou pak celkem slušně časté
Jinak u dračích šamanů se průnik hodí... ono ty pronikavé kritiky jsou pak celkem slušně časté
tak jelikož tu hodně lidí hraje na obrany nemyslim si že by byl prunik zanedbatelný
děkuju všem už jsem udělal jeden náhrdelník z nebeskejch tak uvidim jestli to bude znát 
mužete lock
mužete lock