Sura BM keri

Prostor k diskuzi o odvážných surech, jež pracují s černou magií a ovládají magické zbraně.
Odpovědět
Wilson007
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 12 poděkování

Sura BM keri

Příspěvek od Wilson007 » čtv 31. kvě 2012 20:40:45

Vím že tohle téma už tu někde je ... Ale jen se chci zeptat když udělám BM 75 nebo víc na jaké by jsem měl chodit a kolik +- udělám ulomku ... Děkuji za odpovědi
Obrázek

MXW
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Sura BM keri

Příspěvek od MXW » čtv 31. kvě 2012 20:48:55

Ahoj!

Když víš, tak nebuď líný a projeď si tyto příspěvky...

http://m2.sindicate.cz/forum/search.php ... mit=Hledat

S úctou MXW...
MXW
Renaissance

DrDuch2
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od DrDuch2 » čtv 31. kvě 2012 21:31:28

Lv75 - 105% príšery
100%ork / ezo
10/8int
čo najviac %rýchlosť kúzla

Mohol by si chodiť na orkov - minotaury, alebo na EZO tlustosy, týto sú dosť pomalý čiže by ťa nemalo zabíjať

(ukážka môjho DMG na lv95-bez Talizmanov, síce mám zručnosť M5 - ale nemám čas... potom dúfam že DMG bude cez 150k :twisted: )
Obrázek

Rastamasta
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Rastamasta » čtv 31. kvě 2012 21:46:39

DrDuch2 píše:Lv75 - 105% príšery
100%ork / ezo
10/8int

Mohol by si chodiť na orkov - minotaury, alebo na EZO tlustosy, týto sú dosť pomalý čiže by ťa nemalo zabíjať

(ukážka môjho DMG na lv95-bez Talizmanov, síce mám zručnosť M5 - ale nemám čas... potom dúfam že DMG bude cez 150k :twisted: )
Obrázek
Ja mám dmg 150k :D :D :D
Ale aby som nbol OT, tak ešte osvietenie, eliky, kosti...

DrDuch2
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od DrDuch2 » pát 01. čer 2012 12:36:07

Rastamasta píše:
100%ork / ezo
10/8int

Obrázek

kosti+30%, elík+25%, elík+16int a +16poh
o tri dni dokončím tabulky, a bude to cez 170k... + urobím talizmany = ak sa mi bude chcieť

kado
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 178 poděkování

Příspěvek od kado » pát 01. čer 2012 13:08:13

DrDuch2 píše:
Rastamasta píše:
100%ork / ezo
10/8int

Obrázek

kosti+30%, elík+25%, elík+16int a +16poh
o tri dni dokončím tabulky, a bude to cez 170k... + urobím talizmany = ak sa mi bude chcieť
tabulky na magiu nefunguju
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

Rastamasta
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Rastamasta » pát 01. čer 2012 14:05:07

Nechaj ho vtom :DDD
170k :D tak to ked dáš si frajer ! Ja dávam 150 ale ešte nemám ulomky I. To potom uvidíš čo to je za pecku :)

JustPlay
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od JustPlay » pát 01. čer 2012 17:14:47

Nezapomeň černé elíky,elíky na kouzla a další.
Jinak kvůli elíkům udělej 80lvl :)
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Narsi « čtv 12:37 pm »
Zdravím. Střední války rušit nebudeme. Máme velký zájem na tom, aby se tyto dvě kategorie nadále rozvíjely ke spokojenosti hráčů. Čeká nás teď pár kroků, jak toho docílit a budeme rádi, když se do vývoje zapojí pvp komunita.
@ Vydesenej « čtv 12:29 pm »
Otázka je jestli vůbec má smysl dělat něco do střední. Když by se stalo že do velké nebudou chodit lidi tak někdo zabrečí a zruší se i střední :D :D aby jsme ty lidi prostě přinutili za každou cenu
@ suja97 « čtv 12:28 pm »
Až na to zrušení malé války pro mě jako rekreačního hráče po dlouhé době dobrý a smysluplný update. (y)
@ suja97 « čtv 12:27 pm »
Grout píše: tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
Amen. Chudák Fogru musel dělat 12 generací aby ve střední dával aspoň 200cb a ted mu to zruší :(
@ suja97 « čtv 12:26 pm »
Makarov píše:
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
však si s tím mužou chodit do velké, Saggi stejně psal že je zajímá jen velká válka a střední a malou dělali jen jako ,,přípravku,,
@ Grout « čtv 12:15 pm »
tam se presunou ty s generacema ne? :D A ve středních budou mít šanci i noví hráči.. jsem pochopil
@ Vydesenej « čtv 12:14 pm »
Rozhodli jsme se zrušit malé války, protože jsou dlouhodobě mimo zájem :D tak doufám že se zruší i velké, když jsou dalo by se říct také už dlouhodobě mimo zájem
@ Makarov « čtv 12:07 pm »
tzn ti, co si pracně udělali gen a schopnosti, dělali to kvuli středni valce zbytečněě
@ Grout « čtv 12:00 pm »
Makarov píše: chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
naprostý souhlas!
@ Makarov « čtv 10:36 am »
chtělo by to do IS přidat "vyhledávání" :D
@ Cassper17 « čtv 10:08 am »
Tingra 15
@ ChunjoKing « čtv 6:13 am »
@Revus,  mne tiež kamarát hovoril, že jeho známemu padla v ľadovej zemi. Alebo som počul aj to, že niekomu padla v 2. meste
@ Uncut69 « stř 11:33 pm »
mě padla wifi na ox je možný že dostanu amulet do IS skladu? děkují.
@ Revus « stř 10:42 pm »
Jsem dostal info že ta jedna co má padat v ohnivce dokonce padla i jinde
@ noxforko « stř 10:41 pm »
ahoj, nebyla by možnost udělat ještě poslední OX v sobotu? když probíhá event až do noci ze 6. 7. ?
@ Revus « stř 10:10 pm »
Nekdo treba dostane i za min slov. treba za 30 :D I kdyz to asi ne. ale u kazdyho to je prej jinak. Nahodně.
@ Revus « stř 10:08 pm »
Jeden je z ohnivky, druhy OX, treti forum, 4 bud dort ( už nejde péct) nebo stránky knih, nebo zničení 30 pinat, nebo poskladaní slov 45-60 ( každý to má jinak). a myslím že team přidal i nějaký další možnosti. kdo ví
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
respektive vim ze jde jeste z ohnivky a jeden za stranky.. ale ten ctvrty?
@ Ezzo95 « stř 10:02 pm »
Ahoj. mam cast amuletu za ox .. daji se nejak ziskat jeste ty zbyle tri?
@ Relly « stř 9:53 pm »
@Azi123,   Na stránkách ekury...herní účet - support. Taky jdu toho Taymena nahlásit. Si dovolil moc.
@ diver « stř 9:46 pm »
@silouette,  Bylo pár dnů zpět řečeno, že hráč musí dojít k 20. otázce, aby dostal amulet
@ Cassper17 « stř 9:40 pm »
Tingra 15
@ silouette « stř 9:38 pm »
Dobrý den, byl jsem na OX - odpověděl jsem sice špatně ale amulet jsem nedostal. Říkali jste, že je potřeba se zúčastnit. Dostanu amulet? Díky za info
@ Azi123 « stř 9:36 pm »
Ahoj, prosím, kde se píše ticket? děkuju :)
@ beautyy « stř 8:49 pm »
Jinno
@ Uncut69 « stř 8:19 pm »
Ahoj chci se zeptat zda půjde udělat černá puma i po skončení eventu ?
@ Revus « stř 4:31 pm »
Dík
@ Tomori « stř 4:28 pm »
Revus píše: Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
Dobrý den, hráč musí mít minimálně lvl 50
@ Revus « stř 4:24 pm »
Ahoj,chci se zeptat, je nějaký minimální level na OX? Potřebuju dílek na pumu ale nemam žadnej velkej level. jen dropa 40
@ Tomori « stř 1:44 pm »
Dobrý den, bylo předáno dalších 30 dílků amuletu. :hello:
@ Relly « stř 1:29 pm »
@noxforko,  A v čem, když byly 4 ox ? A to i o víkendech.
@ Nonepovideeej « stř 12:10 pm »
Tohle ale nebyla jediná OX, celkově byly 4
@ noxforko « stř 12:00 pm »
smutne pro ty co maji odpoledni
@ Cassper17 « stř 6:02 am »
Amadori Tingra 15
@ ChunjoKing « stř 2:27 am »
21:00
@ ChunjoKing « stř 2:26 am »
@fenylalanin,  tak posledný len z OX. Dnes, 2.7. v stredu, máš jedinú šancu. Inak pumu neskompletizuješ!!!
@ fenylalanin « úte 8:33 pm »
ten už mám mám i z ohnivky a z forka
@ Janko.Tlcik « úte 7:45 pm »
skús skompletizovať stránky, to dá univerzálny dielik talizmanu
@ fenylalanin « úte 6:38 pm »
ahoj už mám 3ks amuletu a poslední chybějící získám jen z ox a nebo to jde i jinde ?
@ Tsurugi « pon 5:24 am »
Jinno: 142Chunjo: 180 Shinsoo : 60 Tsurugi
@ Zuzzi « pon 1:38 am »
Slova
@ ChunjoKing « pon 12:43 am »
@Ezzo95,  tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
@ Ezzo95 « ned 9:51 pm »
ta tipovacka neni potreba?
@ ChunjoKing « ned 9:13 pm »
@Ezzo95,  ahoj, ak prejdeš v stredu OX až do konca a ešte si sa nezapojil do vytvárania priania tu na fóre, tak áno.
@ Ezzo95 « ned 7:48 pm »
Ahoj. Je jeste mozne ziskat pumu do konce eventu?
@ ChunjoKing « ned 4:10 pm »
Zdravím. Už vieme, že sa dajú dorty použiť aj po evente. Ale budú sa dať aj ozdobiť po evente? Ďakujem za odpoveď.
@ ChunjoKing « sob 4:44 pm »
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
@ noxforko « sob 4:30 pm »
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
@ Grout « sob 1:54 pm »
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
@ CrazyBull « sob 1:50 pm »
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům :D
@ diver « sob 1:48 pm »
@Grout,  Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
@ Grout « sob 1:40 pm »
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak? :D
@ ChunjoKing « sob 10:33 am »
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
@ OrangEE « sob 10:13 am »
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
@ matesWSW « sob 9:37 am »
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
@ Tomori « sob 9:34 am »
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
@ Tomas142 « sob 9:07 am »
Dobry den bilo by fajn kdyby OX bilo ovikendu je to ve stredu a jsem haji mam odpoledni
@ Tomori « sob 8:42 am »
Dobrý den, za OX je vždy horní pravý dílek.
@ silouette « sob 7:52 am »
Dobrý den, Tomori, víte prosím, jaký dílek se bude rozdávat za středeční OX? Bude to pravý dolní dílek, jako minule?

Who is chatting

offline Azaril 
offline Fogru 
offline Grout 
offline Mionix 
offline Tomori 
idle Vydesenej 
offline Wzypt 
offline matesWSW 
offline pitre