Keriona píše:Je to složité a asi ne uplně přesné

To ano, protože přesné by to bylo ještě složitější

. Klidně sem pošlu těch 18 MB čistého textu a můžeš hledat

.
qweqwe píše:Tak kdybych měl 100% na příšery a 100% na zvířata, tak by DMG byl 2*2=4 tedy 4x větší? není to blbost?
Tak to zkus a uvidíš, že blbost to není

. Výbavu bez bonusů na siNDiCATE nikdo nepoužívá.
K tématu: Jak už jsem naznačil v tom tématu, na který tu dal link Ghibli - když se násobí dvě čísla, tak má vždy větší vliv navýšení toho z nich, které je menší
(základy počtů, to není ani matematika). Na příkladu: 1,5 x 1,8 =
2,7. Pokud zvýším 1,5 o 0,1 (tedy na 1,6), bude to 1,6 x 1,8 =
2,88. Pokud zvýším místo toho o 0,1 číslo 1,8 (tedy bude 1,9), bude výsledek 1,5 x 1,9 =
2,85. To je analogické právě k tomuto problému - na zvířata máš (bez té zbraně) třeba 80% (velké číslo), ale poškození schopností máš o něco nižší, s kostmi a elíkem asi 60% (malé číslo). Více se vyplatí zvýšit to menší číslo, tedy poškození schopností.
V praxi jsou ale takové úvahy zbytečné, protože stejně nikdy do zbraně nenatočíš přesně to, co bys chtěla. Je tam přeci spousta bonusů, které mají na kvalitu zbraně taky vliv - rychlost kouzla, inteligence, pohyblivost.
Není to ani týden, co jsem odpovídal téměř na totéž. Ne, nedělá mi to problém (to bych sem nepsal), ale asi je zbytečné chtít po lidech aby před položením dotazu alespoň zkusili zadat něco do hledání, že?
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic. ... 86#p765586