Mám notebook Asus K53BY - 4GB ram, dvě jádra, 1,066 Ghz, grafika 1GB. . Je to takový průměr notebooků, nebudu si na internát kupovat noťas za 30k
. Zatím vše zvládal na jedničku ( metinland 3 postavy + shop ). Ale jakmile došlo na swamp, nezničím ani jeden metin vlkodlaka. Jakmile mi vyleze víc psů, ještě víc se rozmnoží ( mám 20% zvířata kvůli zvětšení dropu ) a dostanu epický lag ( prostě se to úplně sekne ) a musím sesednout z koně a zase naskočit. Samozřejmě mě to PC zase neutáhne, a takhle se to opakuje, dokud nechcípnu. Buffka, Skype, internet, Hamachi, WMP. Všechno je vyplé... jediné, co mám rozjeté, jsou dva clienty metinu ( hlavní a buffka v "změnit postavu" ).
Reinstaloval jsem windows na noťasu ( bylo tam tolik programů, že by se z toho jeden mohl po*rat ) a metin se mi zrychlil, ale swamp mi to prostě neutáhne.
Nemá někdo nějaký návod, jak aspoň omezit ty lagy, abych ten metin mohl vůbec zničit? Třeba vypnout všechny efekty, snížit kvalitu textur, nebo nějaké jinší rady? Programy jako Game Booster mi ani nedoporučujte, jen to zaplácá PC dalšíma programama.
Budu rád za všechny ohlasy.
Příspěvky typu: máš slabý ntb, kup si lepší, si strčte víte kam, nebo mi ten nový ntb kupte...
Váš BaGo
E: Jak dorazím domů, zkusím si v msconfigu nastavit výkon. Nezdá se mi, aby 4GB PC neutáhl blbých pár příšer... Je tady možnost, že jedu jen na jedno jádro a minimum paměti.
E2:

Internet mám rychlý opravdu dost, ten mi lagy nezpůsobuje.