War aura lvl 61 obrana 500 a metiny lvl 65. Nejak nevim proc ale pokazde me zabijou

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
No takze mas moc slabou vybavu.Chce to kameny do brnka,FMS.helmu+9 sperky se zb.To se pakneiv,ze te daj i s buffem kdyz mas takovouhle vybavu.honzisv píše:Takze utok kritikem 4k...kritik 90%...metin 55 slozim cca do pul minuty...slozi me ledoviste...biologa nemam nic (jsem linej) ZB 11k stit od 61lvl +9 - odvratit utok 15% DGA+9 bez kamenu FMS+9 prumka 42% (vlastni vyroba...se musim pochlubit
) jinak sperky boty a helma +4 schopnosti na G. jinak nevim co vic...jo jmenuju se Honza a je mi 24
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Mylsim ze s touhle vybavou by nedal ani 60 metin:)Renegade2 píše:No vidíš, já jsem čekal, jeslti napíšeš že nemáš kameny +6, hlavně obranu +6, protože mě pořád nešlo na rozum obrana 500 na lv.61. Bez ochrany +6 to ani nezkoušej,jenom s čístým DGA, to je sebevražda. Rovnou jsi to mohl napsat, ale co už
4k na kritik? což odpovídá tak 60% příšerám bez hodnoty útoku???
Jo jseš Honza ok, ale Honzo kolik máš těch příšer ve skutečnosti, a to zbylé dole v pvp?
PS: na metin 65 chodí elitní dropove.na 60-tku stačí jenom ten buff ale 65 je jiný kafe.