Ahoj, dnes som chcel vystaviť 4účty na HM, ale keď vypíšem všetky kolónky tak mi nabehne: Chyba! Nedodržený odhlásení 2hodiny
Ale na ten účet som sa od večera neprihlásil a heslo nevie nikto iný iba ja .
Alebo musí byť 2hodiny odhlásený aj účet na ktorý chcem po predaji preniesť veci, ktoré získam predajom účtu ?
Vystavení účtu na prodej
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Vystavení účtu na prodej
NettoS Lv91 aura
Kúpim: Tabulky Tugyisů (PM, na cene sa dohodneme)
Už iba mesiac mám na starosti kamarátov účet s Herbarením, takže si to užívam. Preto ma skoro vôbec nevidíte v hre
, pestujem si bylinky na kamarátovom účte aby som mal zásoby 
Už iba mesiac mám na starosti kamarátov účet s Herbarením, takže si to užívam. Preto ma skoro vôbec nevidíte v hre

-
- Lv.7
Re: Vystavení účtu na prodej
Musíš se tam dneska přihlásit a ještě tento den tam nebýt 2hodiny před vystavením.
-
- Lv.13
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Vystavení účtu na prodej
dobre, ďakujem
môžete LOCK
môžete LOCK
NettoS Lv91 aura
, pestujem si bylinky na kamarátovom účte aby som mal zásoby