Zdravím. Mám problém s Karmou. Jelikož jsem před týdnem naexpil 110tku, tak jsem hned běžel za Druidem aby mi vše "vysvětlil". Po swampení a jsem šel odevzdat. Na první level potřebuji jen jednu (já si projistotu nechal v INV dvě).
Povedla se (level 1.). Druhý den přišel jsem znovu ze swampu tak jdu odevzdat. Opět jsem si nechal projistotu v INV tři. Na level 2 potřebuji dvě Karmy (zlatý). Ale on si vzdal jen jednu. Další den Jsem opet doswampil a šel odevzdat (jakoby na úroven tři). Ale Druid si vzal opět jen jednu z mého INV (mě jsem v invu zase více kusů) a hlavně se mi Karma nezvýšila z levlu 2 na level 3.
http://m2.sindicate.cz/editor.php?kateg ... sekce=1001
Pochopil jsem špatně způsob odevzdávání a získávání vyššího levlu Karmy nebo je to nějaká chyba hry?
Děkuji za pomoc.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- dhdhdhd
- Lv.24
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 171 poděkování
- JenyLi
- Lv.4
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: Karma
ahojky Karma funguje jinak než jsi pochopil.)))
takže na uroven jedna musíš odevzdat 1 karmu pak čekaš 24 hodin než můžeš odevzdat karmu další ...
na uroven 2 odevzdavaš 2 karmy ... každou po cca 8 hodinach ..... takže skočilo ti na 1 čekaš den a jdeš odevzdat karmu první ze 2 ... pak čekaš cca 8 hodin a odevzdaš druhou ze 2 a skočí ti lvl karmy a zas čekaš 24 hodin než můžeš začit odevzdavat první karmu ze 3.... atd....
takže karma je na hodně dlouhy "běh" )) hodně štěstí
takže na uroven jedna musíš odevzdat 1 karmu pak čekaš 24 hodin než můžeš odevzdat karmu další ...
na uroven 2 odevzdavaš 2 karmy ... každou po cca 8 hodinach ..... takže skočilo ti na 1 čekaš den a jdeš odevzdat karmu první ze 2 ... pak čekaš cca 8 hodin a odevzdaš druhou ze 2 a skočí ti lvl karmy a zas čekaš 24 hodin než můžeš začit odevzdavat první karmu ze 3.... atd....
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Než sem napsal to samé je to tu.JenyLi píše:ahojky Karma funguje jinak než jsi pochopil.)))

-
- Lv.35
- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Hej, podívej se do průvodce než napíšeš 8. hodin. Karma se v průběhu levelu odevzdává narozdíl od biologa každách 6. Tudíž každých 6. hodin si vezme jednu karmu z inventáře (pokud jí máš) Pokud dokončíš level musíš čekat 24 hodin.JenyLi píše:ahojky Karma funguje jinak než jsi pochopil.)))
na další level je potřeba stejně jako u makamita +1 esence než je současný level.
s tím že esence má 100% úspěšnost na odevzdání.
Př: z levelu 5 na level 6 potřebuješ 6 esencí a potom musíš čekat 24 hodin atd, atd.
PS: a není to cca, ale je to 6 hodin stejně tak jako u bio to není cca ale je to 8 hodin

PS: kdo si ještě všimnul navyšující se obtížnosti bio vs karma vs makamito.
Asi každej co?

Bio se dá nasyslit
karma taky ale jenom ty 4 na 24 hodin, jinak nehraj.
Makamito se dává sice najednou ale jenom 2x za den, ale vymýšlí si kravinky.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
- dhdhdhd
- Lv.24
- Dal poděkování: 93 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování