Prosím všechny lidi, co "YurakiShop" psla, at posílají na ticket Screeny. Už nám dělá dost velké potíže, takové malé, děcko na tento server nepatří . Pokud chcete vidět perly, není problém

E: tady jsou perly

chceme vidět perly ...oSTRoNgMANo píše:Zdravím, nevím, jestli oto téma nepatří do offu, kdyžtka prosím přehodit.
Prosím všechny lidi, co "YurakiShop" psla, at posílají na ticket Screeny. Už nám dělá dost velké potíže, takové malé, děcko na tento server nepatří . Pokud chcete vidět perly, není problém
Taznovejsi píše:A ?
Jako koho to zajímá takových tupcú je tady víc než dost . Myslím že minimalne by to melo být v
![]() | F0rEstEk | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
72k.min | Shinsoo | 127 | 5 | Unicorn | 9 | M1 | 104% | 18/65 |
Podle těch SS mi připadá že spíš za to mohla ta dotyčná..Jinak k tomu hele takovích lidí je spousta vůbec si toho nevšímej do mě když začne někdo takhle hučet tak si ho hned dávám blokovat já koupil právě BM suru doexpil a dělám biologa a mě tam furt píšou nějaký děcka např.čau ty jsi s QC to jsem ....SpArrKy píše:Nechci nic rikat ale tohle tema ti zamknout a budes rad kdyz nedostanes trest za to co jsi mu psal