Začínam Kerindor
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Začínam Kerindor
Chcem skúsiť začať s Kerindorom. Som 90 level aurák. Na príšery mám 95% a na ezoterikov 90%. Buffa mám 70%. Budem chodiť bez stunera.
Chcel by som vedieť :
1. Kde presne v Kerindore využijem ten bonus na ezoterikov.
2. Mám chodiť v promene ? Ak áno v akých
Nechcem hneď od začiatku zarábať obrovské sumy, stačí mi tak 100-150kk za hodinku. Ak mi tento bonus bude na nič a oplatí sa ísť zarábať na iné príšery tak by som chcel vedieť aké.
Ďakujem za rady
Chcel by som vedieť :
1. Kde presne v Kerindore využijem ten bonus na ezoterikov.
2. Mám chodiť v promene ? Ak áno v akých
Nechcem hneď od začiatku zarábať obrovské sumy, stačí mi tak 100-150kk za hodinku. Ak mi tento bonus bude na nič a oplatí sa ísť zarábať na iné príšery tak by som chcel vedieť aké.
Ďakujem za rady

Muj Diablos

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Začínam Kerindor
ahoj skus na trolly 95 no za auraka skvor bez premneny
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
a môžeš mi nejako povedať kde presne sú a čo z nich padá ? v kerindore sa takmer vôbec nevyznám

Muj Diablos

-
- Lv.39
pojdes do lava a stale rovno pokial nejdojdes k trolom da sa tam ist iba rovno a z5 a padaju z nich ulomky ktore mozes predavat alebo menit u koepungaPaspartu píše:a môžeš mi nejako povedať kde presne sú a čo z nich padá ? v kerindore sa takmer vôbec nevyznám
toto ti pomoze
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
Ďakujem... skúsim to len sa bojím aby som ich dal ... tak na tých trollov teda platí bonus ezoterici...

Muj Diablos

tak pôjdem na tých trollov 95 level
chcel by som ešte vedieť :
1. koľko úlomkov by som tam dal za hodinu ?
2.koľko yangov v prepočte sa tam dá zarobiť v mojom prípade za hodinu

Muj Diablos

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
1. neznáme výbavu, ale používej jedák a sekejPaspartu píše:tak pôjdem na tých trollov 95 level
2. yangy jedině prodejí dropu ..
DartSidirius
Till the roof comes off, till the lights go out
Till my legs give out, can’t shut my mouth.

- Máslo zabanován, i když ani jeden warn jsem nedostal podle pravidel fóra. Till the roof comes off, till the lights go out
Till my legs give out, can’t shut my mouth.
Spoiler:

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Natoč dost na stun, + pruniky, a hodně magie
Já chodím do proměny s warem a nemlžu si stěžovat
300 úlomku mám za keri ale spíše 220- 250. Aurak se hodi na ty první moby, ezo dávají strašný šlupky
Když už tak BM ko mám 

-
- Lv.39
magie ti je do kerindoru na nic ale co ked ma lvl 90 + vybavu na ezo tak na orkoch moc nevycaruje a do promneny za wara neoporucam ak chce promnenu tak ninja/samanoSTRoNgMANo píše:Natoč dost na stun, + pruniky, a hodně magieJá chodím do proměny s warem a nemlžu si stěžovat
300 úlomku mám za keri ale spíše 220- 250. Aurak se hodi na ty první moby, ezo dávají strašný šlupky
Když už tak BM ko mám
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Já mam taky ninju, ale prostě nebudu cpát další miliardy do ninjy, ketrej mi vydělá stejně jako war v proměně, doporučuji si založit teda ninju 75, pordat věci s wara a sehnat na ninju a chodit keri, odkavad si nenašatříš na pvm na wara a věci co potřebuješ. proč magie ? protože to kouzlíkado píše:magie ti je do kerindoru na nic ale co ked ma lvl 90 + vybavu na ezo tak na orkoch moc nevycaruje a do promneny za wara neoporucam ak chce promnenu tak ninja/samanoSTRoNgMANo píše:Natoč dost na stun, + pruniky, a hodně magieJá chodím do proměny s warem a nemlžu si stěžovat
Když už tak BM ko mám