Zdravím.. mám takovej problém... vím že bych to mel hodit do chyb ve hře ale teď máte víc práce s ticketama než s takovýma drobnostama...
Dotazy:
1.Kde ješte nelze lovit a jde tam voda?
2.Je možný abych na prutu +2 ulovil Ayu a Perlína ostrobřichého nebo Zlatou rybu?
Nelze lovit na jisté části mapy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: Nelze lovit na jisté části mapy
Já vždy chytal v Bakře ale ty ryby můžeš chytnout snad na začátečním prutu hned jde jen o štěstí určitě to můžeš chytit a co to tam máš za ty chinské znaky v chatě?
- rafffa
- Lv. 18

- Dal poděkování: 111 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
promiň ale nesouhlasím s tebou..slusnej píše:Já vždy chytal v Bakře ale ty ryby můžeš chytnout snad na začátečním prutu hned jde jen o štěstí určitě to můžeš chytit a co to tam máš za ty chinské znaky v chatě?
-Čím vyšší level rybářského prutu, tím vyšší úspěšnost na ulovení vzácnější ryby.
Ayu- Potřebný level prutu k ulovení ryby: 4 - 5
Perlín ostrobřichý- Potřebný level prutu k ulovení ryby: 4 - 5
zlatá ryba- Potřebný level prutu k ulovení ryby: 5
-
Obter!vr
- Lv.21

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Ty znaky podle mě znamenaj, že mu to tam nedovolí lovit rybyslusnej píše:Já vždy chytal v Bakře ale ty ryby můžeš chytnout snad na začátečním prutu hned jde jen o štěstí určitě to můžeš chytit a co to tam máš za ty chinské znaky v chatě?
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
rafffa píše:promiň ale nesouhlasím s tebou..slusnej píše:Já vždy chytal v Bakře ale ty ryby můžeš chytnout snad na začátečním prutu hned jde jen o štěstí určitě to můžeš chytit a co to tam máš za ty chinské znaky v chatě?
-Čím vyšší level rybářského prutu, tím vyšší úspěšnost na ulovení vzácnější ryby.
Ayu- Potřebný level prutu k ulovení ryby: 4 - 5
Perlín ostrobřichý- Potřebný level prutu k ulovení ryby: 4 - 5
zlatá ryba- Potřebný level prutu k ulovení ryby: 5
no.. ulovil sem ayu a perlína na prutu +2, proto sem se ptal.. je to náhoda nebo je to možný vytahovat i s tak malým + pořád?
E:Ty japonské znaky.. zkoušel sem nahodit a lovit a tohle mi napsalo.