Zabezpeceni uctu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Re: Zabezpeceni uctu
+kdyz zmrazim ucet nemuze se snim neco stat ?? např nesmaže se po nejake době atd ??
-
Dragon eye
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Zdarec, když zamrazíš účet, tak se nesmaže a nikdo se na něj nedostane (pokud nezná údaje tvé emailové schránky) dokud ho neodmrazíš.
-
Obter!vr
- Lv.21

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
co takhle dobrý heslo?? Já jsem začal znovu hrát asi po 3 měsících před týdnem a pořád mám všechno ... dobrý heslo a pečetě ....
-
Obter!vr
- Lv.21

jestli to máš zapačetěný tak by to nejspíš vykrást jít nemělo ... bože je to jen hra ... takovéhle téma tu vidim prvně 
E: Otázka ok, v pohodě, ale ty seš tak trochu paranoik
E: Otázka ok, v pohodě, ale ty seš tak trochu paranoik
JA souhlasim jen nechci aby moje celkem slusny veci ukradlo nejaky decko a jinak tohle tema uz tady bylo

-
Dragon eye
- Lv.19

- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Zdarec, pokud máš silné heslo k emailu, tak ne. Ano sice je to jenom hra, ale proč nepředejít tomu aby mě někdo vykrradl, on to nemusí být příjemný pocit, když příjdu a účet je vybílenej. Ikdyž je to směť jedniček a nul.
Heslo k emailu jsem jestě vcera predelal udelal jsem ho takovy ze ho musim mit napsany protoze zapamatovat se neda
znam ten pocit kdyz se prihlasis a vse je prazdne 
-
Obter!vr
- Lv.21

Proto jsem mu poradil, že předejít se tomu dá dobrým heslem a pečetíDragon eye píše:Zdarec, pokud máš silné heslo k emailu, tak ne. Ano sice je to jenom hra, ale proč nepředejít tomu aby mě někdo vykrradl, on to nemusí být příjemný pocit, když příjdu a účet je vybílenej. Ikdyž je to směť jedniček a nul.