PvP Mentál Lv. 55 - Jak rozdělit kouzla ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- tobartos
- Lv.19
- Dal poděkování: 45 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
PvP Mentál Lv. 55 - Jak rozdělit kouzla ?
Zdravím.
Prosím Vás, hodlám si (zcela pro povabení) udělat malé PvP. Wara do 55 lvl s mentální schopností. Jaká tři nejlepší kouzla mám dát posléze na úroveň P?
Nejprve sem si myslel, že nejlepší budou tři nejsilnější útočná kouzla, tedy Průraz, Prudká rána a Dupnutí. Rána mečem může být klidně na 1 bodě, jelikož 100% na bezvědomí má ihned.
Trklo mě však Silné tělo, které ze začátku působí pouze pvm dojmem (obrana +) ale již od G1 je odolné proti povalení.
Po pár zkušebních soubojích, kdy Silné tělo mám pouze na 1 bodě, se mi hodně stávalo, že síly mám dost ale např od auráků se pořád válim a prohrávám spíše proto, že nestíham sesílat kouzla.
Je to zaviněno práve tím Silným tělěm, že jej nemám? Měl bych obměnit ono jedno kouzlo? Nejlépe asi Prudkou ránu sundat a dát Silné tělo. Průraz je nejsilnější a u Dupnutí je jisté, že se aspoň trefíme. Prudká rana to je jak schopnost snipera v poklidu (odstup, zamiř a trefíš).
Děkuji předem všem za rady.
Prosím Vás, hodlám si (zcela pro povabení) udělat malé PvP. Wara do 55 lvl s mentální schopností. Jaká tři nejlepší kouzla mám dát posléze na úroveň P?
Nejprve sem si myslel, že nejlepší budou tři nejsilnější útočná kouzla, tedy Průraz, Prudká rána a Dupnutí. Rána mečem může být klidně na 1 bodě, jelikož 100% na bezvědomí má ihned.
Trklo mě však Silné tělo, které ze začátku působí pouze pvm dojmem (obrana +) ale již od G1 je odolné proti povalení.
Po pár zkušebních soubojích, kdy Silné tělo mám pouze na 1 bodě, se mi hodně stávalo, že síly mám dost ale např od auráků se pořád válim a prohrávám spíše proto, že nestíham sesílat kouzla.
Je to zaviněno práve tím Silným tělěm, že jej nemám? Měl bych obměnit ono jedno kouzlo? Nejlépe asi Prudkou ránu sundat a dát Silné tělo. Průraz je nejsilnější a u Dupnutí je jisté, že se aspoň trefíme. Prudká rana to je jak schopnost snipera v poklidu (odstup, zamiř a trefíš).
Děkuji předem všem za rady.
-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Re: War - mentál a kouzlo "Silné tělo"
Silné tělo = průniky takže je to blbost
každopádně bych si být tebou udělal lv 70 - čepel na pololidi má v základu lidi a navíc je vhodná na mentála
zárověň můžeš štíty od 61 takže více vydržíše dále boty od 65 ti daj rychlost kouzel což ti jako mentálovi hodně pomůže. A v neposlední řadě BS
- každopádně doporučuji ten lv 70 i díky 4 skillum na P (prudká,průraz,dupko a to tvoje silné i když nevím. + rána mečem) Snad jsem ti pomohl s tím lv 55 ti moc nepomohu dle mě je to zbytečné.

Válečník aura - lv 120 - drahokamy
- tobartos
- Lv.19
Morissi
...ja ti děkuju za radu ale ten rozsah lvl není napsaný ze srandy. Já mám více postav (84, 105 atd...) a pak třeba i suru 47 se kterým mají problém i pvp hráci na 110+ lvl. a né proto, že bych byl předpřipraven na onen char (tzv. full set). Ono pvp na vyšším lvl není žádná legrace. Dát si štít na char který vidíme, je velmi jednoduchá záležitost, která vyústí v nudnou "sekaninu". U malého lvl toto dělat nemůžete a to je kouzlo onoho PvP hraní.
Tato hra je navíc stavěna tak, že lvl skoro nehraje roli v PvP.

- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Tak to chci vidět, jak lv47 udělá "problém" někomu PvP 110+ bez setu...tobartos píše:Morissi...ja ti děkuju za radu ale ten rozsah lvl není napsaný ze srandy. Já mám více postav (84, 105 atd...) a pak třeba i suru 47 se kterým mají problém i pvp hráci na 110+ lvl. a né proto, že bych byl předpřipraven na onen char (tzv. full set). Ono pvp na vyšším lvl není žádná legrace. Dát si štít na char který vidíme, je velmi jednoduchá záležitost, která vyústí v nudnou "sekaninu". U malého lvl toto dělat nemůžete a to je kouzlo onoho PvP hraní.

Pokud uvažuješ o resetu některého z mentálních kouzel ve prospěch silného těla, raději si resetni dupnutí (moje volba), nebo průraz. Prudká rána je mírně slabší než průraz, ale přece jen se s ní lépe trefuje.
Každopádně osobně bych jen se třemi skilly P nevydržel a ten level 70 bych si udělal. Stejně 4 štíty má skoro každý a jsou cítit opravdu hodně. A PvP (opravdovou PvP) na nízkých úrovních neprovozuje asi žádný drop. Jen ty. Tím chci říct, že každej vyšší level si ty štíty stejně přehodí a v pohodě tě rozseká na cimprcampr a vyzývat na souboj dropy, o kterých víš, že je dáš, protože ty máš PvP a oni ne, musí být fakt zábava

Osobně mám jen univerzální výbavu do svaté a válek (s jedním štítem) a yangy, co vymlátím a ušetřím padnou na předělávání PvM, takže mě taky štve, že někomu beru duchem 300 (int 142, poh 57, lidi 65%, síla war 38%) a on má drzost mi tvrdit, že má 50% magie a 50% sura a že nemá kosti, je to fakt věrohodné.
"Happines only real when shared."
- tobartos
- Lv.19
Když znáš přednosti šperků a kouzel, nepotřebujes lvl abys porazil machýrky na velkém lvl
. Ja nevyzívám dropy, jelikož ty dám na kámen. Nesuď to, co neznáš. Já se navíc dělám do "války" tedy vydržet co nejvíc od více lidí a věř, že držím.
jakej je rozdíl, když mám na lvl 47 40% war a 60% meče a jdu na wara, a na lvl 110 štít na ninje a třeba 50 % war a 50% meče a jdu bojovat s warem.
Jasně 110 lvl si může dát štít ale zase s jiným charem má velkej problém. A štít zase tak moc nedělá. Kolik dobrých PvP jede s jedním štítem universálním. Navíc jsem BM, a BM má ochranu (+33%), úspešně nahradí štít. Sura na 47 nemusí mít ani 3 P, protože ochrana již na 1 bodě dodává 33% proti poškození.
Připadáš mi jako ty týpci, co si myslí že zdobeně šperky dělaji z každého borce a přitom opak je pravdou a díví se, jak dostávají na frak. Vem si ebenky: od 33 lvl a 110 lvl +9, jakej je v tom rozdíl v PvP? Téměř žádnej, zdobené mají jen asi o 1k Zb nic víc. Nesmíš koukat jen na ceny šperků ale na jejich využití, přednosti a možnosti.
PvP sady jsou si podobné a je téměř jedno z jakych šperků jsou, pokud jsou luxusně natočené.
Pobavilo mě jak si napsal, že když si někdo dosadí štít tak mě v pohodě rozseká.
...Víš přiteli, když proti tobě půjde fullka, tak je jedno jestli seš 47 nebo 120 lvl, stějně ho nedáš
. Pak je i jedno jestli ti bere 2,5 k nebo 500, protože to přežiju v obou případech.
V životě se mi nestalo, že by mě nekdo rozsekal
...stačí mi i ZB co mám cca 10k+ ale ještě se pořád vylepšuju.

jakej je rozdíl, když mám na lvl 47 40% war a 60% meče a jdu na wara, a na lvl 110 štít na ninje a třeba 50 % war a 50% meče a jdu bojovat s warem.
Jasně 110 lvl si může dát štít ale zase s jiným charem má velkej problém. A štít zase tak moc nedělá. Kolik dobrých PvP jede s jedním štítem universálním. Navíc jsem BM, a BM má ochranu (+33%), úspešně nahradí štít. Sura na 47 nemusí mít ani 3 P, protože ochrana již na 1 bodě dodává 33% proti poškození.
Připadáš mi jako ty týpci, co si myslí že zdobeně šperky dělaji z každého borce a přitom opak je pravdou a díví se, jak dostávají na frak. Vem si ebenky: od 33 lvl a 110 lvl +9, jakej je v tom rozdíl v PvP? Téměř žádnej, zdobené mají jen asi o 1k Zb nic víc. Nesmíš koukat jen na ceny šperků ale na jejich využití, přednosti a možnosti.
PvP sady jsou si podobné a je téměř jedno z jakych šperků jsou, pokud jsou luxusně natočené.
Pobavilo mě jak si napsal, že když si někdo dosadí štít tak mě v pohodě rozseká.

V životě se mi nestalo, že by mě nekdo rozsekal

-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Tak na co ti radit,když jsi všeználek? Ale především si mě vělice pobavil a to tím,že není rozdíl mezi zdobenýma a norálníma zkus jít válku a uvidíš a přece jen to není jen tak doopravdy zkus jít někdy válku a piš si,že tě někdo rozseká... A kdež né tak mi prosím natoč video...

Válečník aura - lv 120 - drahokamy
- tobartos
- Lv.19
Morissi ...podivej se na ty sperky poradne....a nekoukej na ceny 

- tobartos
- Lv.19
ja nerikam ze me nikdo nerozseka..jasne ze me nekdo porazi
....ae ne tak jak pise ten borec vyse....
Edit: Warn za doublepost.
/Script

Edit: Warn za doublepost.
/Script
- tobartos
- Lv.19
ja jsem chtel poradit s jednim kouzlem a ne s celym PvP...ja vim
ze nejlepsi je 141 a vsechno na P a karmu a biolog atd...ale nemusis byt tak zazrany do hry aby si byl dobry .)
ze nejlepsi je 141 a vsechno na P a karmu a biolog atd...ale nemusis byt tak zazrany do hry aby si byl dobry .)
- ddt007
- Lv.20
- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Re: PvP Mentál Lv. 55 - Jak rozdělit kouzla ?
natoč mi prosím video, jak 47 lvl vytáhneš na úroveň pvp srovnatelnou se 110+, to se mi celkem nezdá
těch věcí, které má 110 navíc oproti tobě je tolik, že to podle mě prostě nejde ať nad tím přemyšlím jak chci
Nicméně, za mentála něco nahráno mám a když trváš na 55 tak průraz je jasnej, dupnutí asi taky, to je kouzlo který některý chary fakt milujou
a pak bych šel do té prudké rány, sice tě aurák + slušnější ninja useká ať se ti to líbí nebo ne, ale to tělo je například proti bm asi stejně platný, jako bonus na příšery
a protože nejvíc pvp hráčů je BM -> mluvím o těch za skladem
tak bych volil tu ránu..
Můj celkovej názor na mentála je ale takovej, že to je nehorší pvp postava na sindi, takže až ho budeš mít, hoď sem nějaké video, dost by mě zajímalo, jak ho pořešíš

Nicméně, za mentála něco nahráno mám a když trváš na 55 tak průraz je jasnej, dupnutí asi taky, to je kouzlo který některý chary fakt milujou

Můj celkovej názor na mentála je ale takovej, že to je nehorší pvp postava na sindi, takže až ho budeš mít, hoď sem nějaké video, dost by mě zajímalo, jak ho pořešíš

-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM 

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
ChunjoKing « pon 9:38 am »

@
Revus « sob 1:08 pm »

@
Revus « sob 12:40 pm »

@
noxforko « pát 10:09 pm »

@
Vydesenej « pát 8:01 pm »

@
LittleNessa « pát 7:58 pm »