JHaký je váš názor na zruško ???
Edit: Warn za nové téma jako reakce na zamčené.
/Script
NE,dokud se to nevyřešíLampiiik píše:Jaký smysl má neustálé distkuování o tomhle? Beztak to po chvíli není diskuze, ale hádka. Já bych tohle zamknul hned + warn pro tebe za vyvolávaní hádek. Jestli chceš vědět názory ostatních, stačí si to vyhledat.
ty nechápeš že warn ťa nezabije ale ani nič nevyriešiš príde Board a rovno to zamkne a teba odmení ...Tajemnik píše:NE,dokud se to nevyřešíLampiiik píše:Jaký smysl má neustálé distkuování o tomhle? Beztak to po chvíli není diskuze, ale hádka. Já bych tohle zamknul hned + warn pro tebe za vyvolávaní hádek. Jestli chceš vědět názory ostatních, stačí si to vyhledat..
Netosi warn,to mě nezničí
.
Podle mě to vyřešený je. Každá postava má něco.Tajemnik píše:NE,dokud se to nevyřešíLampiiik píše:Jaký smysl má neustálé distkuování o tomhle? Beztak to po chvíli není diskuze, ale hádka. Já bych tohle zamknul hned + warn pro tebe za vyvolávaní hádek. Jestli chceš vědět názory ostatních, stačí si to vyhledat..
Netosi warn,to mě nezničí
.
Souhlasím se vším a bonusy mám rádddt007 píše:Problém je v tom, že se to nevyřeší nikdynemá to cenu, polovina ti bude cpát že každej má něco, druhá že proti zrušku se přece nedá bránit takže to není fér a blábláblá -> hádky -> zamknutí + jako bonus :warn: pro tebe