Takžé ..
1) Myslím ,že nejlepší je 70 - a chodit na První orky .. Mají skutečně směšné HP .. a drop na nich je famozní !
2 ) Kerindorský Skřet - Platí na ně bonus
Ork ( jak sem psal o otázku víše. )
3)
Náramek - Nebeské slzy ( v základu je kritik ) Do něj natočit ZB + % na moba .. + třeba ještě Drop bonus
Náhrdelník - Může být Ametysový , a nebo ze Slz - Není rozdíl .. akorát v tom ze Slz je v základu průnik , ale ten moc jako BM sura nevyužiješ ..
Helma - Sluneční - V základu jsou příšery .. Do ní natočit 20% na moba.
Boty - Boty Extáze - v základu mají Rychlost kouzel .. A nebo boty od 65 .
Štít - Jakýkoliv s 20% na moba . Jako BM obranu nevyužiješ . ( v keri mobové útočí kouzlama )
Zbraň - Ozubená čepel - Do ní nejlpeší natočit 20% na moba+ 20 rychlost kouzel + 10% + 12 int . ( může být i POH ! )
Brnění - Jaké koliv , do něj natoč Rychlost kouzla ( 20 ) + 2k ZB. .
A teď to nejdůležitější .. Všude v těch věcech co jsem vypsal nahoře musíš mít ve spodních bonusech
10% na příšery a
8 int ! ..
Staty rozděl : Vše do
inteligence , a zbytek do
Pohyblivosti .
4 ) Podle toho , jaké budeš mít věci .. jestli budeš mít elíky , kosti atd.. ale tak 50-60 úlomků bys mohl dát bez elíků a kostí. Já odnáším s kostma a elíkama tak kolem 90-100 úlomků .. ( Jsem levl 72 a chodím na první orky )
5 ) Těžká otázka .. Je to různé , podle toho .. Jestli budeš dělat věci sám .. tzn. Jak bude vycházet točení atp.. Pak jak budou vycházet kameny atd.. Ale Bmko které si to rozhodně dává a to bez problémů tak .. 1,5kkk ? asi říkám kravinu , už jsi nepamatuju kolik sem do toho vrazil ..
Jinak ..Co nejvíšší
rychlost Kouzel ! Měj
105% na příšery,
100% na moba .. Dělej Biologa ,časem scháněj talismany
Doufám že sem pomohl .

E: Úprava textu .
E(2) : Nepsal jsi jestli budeš mít sebou i healera . Běžet od healera se vyplatí , a nepsal si kolik máš %ˇbuff .. Dej aspoň 80% .